Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SpiinaMt2 Medium

SpiinaMt2

Bobusy na serverze  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na serverze SpiineMt2 mają wchodzić bonusy od razu maksymalne ?

• Tak
      283
    • Nie
      97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grafika prezentacji odpycha, ulepszony Nervil, co mi się bardzo podoba (na Nervilu grało się świetnie, chociaż potem brak graczy i pozmieniane mapy zrobiły swoje). Ogólnie polecam, zaproszę kolegów do gry :)

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Prezentacja na poziomie easy 1/10 kto ją robił? porażka..

serwer bez sensu.. elementy z m2master i innych privów pożyczone bez pozwolenia :)

patrząc na dmg wspaniałego fmsa :D zastanawiam sie ile będzie miała truta lub bron na max lv

ogólnie nie polecam bo widać ze syf, brud i ubóstwo

trailer fajny ale nie potrzebne napisy po angielsku bo wątpię abyście wybili się na arenie międzynarodowej z tym gównem <3

Nasza prezentacja może nie powala na łeb jeżeli chodzi o grafikę, jednak jeżeli chodzi o informacje bijemy konkurencje na głowę.

Od kiedy pracuje w serverach metin2 nigdy nie słyszałem o czymś takim jak pozwolenie na wykorzystanie modelu  <3

To co dla Ciebie jest syfem dla innych będzie świetną formą zabicia czasu.

@/ Z tą areną międzynarodową to Cię troszkę poniosło  <3  Za dużo herosów kolego :rolleyes:

Pozdrawiam Zodi <3

Opublikowano

Wszystko Zayebiste, chyba jedyny serwer w którym Mi się all podoba... mimo iż to medium/hard. (najbardziej zbrojki, wszystkie są zayebiste aż się chce wbijać max lv)

1.Ale nazwa... Serio taka ? Przecież z taką nazwą nie będziecie brani na poważnie, ja sam pomyślałem, że to jakaś kpina, wymyślić nazwe to nie taki problem, a nie nazywać serwer tak samo jak zwie się założyciel owego serwera... ale to wasza sprawa.

2.Jak ze zmianą profesji (Body na mental itp ) , mam nadzieje, że takiego syfu nie dacie nawet do IS'a. Bo nie fair jest to,że ktoś wbije WP max lv a potem zmieni sobie na BM'a. Ja jednak uważam (podając przykład) że jeżeli chce grać archerem, to podejmuje się wyzwania i expie archerem, a nie idę na łatwiznę expiąc daggerem a potem zmiana na archera itp.

Edit: 3. Na filmiku o petach nie widać jakie one posiadają bonusy (O ile jeżeli jakieś posiadają) , jednakże jeżeli posiadają, chciałbym opis ich

4. Dobrze, że takie rzeczy jak zmianki/KU/Kamienie Duchowe itp są u npc... Jeżeli EXP to NIE będzie katorga/Męczarnia (i będzie dało się expić bez PD z IS'a) myślę, że warto  będzie zagrać. Bo chyba privy powstały po to, by odpocząć od EXPA a czerpać przyjemność z gry, więc wątpie by komuś chciało się po 1h siedzieć przy jednym Lv( No chyba , że jakieś ostatnie 5 lv ) a także biorąc pod uwagę to, że jeżeli postawiacie na to by cięzej zrobić eQ (co jest o wiele wiele lepsze niż exp oraz postacie się wyróżniają)  zresztą zobaczymy jak to będzie :)

5. Dodacie przed startem w cliencie automatycznie logowanie ? (Tak by było można zapisać sobie passy) Czy będzie trzeba samemu wpisywać passy ? (To mi obojetne ale chcę wiedzieć)

6. Czy przed startem serwera będzie trzeba coś pobierać przez patchera? Tak jak niektórzy robią, że jakieś zyebane łatki dają 5 min przed startem... Mam nadzieje, że jak dacie clienta to już nie będzie trzeba nic pobierać tylko będzie gotowy do gry jak wystartuje serwer.

Zaczekam na start bo póki co nie wychodzi nic lepszego , pozdrawiam.

Opublikowano

Wszystko Zayebiste, chyba jedyny serwer w którym Mi się all podoba... mimo iż to medium/hard. (najbardziej zbrojki, wszystkie są zayebiste aż się chce wbijać max lv)

1.Ale nazwa... Serio taka ? Przecież z taką nazwą nie będziecie brani na poważnie, ja sam pomyślałem, że to jakaś kpina, wymyślić nazwe to nie taki problem, a nie nazywać serwer tak samo jak zwie się założyciel owego serwera... ale to wasza sprawa.

2.Jak ze zmianą profesji (Body na mental itp ) , mam nadzieje, że takiego syfu nie dacie nawet do IS'a. Bo nie fair jest to,że ktoś wbije WP max lv a potem zmieni sobie na BM'a. Ja jednak uważam (podając przykład) że jeżeli chce grać archerem, to podejmuje się wyzwania i expie archerem, a nie idę na łatwiznę expiąc daggerem a potem zmiana na archera itp.

Edit: 3. Na filmiku o petach nie widać jakie one posiadają bonusy (O ile jeżeli jakieś posiadają) , jednakże jeżeli posiadają, chciałbym opis ich

4. Dobrze, że takie rzeczy jak zmianki/KU/Kamienie Duchowe itp są u npc... Jeżeli EXP to NIE będzie katorga/Męczarnia (i będzie dało się expić bez PD z IS'a) myślę, że warto  będzie zagrać. Bo chyba privy powstały po to, by odpocząć od EXPA a czerpać przyjemność z gry, więc wątpie by komuś chciało się po 1h siedzieć przy jednym Lv( No chyba , że jakieś ostatnie 5 lv ) a także biorąc pod uwagę to, że jeżeli postawiacie na to by cięzej zrobić eQ (co jest o wiele wiele lepsze niż exp oraz postacie się wyróżniają)  zresztą zobaczymy jak to będzie :)

5. Dodacie przed startem w cliencie automatycznie logowanie ? (Tak by było można zapisać sobie passy) Czy będzie trzeba samemu wpisywać passy ? (To mi obojetne ale chcę wiedzieć)

6. Czy przed startem serwera będzie trzeba coś pobierać przez patchera? Tak jak niektórzy robią, że jakieś zyebane łatki dają 5 min przed startem... Mam nadzieje, że jak dacie clienta to już nie będzie trzeba nic pobierać tylko będzie gotowy do gry jak wystartuje serwer.

Zaczekam na start bo póki co nie wychodzi nic lepszego , pozdrawiam.

1.Nazwa jak zauważyłeś pochodzi właśnie od założycielki servera, nie chcieliśmy wymyślać jakieś poważnej nazwy tylko zauważalną :)

2.Nie będzie takiej możliwości, zdajemy sobie sprawę z tego że komuś lepiej się gra klasą do pvp dlatego też nie będziemy odbierać tej przyjemności. Gracz będzie musiał się zastanowić czym zagra.

3.Bonusy petów sam rozwijasz. Za każdy osiągnięty poziom peta otrzymujesz punkt, który rozdajesz w : Siłę, Zręczność, Inteligencje, HP, Potwory, Wartość ataku.

4.Doświadczenie jest ustawione typowo pod server medium. Nie chcemy dopuścić do tego, żeby gracze osiągali wszystko w tydzień, my z serverem się nigdzie nie wybieramy. Każdy ma czas żeby osiągnąć wszystko :)

5.Nie wprowadzamy tego dla bezpieczeństwa, mieliśmy już doświadczenie z takimi ludźmi, który i tak robili po swojemu i zostały okradane. Takich ludzi jest mało, ale o nich też trzeba pomyśleć.

6.W naszym cliencie jest autopather, wystarczy tylko spakować grę i już klient jest aktualny. Nie trzeba będzie nigdzie wchodzić.

Również pozdrawiamy :)

Opublikowano

Możesz zrobić ,ale oni  publikują tylko tych co mają 350+ :P

Po co mam nagrywać samą prezkę na mpc?

Jeśli chodzi o te 350 widzów, to oni się mniej przykładają niż tacy co maja 50/60 widzów.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Serwer warty uwagi, Team profesjonalny, no nic tylko polecić! : )

Powodzonka na starcie, jak znajdę troszkę czasu to zawitam. : )

Opublikowano

Nie zauważyłem jednego WIELKIEGO MINUSA....

Wezcie usuńcie tylko to by niemożna było oglądać czyjegoś eQ... Wiem, że tu wchodzą bony max ale nie chcę by ktoś oglądał jakie eQ mam na sobie... Gra chyba polega na tym, że każdy robi bony po swojemu, to co mu pasuje. I będzie turniej PvP to każdy będzie wiedział w jakim eQ wyskoczyć potem...

Dajcie chociaż ankiete..

Opublikowano

Nie zauważyłem jednego WIELKIEGO MINUSA....

Wezcie usuńcie tylko to by niemożna było oglądać czyjegoś eQ... Wiem, że tu wchodzą bony max ale nie chcę by ktoś oglądał jakie eQ mam na sobie... Gra chyba polega na tym, że każdy robi bony po swojemu, to co mu pasuje. I będzie turniej PvP to każdy będzie wiedział w jakim eQ wyskoczyć potem...

Dajcie chociaż ankiete..

Za pomocą questa możesz zablokować podgląd swojego ekwipunku :)

Opublikowano

Za pomocą questa możesz zablokować podgląd swojego ekwipunku :)

proponuje wam pomyśleć nad zmianą bonów tzw nie max tylko 10/15 by każdy nie biegał w takim samym eq :/ grałem już na takich serwerach i to jest lipa.... gracze potem się buntują że postacie mają małe dmg, że są słabo zbalansowane a to wszystko przez to że każdy biega w takim samym eq.... już ten 6 skil to ujj tam jest niech bedzie ale nad tymi bonami to się zastanówcie bo serio to nie jest wygodne dla graczy.

Opublikowano

Witajcie :) Jako iż wielu z was nie jest za tym żeby bunusy nie wchodziły maksymalne, a liczymy się z waszym zdaniem postanowiliśmy przeprowadzić ankietę. Oddawajcie swój głoś na ten temat :) Pozdrawiamy

Opublikowano

Witajcie :) Jako iż wielu z was nie jest za tym żeby bunusy nie wchodziły maksymalne, a liczymy się z waszym zdaniem postanowiliśmy przeprowadzić ankietę. Oddawajcie swój głoś na ten temat :) Pozdrawiamy

To nic nie da. I tak każdy będzie na BS-ie wbijał tyle, aż wejdzie perf. Tak jest na każdym serwerze. Jak chcecie "rozwinać" pvp i balans postaci, to polecam dodać na wyższym lv w broniach możliwosc wbicia SR lub UM, wtedy każdy będzie mógł rozwinać postać jak chce, i NIKT nie będzie miał tego samego eQ, no bo jak :)

Opublikowano

To nic nie da. I tak każdy będzie na BS-ie wbijał tyle, aż wejdzie perf. Tak jest na każdym serwerze. Jak chcecie "rozwinać" pvp i balans postaci, to polecam dodać na wyższym lv w broniach możliwosc wbicia SR lub UM, wtedy każdy będzie mógł rozwinać postać jak chce, i NIKT nie będzie miał tego samego eQ, no bo jak :)

Co to da, że dadzą śr i um skoro jest bs to i tak ludzie będą mieli średnie 50+ więc ta różnica będzie minimalna tak czy inaczej...  Jeżeli to jest medium a grałem na nervilu zróbcie tak aby bony nie wchodziły max ale np 8/12/15 wtedy myśle, że nie będzie tak łatwo tym bardziej że zmianki są drogie .

Edit. Nie radziłbym brać do końca na poważnie tej ankiety a konkretnie tych głosów oddawanych przez ludzi a czemu ? Bo dla nich jest ważne żeby się nie bawić z bonami i najlepiej je wbić  za pierwszym razem max a to że np pvp będzie trwało 5 min już im wisi .

Opublikowano

No własnie, to że ktoś bedzie miał sr 50 a druga osoba um 15 np, to już jest różnica w pvp. Licząc także reszte bonów. Ja jestem za tym by wchodziły max, bo tak czy siak każdy będzie bocił by wbić perfa, wiec szkoda czasu na to.

Opublikowano

No własnie, to że ktoś bedzie miał sr 50 a druga osoba um 15 np, to już jest różnica w pvp. Licząc także reszte bonów. Ja jestem za tym by wchodziły max, bo tak czy siak każdy będzie bocił by wbić perfa, wiec szkoda czasu na to.

Jak będą 2 poziomy bonów to rzeczywiście każdy będzie miał perfekta wcześniej czy później natomiast jeżeli np będą 3 poziomy to nie będzie takie łatwe przy drogich zmiankach lecz wiadomo ludzie z wyższym lvlu w końcu będą mieli perfekta . Co do śr/um przecież wiadome, że nie każdy będzie miał takie same ale będą mieli podobne poza tym różnica 3 śr lub um w pvp dużo nie zmieni w porównaniu z absem np 8/12/15 . Bony to podstawa i powinny być czymś co raczej trudno sie wbiją by handel się rozwijał a nie że każdy lata w tym samym...

Opublikowano

No i po co wam ta ankieta, dotycząca max bonów? Przecież i tak każdy wybierze, że mają wchodzić max.. jest tylko kilku płaczków na tym forum,  żeby nie wchodziły max. ^^

Serwer polecam, na pewno trochę postoi. 

Opublikowano

to kiedy w takim razie będzie start bo nigdzie się nie mogę doczytać oby jak najszybciej bo naprawdę nie ma gdzie pograć :( 

Opublikowano

Oooo tak na to czekałem wbiję z kumplami na serwer :) aż doczekać się nie można startu xD nie dało by się troszkę szybciej ?

ddz8gi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...