Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SpiinaMt2 Medium

SpiinaMt2

Bobusy na serverze  

380 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy na serverze SpiineMt2 mają wchodzić bonusy od razu maksymalne ?

• Tak
      283
    • Nie
      97

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer w miarę ciekawy.
Jednak prezentacja nie jest zróżnicowana do tego ciężka graficznie ( jak dla mnie )
Myślę, że wpadnę i zobaczę na jak długo serwer mnie zatrzyma.

Opublikowano

Standardowo- jeżeli wypali, to serwer nie będzie miał sobie równych. Jeżeli nie, witamy w rzeczywistości. Na pewno zawitam na start.

Nie planujemy robić więcej serverów, mamy zamiar rozwijać jeden projekt aż do końca :)

Opublikowano

wszystko ładnie pięknie a może nie ładnie i pięknie?

Prezentacja mało przejrzysta za dużo informacji źle się ją czyta słabo dobrane kolory liter które zlewają się z tłem mpc

Serwer zapowiada sie fajnie ale proponuje poprawić prezentacje i ją okroić

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Nie można wcześniej wystartować np w jutro albo poniedziałek . Taka prośba duzo ludzi pewnie też już czeka więc każdy się by ucieszył :) przemyśł

Opublikowano

Nie można wcześniej wystartować np w jutro albo poniedziałek . Taka prośba duzo ludzi pewnie też już czeka więc każdy się by ucieszył :) przemyśł

Może nie chcą wcześniej startu, ponieważ pracują na bugami i polepszają serwer ?

Opublikowano

Server jest jak wino, musi odczekać żeby był naprawdę dobry ;)

U kogo będzie reklama?

Yangi lecą ''dobrze'' tylko na nowych mapkach?

Najlepiej lecą na nowych mapach, jednak na dt czy też innych dungeonach gdzie znajdują się większa ilość mobów też jest duża ilość yang.

Opublikowano

Dałoby rady zrobić podmiankę mobów na pieski dla tych co mają słabsze komputery??

Takie coś jak na Dre*konie pomys%C5%82.png lub plik do wklejenia do klienta

Zapewniamy że client nie jest na tyle obciążony, żeby słabsze komputery sobie z nim nie poradziły :)

Opublikowano

Zapewniamy że client nie jest na tyle obciążony, żeby słabsze komputery sobie z nim nie poradziły :)

Ale nie rozumiesz jeżeli, na mapie będzie duuużo mobów to będzie ścinać graczom ze słabszami komputerami. ;)

Opublikowano

Ale nie rozumiesz jeżeli, na mapie będzie duuużo mobów to będzie ścinać graczom ze słabszami komputerami. ;)

Mobów nie jest na tyle żeby jakiś komputer eksplodował.

Zamienniki mobów tracą z lekka sens gry, nie uważasz ?

Tym sposobem expienie będzie mozolne i nudne dla większości.

Jeżeli naprawdę gracze będą mieli z tym jakiś problem, pomyślimy nad tym buttonem, zostawiamy to jednak jako ostateczność.

Opublikowano

O to właśnie mi chodziło, że jak są duże spoty to mam lagi. Jak mam podmienione na pieski to nie mam lagów :)

Opublikowano

Dałoby radę zrobić coś ze zmiankami? Max bonusy na serwerze hard/medium kompletnie nie pasują to bezsensowne by każdy na serwerze biegał z identycznie wymieszanym eq więc się zastanówcie nad zmianą tego albo zróbcie ankiete co do tego. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...