Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] ForceOP - istnieje czy nie? Fałszywe ForceOpy oraz prawdziwe.

Sortiqovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mojim zdanjem ForceOP ISTNIEJE

Ale tylko programista z najwyższej półki może je stworzyć napewno nie ma go taki komar/fusherka.

Można atakować serwer botami w nadzieii że uda się wejść na podrobionym nicku administratora chodzi o  triczek z ? .

Albo zaatakować łącze w jakiś inny sposób są tylko 2 możliwości ale i tak nie na wszystkich serwerach by działało.

Opublikowano

ForceOp nie ma i nie będzie. Ludzie po prostu wykorzystują to dając fałszywe linki w filmach na yt za pomocą których zarabiają pieniądze.

Pomogłem? Liczę na LIKE :D

Opublikowano

@rambo111 to byłem ja XDD miałem inny nick wystarczyło dać plugin z backdoorem i j*b... permisje moje =]

a7gn7CL.png

Masz problem z Skryptem =)? Lub potrzebujesz skryptu?

Pisz chętnie pomogę/zrobię.

Opublikowano

Ale tylko programista z najwyższej półki może je stworzyć napewno nie ma go taki komar/fusherka.

Można atakować serwer botami w nadzieii że uda się wejść na podrobionym nicku administratora chodzi o  triczek z ? .

Albo zaatakować łącze w jakiś inny sposób są tylko 2 możliwości ale i tak nie na wszystkich serwerach by działało.

Twoim zdaniem forceop istnieje, ale poprawność językowa już nie?

Topic: Force op istniał - w starszym bukkicie ;)

Opublikowano

A Ty jakiś niedorozwinięty jesteś? Znam Murasa bardzo, bardzo dobrze. Od dwóch lat nieprzerwanie tworzę z nim serwery etc. i zapewniam, że cały ten cyrk z Force OP jest to po prostu dla żartów, ponabijania się z ludzi jak Ty, którzy w to wierzą. Mówię o tym otwarcie, bo każdy, kto potrafi myśleć i ma chociaż odrobinę mózgu od razu będzie wiedział, że to fake. ;)

To jak mi rozjebał serwa?

Powiem Ci że mój kolega (doświadczony programista) robi aktualnie forceop i powiem wam że się robi to przez proxy itd...

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

Witam,dzisiaj wam powiem o ForceOP - istnieje czy nie?

Otóż istnieje,ale żaden gość z mpcforum go nie ma,może podszywki i inne gówna,tak samo na yt - to samo,dają sobie opa przez konsole...lub koledzy (Komar,fusherka,jakies balkezy i murasy tego nie maja)

Znam osobę,która ma ForceOpa działającego(bardzo zaawansowana osoba),można użyć dwóch sposobów:,

1. Wgrywanie pluginu do plugins - koleś ci daje plugin,a w nim kod który modyfikuje craftbukkit lub spigot (aktualizacja ForceOP 2.4.1)

2.Jest to bardziej skomplikowane,najpierw trzeba wejść na serwer,następnie dowiaduję się z jakiego jest hostingu (niestety nie działa na ovh,sprintdatacenter).Następnie lokalizuje jaki to serwer(po ip),następnie w komendzie ForceOPA daje kod,którego nie znam- i bum,już ma się opa.

(Nie musicie mi wierzyć,chcę was tylko poinformować)

1) Myślę że żadna osoba nie grywa pluginów od "kolesia z ulicy", a jeśli tak to jest to jej problem. I o jakich modyfikaji silnika my tu mówimy? wystarczy zakodować w pluginie że np po kliknieciu kompasem na cegly zostaje wykonana komenda /op nick oraz pex permissionbukkit itp co dodaja *

2) I co po wpisaniu jakiegos kodu niby włamuje się na console czy gdzieś ekhemm coś w takie coś nie wierze ale nwm.

Wejdzie gdy server sie zlaguje inaczej musi podac haslo itd. Jeśli już server się tak zlaguję to wywali go max po 30sekundach. I ani 1 komendy nie wpiszesz wiec wejdziesz na konto ale po co aby Cię wywaliło?

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#Sortiqovsky a niemógłby ten twój kolega zrobić np ss na np jakimś serwerze 100 + graczy ? np xfast(gówno na którym bawiłem się na gm ale jednak graczy mają).Wtedy temat byłby bardziej wiarygodny.@nieveros przez proxy kurcze ale hakjer może mu się uda zhackować toster,ale napewno nie serwer mc,i napewno nie przez proxy(poradze poczytanie o proxy i co to jest wogle)

Opublikowano

A więc tak forceop NIE ISTNIEJE. Ataki na serwer da się przeprowadzić na starszym authme jeśli nie ma zablokowanego ? w configu.

Wtedy wystarczy dać sobie nick "ad?min" i mamy permisje gracza o nicku "admin"(ale tez tylko z essentials).

Była kiedyś luka z Session stealerami ale to musiał gracz wejść na nasz serwer.

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#Sortiqovsky a niemógłby ten twój kolega zrobić np ss na np jakimś serwerze 100 + graczy ? np xfast(gówno na którym bawiłem się na gm ale jednak graczy mają).Wtedy temat byłby bardziej wiarygodny.@nieveros przez proxy kurcze ale hakjer może mu się uda zhackować toster,ale napewno nie serwer mc,i napewno nie przez proxy(poradze poczytanie o proxy i co to jest wogle)

Hah, pozdrawiam Ciebię i ten Twój serwerek, nawet na domenę nie stać ?. XFast ma oryginalne pomysły, przynajmniej przyznają się, że nie mają Pro elo elo zajebistych autorskich gildi które są tak naprawde tirexa.

@topic ForceOp'a nie ma. Tak naprawdę to bugi w serwerze, back doory w pluginach. Np: easyhard miało buga ;) tak samo go2mc, mchc(Osobiście się włamałem na konto helpera, w moim profilu znajdziecie link do filmiku).

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

@ElDorado123 rozjebales mi system xD.Na domene nie stać.mamy ale ja jestem przyzwyczajony do numerycznego(pewnie fajnboy Skredoxa).Tirexa pl mają backdora p.s na jego serwerze miałem gm więc bym myśli że od tego dekla miałbym pl to ehhh @Temat Zeby nie było oftopu : Forceop nie istnieje,ale łatwo da się kogoś nabrać i uzyskać permissje

Opublikowano

FORCE OP NIE ISTNIEJE

Doszedłem do wniosku, że nie ma OP Hacka. Sam ARAMEK napisał o tym. Ogarnijcie się małe trolle, bo to jest śmieszne.

Force OP istnieje, ja byłem 2 razy ofiarą takiego ataku.

bannergif.gif

Opublikowano

Muras czekać to ja mogę ale na to aż wydoroślejesz i zdasz sobie sprawę, że nabierasz tylko małych 10 latków którzy nie do końca w ogóle są połapani co do internetu i tak za przeproszeniem de**li jak ty :)

Opublikowano

Ile jeszcze bedzie poruszany temat FORCE opa tak istnieje  ,forcedebilop ;)\

Kilka przykladow

Wlasciciel napieprzamy :) (Joker) 

Gimbo 10-20 slotow

"EJ DAM CI PLUGIN NA ANTYCHEATA WGRAJ GO POMOZE CI ! " :> 

Force op istnial na wersji 1.6.X , byl blad z logowaniem offlineplayera latwy do wykorzystania .

Opublikowano

Do rozwalenia serwera nie są potrzebne żadne dodatkowe pluginy , wystarczy znać zaawansowane komendy bukkit'a jeżeli jakiś serwer nie zabezpieczył ich to leci . Grubszą sprawą jest już włamanie na ftp xD

Opublikowano

Istnieje czy nie, nie wiem.

Najlepiej zrobić zabezpieczenie, że jeśli gracz ma OP'a a nie powinien to BAN IP. Plus logowanie przez IP (autoryzacja ze strony WWW przez PHP).

Ja mam tak u siebie.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Niepotrzebne są takie zbędne tematy. Dodatkowo narażamy kogoś takimi ''atakami'' na niekorzyść innych serwerów i nie warto pisać o tej rzeczy. 

Kosz. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...