Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy prywatny serwer by Norbertsons!

Norbertsons

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Nie można się zarejestrować 

2. Jak wybiera się postać to są lagi, czyli nie polecam na 100% będę lagi :) 

3. Za szybko można wbić lv postaci wiąże się tym że szybko znudzi nam się serwer :)

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Za dużo osób online na serwerze. Nie odświeżaj strony. Za kilka powrócisz do gry 

Ile to trwa ??? 

Nie wiadomo. Sam poświęciłem swój czas odwiedzając ten serwer - nuda zabija człowieka. Jednak, po zrobieniu konta i czekając 25 minut za tym, aby się zalogować do gry i nie móc w nią nadal wejść, to dla mnie za wiele. 

Jednakże, serwer polecam. Widać, że chłopak się stara, tylko ma niektóre swoje wady. Nie kończ go, ciągnij najdalej jak potrafisz i dopracuj go, baw się w bazie mysql. Jak na chwile obecną, zająłbym się tym, aby nie czekać by móc wejść do gry. 

2e30al1.jpg

Opublikowano

Ok, ok, Dzięki Wam za rady.

Mam dobrą i złą wiadomość.

Dobra jest taka, że rejestracja już działa. Podobno robili coś na hostinu i dlatego mój serwer i serwer kolegi nie działały. PS: Kolega już usunął serwer (nie ogarniał i z każdą drobnostką pisał do mnie).

Zła: Nie wiem ile wytrzyma baza danych. Dlatego codziennie robię zrzut (kopię zapasową).

Zachęcam też to pisania na chacie na mojej stronie. Na wszystkie pytania na chacie odpowiem.

"Jednakże, serwer polecam. Widać, że chłopak się stara, tylko ma niektóre swoje wady. Nie kończ go, ciągnij najdalej jak potrafisz i dopracuj go, baw się w bazie mysql."

Heh. Nie zamierzam usunąć tego serwera ;).

baner.png

Opublikowano

@ref

Siemka. Rejestracja i logowanie już działa.

Przepraszam Was, to nie była wina hostingu, tylko moja.

Miałem błąd w kodzie php.

Już można się logować i rejestrować.

EDIT:

Pierwszy post zaktualizowany.

baner.png

Opublikowano

Dobra tak więc po 20-30min mam max lv,Mała liczba graczy,Słaba atmosfera,Bug za bugiem,Nie dojdziesz do TOP 5 koledzy mają nieziemskie staty, Serwer na 5 min :), Wywala co 10 min z powodem "Duża liczba graczy na serwerze" a gra tam max 11 ludzi, Tak więc nie polecam :) 

9YbAX2Z.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...