Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 425
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@GeenSuiker

Za około 2 tygodnie, ale żeby w pełni móc grać na serwerze należy złożyć podanie na ucznia na naszym forum narutomc.pun.pl

Gracze którzy nie złożą podania na naszym forum będą mogli zagrać na serwerze, ale nie będą mogli uczęszczać do akademii, i nie przysługują im żadne prawa.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Widzę,że ładnie się server rozwija. Wybacz,że zaprzestałam pomagania w serverze zaraz po "skończeniu" mapy z pokemonami. Później już nie było czasu,no ale widzę,że wszystko idzie zgodnie z twoim planem:)

x

Opublikowano

@Imaginatiion

Nic nie szkodzi, jakoś sobie radzimy, teraz za bardzo czasu nie mam, bo mamy ostatni tydzień szkoły, i ferie <3

Pisałem to już tyle razy...  i napiszę raz jeszcze, Stworzę ten serwer! Choćby i niewiem co się miało stać :).

Opublikowano

@Majster152 Ja już sobie dałem spokój, serwerem zajmuje się zaufana osoba.

Nie chcę was znowu zawieść, nie chcę żeby serwer znowu upadl lub wgl nie wystartował, to dla dobra serwera.

Stracilem wiekszosc plików... oraz duzo technik, wiec stwierdzilem ze dla mnie to juz niema sensu dlatego serwerem zajmie sie znajomy.

Chciałem wam jeszcze podziękować za prawie 7 tysięcy wyświetleń, w całym swoim życiu nie miałem takiej ilości wyświetleń, no cóż, nie mogło być tak dobrze :/   .

Następnym razem nie będę robił zapowiedzi, tylko jak serwer będzie gotowy w 100% dam stworzę prezentację serwera, bo wiem że wkurza to dużo osób.

Opublikowano

@Looken Chyba sobie żartujesz? Stworzyłeś połowę tak dobrego serwera, sam mówiłeś ile pracowaliście nad mapą itp. a teraz chcesz sobie dać spokój? Techniki się zrobi od nowa, zrobiłeś raz, zrobisz drugi raz, niech ta "zaufana" osoba Ci pomoże, potem będziesz patrzył jak się TWÓJ serwer rozkręca u kogoś innego....

Przemyśl to dobrze...

Opublikowano

@Majster152 Przemyślałem to sobie...

Ale to nie takie łatwe, już kolejny raz zrobiłem serwer, było już prawie wszystko gotowe, ale znowu hoster mnie oszukał... no cóż moge poradzić, tacy są ludzie, na początku można im zaufać a potem wbiją ci nóż w plecy, już swoje postanowiłem, wiem że chcesz tego serwera, mój znajomy go kontynuuje spokojna głowa :).

To się może tak wydawać, ale ten serwer nie był aż tak "dobry", po prostu się tym razem starałem, ale jak zwykle nie wyszło :/ i to wszystko przez pewnego człowieka.

Teraz mam zamiar reaktywować mój stary serwer :), AvatarCraft nadchodzi.

Opublikowano

@Looken Nie chodzi o to, czy ktoś go kontynuuje czy nie, ale odwaliłeś czarną robotę a teraz będziesz patrzył jak ten twój znajomy trzepie hajs z serwera, jak się serwer rozwija. Nie wierzę, że dałeś sobie spokój....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobre wieści, wznawiam pracę, serwer wystartuje!

Po tym długim czasie, zrozumiałem że nie będę robił debilnych serwerów które i tak nie wystartują, wezmę się za porządny projekt który stworzyłem.

Tylko teraz muszę mapę dokończyć, jak już pisałem poprzedni hoster mnie oje*ał i muszę to nadrobić, ale spokojna głowa, serwer powstanie!

Opublikowano

@ref

Dodano dwie nowe techniki taijutsu:

- Wstępny lotos

- Huragan liścia

Jest już sporo ninjutsu i genjutsu, więc teraz skupiam się na taijutsu, w planach mam także system 8 bram chakry :).

Za niedługo dodam film na YouTube który wszystko wam wyjaśni.

Opublikowano

Looken zarzucisz sieć na hamachi ? ^^ Kiedyś pomagałem budować testować na serwerze no ogólnie. Ale potem miałem res systemu i hamachi nie miałem ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...