Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co to mówisz skoro serwer jeszcze nie działa lepiej napisać

Klan Inuzuka zostanie zmieniony (usprawniony) coś w ten deseń

Może i serwer nie działa, ale napisałem jakie techniki ma ten klan, dlatego warto też wspomnieć że będzie zmieniany w przyszłości skoro będą to spore zmiany.

Trochę bez sensu, temat ponad rok, nic nowego, chyba nikt nie będzie czekał kolejne miesiące na ten start.

I co z tego że temat ponad rok, to jest zapowiedź.

Zobacz stronę pierwszą a ostatnią i zobaczysz ile się zmieniło.

Dziękuję i pozdrawiam.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

• Odpowiedzi 425
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I co z tego że temat ponad rok, to jest zapowiedź.

Zobacz stronę pierwszą a ostatnią i zobaczysz ile się zmieniło.

I co mi po tym, jak temat śledzę od pół roku, ponieważ jestem fanem Naruto, a serwera jak nie było, tak dalej nie ma. Co mi z tego, że się tyle zmieniło, skoro nie mogę tego przetestować, pobawić się tym, pograć? Bez sensu takie zapowiedzi... Na dzień przed, tydzień, nawet miesiąc przed startem, to jeszcze zrozumiem. Ile jeszcze zajmie robienie serwera? Kolejny rok? Dwa lata? Coś się spodziewam, że prędzej skończy się anime (gdzie aktualnie jest spam fillerami), niż zagram na tym serwerze, choć bardzo bym chciał...

W6iB9H1.png

Opublikowano

@DeathDay98

Kolejny który nie czyta a pisze, napisałem wyraźnie że można wejść na serwer i potestować, ale oczywiście wy wiecie lepiej ^.^ .

Wolę żeby serwer wystartował dopracowany, z jak najmniejszą ilością bugów, zrozumcie staramy się jak możemy ale nie każdy też ma codziennie czas, od siebie powiem tyle, że techniki są skończone, wioska jest też w dobrym stanie, jedynie co nam zostało to ogarnąć teren w okół wioski i questy, to jedyne rzeczy które wymagają pracy.

Wybaczcie że to ponad rok trwa ale pewnego razu osoba zabrała mi pliki i musiałem robić wszystko od nowa.

Ale jeżeli tak was to wkurza to nie będę pisał w tym temacie do startu serwera, czyli odświeżę temat wtedy kiedy serwer wystartuje, myślę że to będzie najlepsze rozwiązanie.

Opublikowano

Wybaczcie że to ponad rok trwa ale pewnego razu osoba zabrała mi pliki i musiałem robić wszystko od nowa.

Wybacz, wygląda jakbym narzekał, jednak dużym wstrząsem jest dla mnie to, że osoba, która się porywa na tak rozbudowany serwer, nie robi kopii zapasowych...

W6iB9H1.png

Opublikowano

@DeathDay98

Kolejny który nie czyta a pisze, napisałem wyraźnie że można wejść na serwer i potestować, ale oczywiście wy wiecie lepiej ^.^ .

Wolę żeby serwer wystartował dopracowany, z jak najmniejszą ilością bugów, zrozumcie staramy się jak możemy ale nie każdy też ma codziennie czas, od siebie powiem tyle, że techniki są skończone, wioska jest też w dobrym stanie, jedynie co nam zostało to ogarnąć teren w okół wioski i questy, to jedyne rzeczy które wymagają pracy.

Ale jeżeli tak was to wkurza to nie będę pisał w tym temacie do startu serwera, czyli odświeżę temat wtedy kiedy serwer wystartuje, myślę że to będzie najlepsze rozwiązanie.

A na jakiej maszynie będzie serwer ?

xmMfHrm.png
Opublikowano

@Hejter Natan

Będzie prawdopodobnie na bardzo mocnym vpsie, serwer będzie wymagający, dlatego osoby posiadające stare komputery/laptopy raczej będą miały problemy z graniem na naszym serwerze, jak już pisałem kiedyś, slotów na starcie będzie około 60-50.

Opublikowano

@ref

Przykro mi, musiałem złamać zasadę :P, skoro wam przeszkadza pisanie "aktualizacjii" ponieważ według was "nie możecie" wejść na serwer i testować, postanowiłem że gdy umieszczę jakąś aktualizację to dopiszę jak było przedtem itp.

Już nie długo wejdzie aktualizacja która zmieni grę na serwerze w dużym stopniu, pokażę to wszystko na filmiku z którym powinienem się uporać w jakiś tydzień.

Nie zawiedziecie się, obiecuję :).

Opublikowano

@ref

Już nie długo dodam filmik i opiszę wszystkie nowości jakie zostały wprowadzone na serwer, czyli ta "ogromna aktualizacja która zmieni w dużym stopniu rozgrywkę na serwerze".

Opublikowano

Pomysł jak i prezentacja mega! :)

Życzę powodzenia i sukcesu!

nie ma to jak nabijanie sobie postów sztucznymi, nic nie wnoszącymi wypowiedziami w stylu "super serwer, powodzenia"

gratuluje i pozdrawiam...

Member | Mentor Minecraft

nothing else.

Opublikowano

@ref

Aktualizacja trochę się opóźni, opóźni ponieważ będę likwidował pewien klan i tworzył nowy.

Zmian doczeka się praktycznie każdy klan, sposób używania technik i tworzenie rasenganów.

Osoby które są fanami Naruto z pewnością będą zadowoleni z tej aktualizacji, doda z pewnością klimatu i skilla do gry :) .

Opublikowano

@ref

Aktualizacja mapy!

Dodano nowe budynki mieszkalne, niektóre zostały zmienione.

euhsex.jpg

23vygrk.jpg

j6n69v.jpg

jb1oh4.jpg

2dmbjb6.jpg

339m6uv.jpg

240xenp.jpg

30as936.jpg

Niektóre budynki także czeka zmiana, ale to już innym razem.

Już nie długo zapowiadany "update który w znaczącym stopniu zmieni grę na serwerze", mogę zdradzić tylko tyle, że zlikwidowano jeden klan i dodano nowy klan który będzie jego zastępcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...