Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SpiinaMt2 Medium

SpiinaMt2

Bobusy na serverze  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na serverze SpiineMt2 mają wchodzić bonusy od razu maksymalne ?

• Tak
      283
    • Nie
      97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań

1. Czy bez buffa będzie się dało grać ?

2. Czy będzie można samemu na dungeony

3. Ksiązki będą wypadać z metinów czy u instruktorów będą

4. Kiedy start ?

Przeczytaj prezentację to się dowiesz... Przecież jest napisane, że start 24.10, ilość osób potrzebnych na dungeony jest, ku po 400k są. Następnym razem proszę - przeczytaj prezentację, potem zadawaj pytania.

Serwer polecam, mimo iż przypomina bardzo nervila, nawet za bardzo, wbiję kilka dni po starcie jeśli będzie się trzymał.

tenor.gif

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kilka pytań

1. Czy bez buffa będzie się dało grać ?

2. Czy będzie można samemu na dungeony

3. Ksiązki będą wypadać z metinów czy u instruktorów będą

4. Kiedy start ?

1.Oczywiście, można korzystać z dopalaczy, które znajdują się u npc.

2.Tutaj niestety trzeba posiadać 1 osobę w grupie.

3.Tylko u instruktorów.

4.24.10.2014 godzina 20:00

Opublikowano

Dziwi mnie troszkę ten serwer tj:

- Rady / Ezgo w sklepie. To na jaką cholerkę lecą one z Metinów?

- Szkoda, że jest 6 skill

- Rady powinny być usunięte z sklepu lub powinny być drogie.

- Cały biolog podany na tacy to jest śmieszne, nie dość że rzeczy które się oddaję to jeszcze kamienie.

- Ulepszenie 85%, to nawet na Easy jest 50%/60%

- Zmianki dodania w sklepie, to nie wiem po co dropią z metinów?

- Drop metinów jest śmieszny, niczym się zbyt nie różni. Od 5 levela aż do 112 lv. Różni się tylko PD i chyba skrzyniami.

Jest dużo takich dziwnych akcji, nie wymieniłem wszystkich.

Mi się serwer nie podoba bo jest to 100% Easy, wszystko w sklepie.

Dodajcie perły do sklepu i macie taki pewniak Easy.

Serwer zaraz się znudzi bo nie ma tam nic ciekawego.

To jest moje zdanie.

Heniek.

Opublikowano

- Szkoda, że jest 6-7bon

- Cały biolog podany na tacy to jest śmieszne, nie dość że rzeczy które się oddaję to jeszcze kamienie.

- Drop metinów jest śmieszny, niczym się zbyt nie różni. Od 5 levela aż do 112 lv. Różni się tylko PD i chyba skrzyniami.

To jest moje zdanie.

Jeżeli chodzi o rady, zmianki etc w sklepie możemy je kupić, ale są straszne drogie i lepiej je wydropić. 

Na Nervilu było wszystko identycznie, i uwierz serwer był w chuy ciężki ; ) to, że są zmianki etc w sklepie nie oznacza, że będzie to od razu serwer easy. 

xD 

Opublikowano

Zagrałbym ale jak dla mnie największym minusem serwera były zawsze maksymalne bonusy.

Nie lubię serwerów gdzie każdy biega z identycznie wybonowanym eq bo wtedy w pvp liczą się już tylko kryty i fart a nie bonusy w eq :) 

Opublikowano

Zagrałbym ale jak dla mnie największym minusem serwera były zawsze maksymalne bonusy.

Nie lubię serwerów gdzie każdy biega z identycznie wybonowanym eq bo wtedy w pvp liczą się już tylko kryty i fart a nie bonusy w eq :)

Z bonami może ciężko nie jest, ale już z ulepszeniem EQ tak, i to jest fajne ;)

Serwer zodiego  :) na dluzej. Kiedy start , bo nie ma gdzie grac?

To nie jest serwer zodiego ;) Zodi jedynie pomagał przy robieniu serwer + zajmuje się reklamą. 

xD 

Opublikowano

Polecam serwer.

Zobaczymy czy zostały wyrównane klasy.

Zagrać może i zagram.

Co do łatwości to na pewno to nie jest serw easy. Jak będzie podobny do Nervila, co na to wskazuje to czeka was ładny zapier*ol.

Powodzenia Życzę :)

Opublikowano

Dziwna nazwa serwera, jakoś graficzna prezentacji nie powala, ale jest dość ładnie. Z pewnością sporu graczy wbije na start. 

Postaram się wpaść również. :) Powodzenia.

Opublikowano

- Szkoda, że jest 6 skill

To jest moje zdanie.

- Rady oraz zwoje są drogie, dlatego jest także możliwość dropienia

- Każda klasa jest wyrównana

- Bardziej postawiliśmy na ulepszacze

- Tak samo jak z radami oraz zwojami

- Różni się ilością wypadających przedmiotów

Server nie ma być trudny ani łatwy, niektóre rzeczy można w łatwy sposób zdobyć, jednak na pozostałe trzeba poświęcić już więcej czasu.

Serwer zodiego :) na dluzej. Kiedy start , bo nie ma gdzie grac?

Tylko przy nim pomagam jak się da, prawowitym właścicielem jest Spiina. Start servera 24.10.2014 godzina 20:00 :)

A tak w ogóle jak z reklamą ? będzie jakaś większa ? bo największym minusem nervila była ilość graczy, mam nadzieje że tu będzie inaczej. 

Obecnie korzystam z formy reklamy na fb, przed startem youtuberzy także wrzucą zapowiedzi naszego servera.

Serwerek fajny. Zagram na 100%.

A co z forum i ts'em? :)

Będą aktywne kilka dni przed startem.

Serwer wygląda fajnie a jest anty exp ?

Tak znajduje się u handlarki.

Opublikowano

Prezentacja ładna jeżeli tylko będzie grało ludzi to sie wbije w jaka topke :D

Szkoda że tyle dni do startu

Ps. strasznie przypomina Nervila oraz szkatki z Draenora ; P

Opublikowano

Co mi sie nie podoba?

Minimalna szasna na ulepszenie przedmiotu :85%   -   w takim razie to jest easy a nie hard/medium....

proponuje zmienic to innych proporcji np. +9 30% +8 40% +7 50% :)

Szósta umiejętność:Tak  - ja bym  wolal zeby nie bylo ... ale jak chcecie

Stopień bonusów:Maksymalne - bez przesady  jest duzo zmianek dodan to po co bony na maxa?! lepiej zrobcie dwa rodzaje bonow np 1.5k pz 60% ze wejdzie  i 2k. pz 40% ze wejdzie  bedzie troche trudniej ale i tak bedzie latwo

BS w grze ?! po co to komu  prosze usuncie to... jest za latwo...

Pierscien teleportera teleportuje do groty? ... dodajcie ograniczenia lvlowe do groty v1 v2 , do v2 pajakow do v1 pajakow bo beda ludzie tam sie podexpiali bedzie duzo zbednych postaci

Drop z metinow w m1 i m2 jest za dobry bo mozna praktycznie zarobic na tym lvlu tyle co na 60, 80 itp czyli nie jest zachowany rozwoj finansowy pod wzgledem lvla...

WALECZNY FMS RIb?!?!     NIE LEPIEJ  JUZ DODAC SREDNIE DO BRONI NA 60lvl  ?! bedzie wtedy fms 30,  bronie 60 sr, i bronie 75 sr...

Po za tym waleczny fms ma lepsze wartosci ataku niz truta zal itp... bez sensu

Opublikowano

Co mi sie nie podoba?

Minimalna szasna na ulepszenie przedmiotu :85%   -   w takim razie to jest easy a nie hard/medium....

proponuje zmienic to innych proporcji np. +9 30% +8 40% +7 50% :)

Szósta umiejętność:Tak  - ja bym  wolal zeby nie bylo ... ale jak chcecie

Stopień bonusów:Maksymalne - bez przesady  jest duzo zmianek dodan to po co bony na maxa?! lepiej zrobcie dwa rodzaje bonow np 1.5k pz 60% ze wejdzie  i 2k. pz 40% ze wejdzie  bedzie troche trudniej ale i tak bedzie latwo

BS w grze ?! po co to komu  prosze usuncie to... jest za latwo...

Pierscien teleportera teleportuje do groty? ... dodajcie ograniczenia lvlowe do groty v1 v2 , do v2 pajakow do v1 pajakow bo beda ludzie tam sie podexpiali bedzie duzo zbednych postaci

Drop z metinow w m1 i m2 jest za dobry bo mozna praktycznie zarobic na tym lvlu tyle co na 60, 80 itp czyli nie jest zachowany rozwoj finansowy pod wzgledem lvla...

WALECZNY FMS RIb?!?!     NIE LEPIEJ  JUZ DODAC SREDNIE DO BRONI NA 60lvl  ?! bedzie wtedy fms 30,  bronie 60 sr, i bronie 75 sr...

Po za tym waleczny fms ma lepsze wartosci ataku niz truta zal itp... bez sensu

Jeżeli będzie więcej komentarzy na temat % szansy na ulepszenie, przeprowadzimy ankietę.

Szósta umiejętność jest kompromisem wszystkich postaci.

Większość ludzi o ile nie całość korzysta w dzisiejszych czasach z bs-a, tylko nie liczni mieszają sami.

Nie chcemy żeby nasi gracze pobierali nie wiadomo jakie programy z wirusami, dlatego postanowiliśmy zrobić to w ten prosty sposób.

Pierścień teleportacji, jeżeli chodzi o Grotę Wygnańców jest od poziomu 75 oraz 80. Pozostałe lokacje takie jak Góra Sohan czy też v1/v2 nie wymagają tego rodzaju blokady.

Drop z metinów na niższy poziom jest mniejszy oraz rzadszy, na większym poziomie zaś możemy zdobyć większą ilość dropu.

Waleczne bronie zostały dodane żeby zbić problem z broniami na 30 poziom, ludzie którzy osiągali już 80-90lv biegali z fms, teraz będą mogli spokojnie expić z waleczną bronia. Wartość ataku takiej broni nie przekracza wartości broni na 75 poziom.

Opublikowano

Zodii wraca ? :) 

Z tego co widzę, to coś lepszego niż Nervil :) 

Myślę, że wam wypali ten serwer i powodzenia ^^ 

Ja jeszcze nigdy nie umarłem ;)

Dziękuje i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...