Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Looken ty chyba długo nie śpisz :D Mi nie chodzi o to by testować a widzieć wszystko z bliska na zywo poogladac na serwerze :) Np. kazdy kto wejdzie ma range ktora nic nie ma, nic moze tylko np. moze latac i tylko wlasnie tak do ogladania :) A zeby nic nie bylo mozna robic :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 425
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety nie mamy nawet dedyka tylko hamachi. No sorry ale ja nie jestem taki bogaty że mnie stać na wszystko..

Mogę już napisać, że pracuje nad systemem genjutsu :).

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Życzę powodzenia :P 

Bardzo ładna prezentacja mam nadzieje ,że wypali wam serwer.

Polecam.

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

A wiec , lekko sie wypowiem

Gralem juz na takim serwerze "Naruto" lecz Angielskim i nawet fajny byl tylko ze poza pvp druzynami i klasami typu Genin .... itp... nic nie bylo : nie bylo misji

1.Wioski jak widze skopiowales , moze lekko edytowales (Identyczna byla na tym serwerze)

2.Wszystkich Jutsu tak i tak nie zrobisz "sam"  (pozatym sam minecraft daje ci duzo mozliwosci jezeli chodzi o podstawowe techniki, wystarczy pogrzebac w smryptach/java/pluginy autorskie

3.Jestem ciekawe co masz zamiar wymyslic jako cel gry na tym serwerze,jak juz wspomnialem ten angielski serwer byl spoko 7/10 lecz brakowalo tam czegos Fabula/Misje/i wmiare dojrzalych graczy by moc z nimi grac co-operowac

4.Samemu Serwera tego typu nie udzwigniesz , nie wiem czy masz Ekipe czy robisz to sam ale mowie Admin lub Mod ktore ogarnia serwer musi byc strasznie czesto Aktywny ze wzgledu na dzieciaki ktore jak zawsze maja jakies Problemy/Bledy ...

5.Cos pozytywnego xD : jezeli juz takie cos robisz to radzil bym zrobic serwer Angielsko jezyczny + dodatkowo moze spolszczenie dla polakow (masz w tedy pewnosc ze bedzie duzo graczy)

6.Dodatkowo musisz miec znowu "ekipe" by na poczatku pelnila role 5-Kage i Liderow Druzyn "Jouninow" (o ile sie nie myle), by gracze na poczatku rozgrywki nie mialy trudnosci i problemow

7.Moge tak pisac az do 100 :P ale niechce mi sie , Projekt jest trudny lecz da sie go wykonac , jezeli oczekujesz ze serwer ma wypalic to musi on byc profesjonalnie dopracowany i posiadac wieksza Ekipe "Administracyjna" (w sensie Operatorow Serwera).

Jezeli sa tu jakies bledy to sory lecz nie mieszkam juz od dluzszego czasu w polsce i troche jezyczka sie zapomnialo :D

Wrazie pytan , poprostu pytaj :)

mca.png

Opublikowano

@segu2

Misję będą, już wymyślamy :), pisałem że posiadamy przerobioną mapę konohy, ale resztę wiosek budujemy sami, prawie już skończona wioska piasku budowana przez nas dam ssy niedługo, ekipę mam, lecz nie wystarczającą, dlatego będzie rekrutacja od razu na jonina i na kage, posiadamy ninjutsu, i dużo innych ciekawych rzeczy typu pigułki wzmacniające, shurikeny oraz ramen, nad serwerem anglojęzycznym się jeszcze zastanowie, a fabułę także wymyślimy, o nic się nie bój, wszystko dokończę tak żeby jak najbardziej przypominało to serwer rp na podstawie Naruto.

Wioska piasku

2650bb2455bd.png

Połowa chunków sie nie załadowała... ehh ten mc.

Ciągle poszukujemy osób do pomocy przy budowie, jesteś chętny? Pisz na pw bądz na gg 51273389

Opublikowano

@ref

Całkowicie zmieniono Ninjutsu, efekty są o wiele lepsze, wraz z tym wprowadziliśmy także system czakry, bez którego nie można używać ninjutsu.

Nie długo filmik przedstawiający możliwości :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...