Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

# Y-World # 97j+DS # Exp: 20 # Drop: 60% # START: 2.11.2014 #

ASCOREL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beztytulu.png

Prezentujemy Tobie Y-World MU Online.

45168141479348280114.png

Jeżeli szukasz serwera na którym jeszcze kilka lat temu spędzałeś całe swe dnie,

ze "starą", lecz klimatyczną wersją, z niskim expem, porządną administracją oraz idealną atmosferą

to właśnie w tym miejscu kończą się Twoje poszukiwania.

Przygotowujemy pliki w wersji 97j+DS tak,
aby gra na naszym serwerze nie była jedynie pogonią za resami.

OFICJALNY START SERWERA: 2 listopada 2014 o godzinie 12:00!

Dołącz do dyskusji na forum!

10680141271128880114.png

Nazwa servera: Y-World MU Online
Wersja: 97j + DS
Max il. Graczy Online: 300
Godziny działania: 24/h

Strona: http://y-world.pl/

64226141271128880114.png

Exp: 20
Drop: 60%
BB: OFF
HP Moob'ów: 100

Reset: 350 level, statystyki po każdym resecie zostają, cofki stałe do 250 levela;
co każde 5 resetów możliwość wbicia wybranej przez siebie opcji w wybrany przez siebie item

GM Eventy: TAK
Gildia: od 50 levela
Boxy: TAK
Punkty za poziom: 5 / 7
Waluta na serwerze: Chinka
MG: od 220 levela
Maksymalny poziom itemu: +15 +28
Sklepy: są wszędzie

59720141271128980114.png

Bless: 90%
Soul: 80%
Life: 70%

70806141271128980114.png

+10: 55% || 80% (z Luck)
+11: 50% || 75% (z Luck)
+13: za nagrodę premiowaną
+15: za nagrodę premiowaną

91074141271128980114.png

Box of Heaven +1: Excellent Leather || Excellent Pad || Excellent Vine
Box of Heaven +2: Excellent Bronze || Excellent Bone || Excellent Silk
Box of Heaven +3: Excellent Scale || Excellent Sphinx || Excellent Wind || Excellent Spirit
Box of Heaven +4: Excellent Dragon || Excellent Plate || Excellent Brass || Excellent Legendary || Excellent Guardian
Box of Heaven +5: Excellent Black Dragon || Excellent Grand Soul || Excellent Divine || Excellent Unicorn

99478141271128980114.png

BC: co 6 godzin
DS: co 6 godzin

23840141271128980114.png

wish
Creat

37102141271128980114.png

Client: http://www36.zippyshare.com/v/9826534/file.html

Client: https://drive.google.com/file/d/0B_yVCG3S6daqNTVtSjczS183dmM/edit

Client: http://chomikuj.pl/ASCOREL/Y-WORLD,4327722317.exe

Client:http://catshare.net/je6RPMO8yxeX8Qmo/Y-WORLD.exe

• Odpowiedzi 216
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CO TO ZA GUWNO

To co Ty sobą reprezentujesz to jest jeszcze niżej niż dno... co ja mówię niżej niż muł znajdujący się na dnie...

a po tak po za tym polecam słownik języka polskiego albo wrócić się do podstawówki ( zresztą odnoszę wrażenie , że chyba jeszcze tam jesteś ... )

Co do serwerka miód malina :3 chętnie pogram :) pamiętam tamte stare dobre czasy :3

P.S https://www.youtube.com/watch?v=qJiZzKejxxU  :D

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Oj oj wyczuwam reaktywację Derioza. Pamiętam że jak wbiłem "po jakimś czasie" to było.. znośnie ale mało graczy :). Jedno tylko mnie boli na tych wersjach że ciężko o ekipę która będzie zgrana - bo bez tego nie ma co grać - solo nic się nie ugra na takiej wersji.

P.S Macie jakiś pomysł na "balans" SM np. tak żeby MS nie robiło go nieśmiertelnym a zarazem słabym? No i MG/Elf bo BK tak czy siak będzie OP (nawet po zmniejszeniu forte tu działa przecież dsr w secie).

Opublikowano

Cytuje z forum :

Zdecydowaliśmy się przesunąć datę startu serwera o kolejny tydzień, czyli na 26 października, na godzinę 12.00.

Spowodowane jest to, małą liczbą chętnych na grę. Uważamy, że informacja o Y-World nie trafiła do wszystkich tych, którzy chcieli by jeszcze raz zagrać na tej wersji, powrócić do "starych czasów". Według nas problem tkwi w długiej przerwie w grze w/w osób oraz utrudniony sposób dotarcia do nich. Poupadały stare fora, z GG dawno już nikt nie korzysta...

Dlatego, zwracamy się do Was z prośbą o popularyzowanie serwera wśród wirtualnych znajomych. Dziś też pojawi się publikacja serwera, którą będzie można zamieścić na forach, w działach, których są publikacje serwerów MU Online. Nie wiem jeszcze w jaki sposób, ale postaramy się hojnie wynagrodzić wszystkich tych, którzy przyczynią się do popularyzacji serwera.

Planujemy również utworzyć swego rodzaju konkurs na "Polecających", wygrywają wszyscy, którzy na serwer zaprosili co najmniej jedną osobę. Osoba ta lub osoby będą jednak musiały zdobyć określony poziom, w przeciwnym razie nie miałoby to sensu. Polecający, za każdą osobę otrzyma nagrodę. Szczegóły niebawem.

Cieszy nas ruch w dziale Propozycje. Na bieżąco czytamy Wasze wypowiedzi, jednak ostatnio byliśmy zajęci Setup'em serwera. Gdy liczba użytkowników wzrośnie do stosownych rozmiarów, na pewno postaramy się skonfigurować serwer do Waszych potrzeb.

Priorytetem na dziś jest wzrost liczby osób na serwerze.
Opublikowano

exp x100 drop 30% i staty po rr sie kasuja podstawowe klasy  350 pkt  a mg 400 pkt za rr, dziwi mnie tylko co 6 h bc i ds.
Duzo ppl napewno nie bedzie bo teraz ludzie ida na latwizne i wola tam gdzie dzialaja boty lub boty sa wbudowane w clienta i wiekszy exp, jak tu bedzie gralo 20 ppl to mysle ze i tak bedzie to sukces.

Tez bym zagral bo ta wer lubie tylko irytuje mnie granie w oknie na laptopie.

Opublikowano

Witajcie!

Wybaczcie nam, po raz kolejny jesteśmy zmuszeni przesunąć datę startu serwera. Nas, jak i Was przypuszczam, że długo nie było w świecie MU Online. Identycznie sprawa ma się co do wersji Naszego serwera - 97j+DS. Strasznie ciężko jest cokolwiek wyciągnąć z zagranicznych for, "starość" tej wersji nie jest na pewno atutem. Polskie GameCenter.pl i MuOnline.org.pl już dawno nie istnieją... Kiedyś się korzystało z Gadu-Gadu, kontakty się pourywały, dziś nikt tam nie zagląda. Do większości problemów musimy dochodzić samemu, nie muszę mówić, o ile dłużej to trwa.

Dodatkowo na naszym serwerze dedykowanym, kilka dni temu spalił się dysk. Część plików na szczęście uchowała się na naszych komputerach.

Prosimy Was o cierpliwość, data startu serwera może się przesunąć maksymalnie do tygodnia, przypuszczamy jednak że potrwa to krócej, do paru dni. Na pewno zostaniecie poinformowani na kilka dni przed. Chcemy dobrze zabezpieczyć serwer, optymalnie skonfigurować ustawienia serwera - to zajmuje sporo czasu.

Jednego możecie być pewni - serwer wystartuje, o to się nie bójcie.

Za sprawy serwera odpowiadam, ja, wish.
Za sprawy forum odpowiada Creat.

Źródło serwera Y-WORLD

Opublikowano

nie jestem zwolennikiem low expów aczkolwiek zaciekawił mnie ten serwer więc zapewne zawitam zobaczyć jak się będzie grało , może będzie to fajna przygoda :)

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Szkoda że to nie wypaliło a mogło być pięknie.

następny post z rodzaju "a napisze jakąś brednię bez podania dowodu bo mi się nudzi" ?

do tej pory nie słyszałem żadnych nowości o planach zawieszenia/przerwania projektu a ostatni news od admnistracji głośi że prace nadal trwają i start ma się odbyć w nieodległej przyszłości.

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...