Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy prywatny serwer by Norbertsons!

Norbertsons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2 Server at gamenorbi.blutu.pl Port 80 

Nie działa!

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tevill

5 minut temu

dla tych którzy są w temacie miłego bugowania ;D

Tobie też życzę bugowania.

Opublikowano

Jak zwykle serwer pod $$$... Nie myliłem się, że ostatnia odsłona tego serwa padła, bo skończyli się "sponsorzy" którym można było być za całe 5zł ^^ Tutaj też. Kupi to 10 graczy i serwer zostanie zamknięty i otworzony po 3-7dniach. Dostajesz całe 5 grzybków na start a z misji wgl nie lecą. Śmieszne:) Nie polecam.

Opublikowano

@dsylwekj

Z misji lecą grzybki. na start jest 5, ponieważ to jest serwer HARD/MEDIUM.

Reset był, bo nie umiałem naprawić buga ale już się go pozbyłem.

Z tego co wiem, inne serwery też posiadają opcję płatne.

PS: Kasa ze sponsorów leci na opłatę serwera, pozdrawiam!

baner.png

Opublikowano

" Zawsze jest ten pierwszy raz " czyli attessia też może upaść ten pierwszy raz. Leć na attessie.

Pasjonat
Opublikowano

Słaby serwer xD Nawet nie trzeba wypisywać żadnych minusów, bo serwer sam w sobie jest jednym wielkim syfem. Nie ma niczego co by przyciągnęło kogokolwiek, 0 fun'u, a większość graczy wbija po to, aby szybko wbić lvl, pobawić się na serwerze. Jakbym chciał "harda" bądź "mediuma" to bym sobie po prostu poszedł na globala. Weź to pod uwagę, albo nie, lepiej nie zabieraj się za robienie serwerów, to Ci ni chuya nie wychodzi, skmiń to w końcu!

Opublikowano

5 grzybkow na start i co z tym mam zrobic . Nawet na wierzchowca nie stac. . To jest priv a gorszy od globala tam na start jest 25 po zarejestrowaniu emaila i star na wierzchowca -50%. . To juz lepiej zaczac grac na globalu niz na tym daremnym privie

Opublikowano

@ref

Kolejny świat (bez możliwości kupienia sponsora) jest już gotowy. 

Zapewne wprowadzę go na Wielkanoc.

Serio? Tak szybko? Przecież Wielkanoc już za 79dni! Po co wgl piszesz o tym serwie, jak do tego czasu może zmienić się 1000 spraw dotyczących serwera i przez ten czas ruszy pewnie z 20 innych privów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...