Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 425
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ref

Za nie długo dodam parę screenshotów nowych budynków których sam budowałem, może nie są jakieś super epickie, ale lepsze niż te które były przed tem.

Może ktoś z was mi doradzi, co pierw skończyć, pluginy i techniki lub mapę?

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

@ref

Od razu mówię wam, że osoby posiadające słaby sprzęt czyli zintegrowane karty słabe procesory itp, będą niestety zmuszone do pogodzenia się z tym że nie będą mogli zagrać na NarutoMC, serwer będzie bardzo wymagający z powodu dobrej jakości technik i ogoniastych bestii.

Opublikowano

@ref

Efekt kilku dniowej pracy, oto lisi demon zwany także jako kyuubi:

2ed1qg5.png

2n1b13t.png

2liy4ow.png

Poza tym odświeżono sporą ilość budynków, a w planach teraz mamy budowę klanu hyuuga.

Opublikowano

Powiem tak, mapa dupy nie urywa ale techniki podobają mi sie w cholere, na pewno zagram!

Potrzebujecie może jakiejś pomocy w budowie wiosek? Na Naruto sie troche znam, a klocki stawiać też umiem ;)

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

< ------- fuuu reklamy :C

Udało nam się skończyć wszystkie podstawowe techniki do klanów które mają być na serwerze, oczywiście będziemy z czasem dodawali więcej klanów i technik dla nich.

To spis wszystkich klanów i ich technik:

Klan Inuzuka

- Przemiana w psa - przemienia w psa na 30 sekund

- Przywołanie psa - przywołuje psa który będzie ci pomagał w walce na 30 sekund

- Czuły węch - wykrywa wszystkich graczy w pobliżu 15 kratek

- Gatsuga - zaczynasz skakać po polu bitwy uderzając wszystkich w pobliżu 10 kratek

Klan Yamanaka

- Technika uzdrawiająca - leczy wybranego gracza (nie przywraca mu natychmiastowo hp tylko daje regenerację)

- Technika wytwarzania komórek - wytwarza nowe komórki, przywracając część życia

- Technika przeniesienia umysłu - zamienia się umysłami z przeciwnikiem, można go kontrolować, mówić w jego imieniu itp

Klan Hyuuga

- Byakuugan - daje możliwość widzenia przez ściany i wykrywa przeciwników w zasięgu 30 kratek

- Kaiten - zaczyna wirować wytwarzając tarcze które zmniejsza otrzymywane obrażenia i absorbuje ich część

- Lwie bliźniacze pięści - zwiększa zadawane obrażenia

Klan Uchiha

- Sharingan - zwiększa obrażenia zadawane przez techniki

- Kula Ognia - wytwarza ogromną kule ognia która zadaje obrażenia i podpala

- Fala Ognia - wytwarza szeroką falę ognia która zadaje obrażenia i podpala ziemię która zadaje obrażenia

Klan Namikaze

- Technika Latającego Boga Piorunów - rzuca kunai'em który teleportuje nas tam gdzie się go rzuci

- Znak - technika która zaznacza nasze aktualne położenie (potrzebna do innych technik)

- Portal - tworzy portal tam gdzie stoimy i gdzie zaznaczyliśmy położenie za pomocą techniki Znak, można wejść tylko jednym portalem i każde przejście przez portal kosztuje około 35 chakry, portal istnieje przez około 20-15 sekund

Dodano komendę /chakra, po wpisaniu komendy wyświetla się nam pasek chakry, zmieniono także klan Hyuuga który przed tem wyglądał tragicznie,

Nie potrafię zbyt pięknie budować, ale jak na mnie to bardzo dobrze wyszło.

311svif.png

11t065f.png

e7xx60.png

Opublikowano

@ref

Aktualizacja Taijutsu

Usprawniono działanie frontalnego lotosu, jest to technika zakazana ponieważ wywiera ogromną presję na ciele i zadaje obrażenia osobie która używa tego jutsu

Całkowicie zmieniono działanie huraganu liścia, teraz szarżuje na przeciwnika zadając obrażenia i odpychając

co 50 lvli dostaję się jedną technikę taijutsu, im wiekszy lvl tym lepsza technika

3870699-5748232841-Rock_.jpg

Aktualizacja Role - Play

Dodano możliwość sprzątania podłogi i zbierania "kurzu" potrzebnego do misjii ^^

Ulepszono ścinanie(koszenie) trawy

BugFixy

naprawiono bug który wyświetlał dziwne liczby podczas udanego łapania kota

Plany na następny update!

Dodanie wszystkich 8 wewnetrznych bram

Możliwość dodania jednego klanu

Więcej interakcji z otoczeniem (sami wiecie to ma być RP ^^)

Dodanie więcej misjii

Pozdrawia ekipa NarutoMC

Opublikowano

@ref

prace zostały chwilowo zatrzymane ponieważ hamachi nie działa na windows 10, najprawdopodobniej jutro będę miał zewnętrzne ip i nie będzie trzeba już hamachi, oznacza to że teraz ci którzy nie mają/mieli hamachi mogą już pomóc przy serwerze (jak tylko te ip zdobędę :P).

Opublikowano

@ref

Wprowadzamy system pieczęci, nie trzeba będzie już rzucać technik przedmiotem, teraz wystarczy wpisać na chacie nazwy pieczęci, nie całą nazwe typu Tygrys tylko pierwsza litera pieczęci czyli T czyli technika Fala ognia klanu uchiha która wymaga pieczęci Tygrys słoń koń wymaga napisania na chacie liter TSK, mam nadzieje ze wam to jakoś wytłumaczyłem :P przedstawię to na trailerze serwera ale nie wiem kiedy go jeszcze zrobię.

Opublikowano

@ref

Teraz postaram się poprawić prezentację, dodać więcej zdjęć i poprawić ją jak najbardziej potrafię.

@Edit

Zmieniłem prezentację, dodałem więcej zdjęć z serwera, zmieniłem kolejność teraz pierwsze są zdjęcia a potem informacje, usunąłem link do texturepacka ponieważ będę tworzył nie długo nowego z soundtrackiem z anime.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...