Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 425
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym się zapytać kiedy serwer wystartuje bo nie znalazłem żadnej wzmianki o tym. Czy do tych umiejętności jest jakiś system many czy można nimi spamić jak głupi?

Opublikowano

Bąba ;).

╔══╗♫ 
║..   ║♫ ♫ 
║(O)║ ♫ ♫ ♫ 
╚══=

Opublikowano

Zapoznałem się w końcu z grą na serwerze i muszę przyznać, że serwer robi bardzo dobrze wrażenie. Mapa jest dopracowana a admini dbają odpowiednio o porządek oraz kulturę graczy. Brakuje mi tylko czestszych eventów, ale liczę, że to się zmieni.

images.jpg

Opublikowano

@ref

Od  dzisiaj pasek xp to pasek taijutsuu, a chakra wyświetla się na chacie, lvl taijutsu możemy nabijać uderzając w drzewo, tak jak to rock lee robił podczas swojej młodości <3, za parę dziesiąt lvl taijutsuu na stałe podwyższa się nasza szybkość chodzenia i sprintowania.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

@ref

Mapa przeszła sporą zmianę, zmienione zostały biomy (wszędzie były bagna i bardzo brzydko to wyglądało) zostały biomy bagna zastąpione biomem dżungli, dlaczego?
Ponieważ biom dżungli ma bardzo fajny kolor i pasuje do wioski i jej stylu, wszędzie zostało dodanych ok. 250 dużych drzew do okoła wioska i jej terenu, bo w końcu ukryta w liściach ^^.

Ale to nie koniec zmian :) ssy nie bawem!

Opublikowano

@ref

Spory update mapy, dodano więcej drzew w wiosce i w okół wioski i niespodzianka dla fanów parkouru, na większej ilości drzew zostały dodane specjalne gałęzie na których bardzo fajnie się skaczę, tak jak to robili w naruto <3.

Tak btw napisałem kilka postów temu że nagram film, zdecydowałem że film będzie przesunięty jak dodam więcej rzeczy.

Opublikowano

@ref

Dodano nową możliwość podczas skoku, jeżeli skaczemy na ścianę to możemy się od niej odbić i tak ciągle, coś w stylu prince of persia, gdzie książe mógł odbijać się od ścian.

Opublikowano

@ref

Remont gorących źródeł został przełożony na potem, trwają prace nad klanem Namikaze, klan ten będzie miał techniki skupiające na szybkości, czyli technika latającego boga piorunów oraz technika znaku i portalu, to będą dwie główne techniki klanu nad resztą jeszcze popracuję, myślę że to będą techniki dobrze współpracujące z tymi które wymieniłem, a może wymyślę jakieś własne? Hmm...

Jak skończę to wszystko wam napiszę, do tego czasu radzę śledzić temat :P .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...