Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na PandoraMT2

Tryta12317

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętaj, że moda musisz wkleić do spatchowanego clienta PL'a.

Nie wiem co wy macie z tym clientam PL'a

WYSTARCZY ŻE WGRASZ MODA DO CLIENTA PANDORY I DZIAŁA

ja nie wiem nigdy nie pobierałem tego clienta pl'a od kamera i jakoś mod wszędzie mi działa tam gdzie nie jest zabezpieczony na oryginalny clientach serwerów prywatnych

Poza tym jeśli ten client od kamera nie jest zaktualizowany możesz mieć problemy z widocznością niektórych itemków lub map bo wątpię że do pl'a są wgrane mapy na 110/150 takie jak są na pandorze

Poza tym jeśli nawet pobierzesz Map Patcha to on naprawia tylko moby na kamermodzie bo założenie jest że wkleisz to do clienta Pandory

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Nie wiem co wy macie z tym clientam PL'a

WYSTARCZY ŻE WGRASZ MODA DO CLIENTA PANDORY I DZIAŁA

ja nie wiem nigdy nie pobierałem tego clienta pl'a od kamera i jakoś mod wszędzie mi działa tam gdzie nie jest zabezpieczony na oryginalny clientach serwerów prywatnych

Poza tym jeśli ten client od kamera nie jest zaktualizowany możesz mieć problemy z widocznością niektórych itemków lub map bo wątpię że do pl'a są wgrane mapy na 110/150 takie jak są na pandorze

Poza tym jeśli nawet pobierzesz Map Patcha to on naprawia tylko moby na kamermodzie bo założenie jest że wkleisz to do clienta Pandory

Akurat 4 miesiące temu wypisałem wszystkie swoje wątpliwości co do działania moda na Kliencie PL'a.

Wszystko co przeczytania w tym poście:

http://www.mpcforum.pl/topic/1212207-pomocy-bo-juz-sam-nie-wiem-pandoramt2pl/?p=10360704

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

no tak ale Zagrajmarek upiera się przy tym cliencie pl'a bo tak napisał kamer ...

powiem ci szczerze Zagrajmarek że już na cliencie Pandory więcej serverów odpalisz niż na cliecie pl'a ale nie przetłumaczysz ...

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

Hack do pandory na zarabianie ? hmm to tak client pandory mod by kamer + stworzenie plików z ogarniaczoną ilościa widzianych itemków. Czyli chodzi o to na ziemi widzisz jedynie same sztabki bez zbędnego syfu, wtedy auto pickup z moda daje rady, gdyż jak nie usuniemy zbędnego syfu, nie bd zbierał dokłądnie sztabek a o połowe mniejjjjjjj, gdzie druga połowa zwyczajnie bd leżeć i znikać. 

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Mi na cliencie pandory nie chce działać.

Nwm jak ty chcesz więcej serwerów odpalić na cliencie Pandory niż PL'a, ale spoko...

attachicon.gifbład.png

wypakowuje tego moda do glownego folderu pandory (pandora spatchowana ) i taki oto błąd mi wyskakuje :C wiadomo o co chodzi ?

Pobierz ponownie, podaj wagę ściągniętego pliku z modem(aktualnie).

Opublikowano

Mi na cliencie pandory nie chce działać.

Nwm jak ty chcesz więcej serwerów odpalić na cliencie Pandory niż PL'a, ale spoko...

Pobierz ponownie, podaj wagę ściągniętego pliku z modem(aktualnie).

waga moda tego co sciągam ma 10,98mb (spakowany)

Opublikowano

Coś musi blokować pobranie/otwieranie pliku.

1. Uruchom jako administrator oraz ze zgodnością z XP SP3.

2. Wyłącz antywirusa i zaporę.

wylaczylem zapore windows'a , wylaczylem antywirusa , uruchomilem przez ADMINA i ze zgodnościa xp sp3 i poszło dalej prawie do polowy i znow wyskoczyl blad

Opublikowano

boże ten znowu z tym clientem pl'a wyjechał

a poza tym ten nowy mod co wyszedł właśnie ma bugi że wywala LOG masz tu starego moda (ale działa sam używam )

https://mega.co.nz/#!nhoRSSiZ!QChqVPjyW5oJRdnZnzxmVCI4i06QnGooyoCZCmpzcqI

https://www.virustotal.com/pl/file/24f0be882a73b8d1b7abbf1dfabd5c01c43c1077f443dc881a73160f895b82b4/analysis/1408045279/

Wklej to do clienta pandory ...

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Opublikowano

boże ten znowu z tym clientem pl'a wyjechał

a poza tym ten nowy mod co wyszedł właśnie ma bugi że wywala LOG masz tu starego moda (ale działa sam używam )

https://mega.co.nz/#!nhoRSSiZ!QChqVPjyW5oJRdnZnzxmVCI4i06QnGooyoCZCmpzcqI

https://www.virustotal.com/pl/file/24f0be882a73b8d1b7abbf1dfabd5c01c43c1077f443dc881a73160f895b82b4/analysis/1408045279/

Wklej to do clienta pandory ...

Jeżeli będzie działać dam like :)

z1.jpg

Opublikowano

Jeżeli będzie działać dam like :)

wkleiłem to i nie działa na modzie podczas gry na chacie wyskakuje komunikat "wersja klienta jest nie prawidlowa , gra zostanie zamknięta" :(

Opublikowano

wkleiłem to i nie działa na modzie podczas gry na chacie wyskakuje komunikat "wersja klienta jest nie prawidlowa , gra zostanie zamknięta" :(

Wiem właśnie. Mi też nie działa... Lepiej było jak działał metin2mod... :/

z1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...