Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] ForceOP - istnieje czy nie? Fałszywe ForceOpy oraz prawdziwe.

Sortiqovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,dzisiaj wam powiem o ForceOP - istnieje czy nie?

Otóż istnieje,ale żaden gość z mpcforum go nie ma,może podszywki i inne gówna,tak samo na yt - to samo,dają sobie opa przez konsole...lub koledzy (Komar,fusherka,jakies balkezy i murasy tego nie maja)

Znam osobę,która ma ForceOpa działającego(bardzo zaawansowana osoba),można użyć dwóch sposobów:,

1. Wgrywanie pluginu do plugins - koleś ci daje plugin,a w nim kod który modyfikuje craftbukkit lub spigot (aktualizacja ForceOP 2.4.1)

2.Jest to bardziej skomplikowane,najpierw trzeba wejść na serwer,następnie dowiaduję się z jakiego jest hostingu (niestety nie działa na ovh,sprintdatacenter).Następnie lokalizuje jaki to serwer(po ip),następnie w komendzie ForceOPA daje kod,którego nie znam- i bum,już ma się opa.

(Nie musicie mi wierzyć,chcę was tylko poinformować)

Opublikowano

wszystko co napisales wiaze  sie z tym ze 

musisz byc debilem i wgrac super pro elo autorski plugin z darmowym backdoorem...

innego sposobu nie ma

Opublikowano

Większego debilizmu nie słyszałem. ForceOp (w pełni tego słowa znaczeniu) nie istnieje. Nie ma żadnych dziwnych kodów ani nic. To nie istnieje i tyle.

Opublikowano

Akurat muras ma forceop ;) Zniszczył mi serwer bo mu nie dałem rekrutacji na moda, więc nie pisz o nim że nie ma ;)

Ahahahaha:) Mi też kiedyś zepsuł (już nie pamiętam za co), na fimiku 

jest niby, że ma forceop itp, ale na prawde OP miał z tego, że znał moje hasło. 2x mi zepsuł przez haslo, zmieniłem i już nie było żadnego "ataku" chodź mi często grozili + raz mi inny gościu rozwalił, ale nie przez hasło tylko przez to, że wgrałem jego plugin na srv. który ma dawał OP (a miał coś innego robić )

Opublikowano

Akurat muras ma forceop ;) Zniszczył mi serwer bo mu nie dałem rekrutacji na moda, więc nie pisz o nim że nie ma ;)

Puknij się ze dwa razy mocno w głowę i powiedz co czujesz. 

P.S. tak jak mówił @_const Force OP w pełnym znaczeniu tego słowa nie ma, że wpisujesz adres, port serwera, klikasz magiczny przycisk "hackuj" i magia, masz operatora. Nie ma możliwości zrobienia czegoś takiego i skończcie pier-dolić głupoty, bo krew mnie zalewa jak słucham takich kretynizmów. Zobaczycie jakieś filmy na YouTube, usłyszycie coś od kogoś i nie weryfikując tej informacji robicie dramę. Normalnie ludzie posługują się źródłami, faktami, dowodami, a nie swoją chorą wyobraźnią.

@Sortiqovsky. : Ty też puknij się ze dwa razy w głowę, daj mi jakiś kontakt do tego super hackera z Force OP, 3 minuty i mu udowodnię, że gówno ma. 

Aramek kiedyś zrobił temat o tych całych Force OP'ach - poczytajcie sobie: http://www.mpcforum.pl/topic/1101137-inne-force-op-minecraft-%E2%97%8E-informacje-pomoc-wyjasnienia/

W ogóle czy Wy macie oczy, tak swoją drogą? Przecież do jasnej k***y na pierwszy rzut oka widać, że wszystkie Force OP'y, czy to od Murasa, czy od kogokolwiek innego, to puste programy w Visual Basic.

Opublikowano

Ahahahaha:) Mi też kiedyś zepsuł (już nie pamiętam za co), na fimiku 

jest niby, że ma forceop itp, ale na prawde OP miał z tego, że znał moje hasło. 2x mi zepsuł przez haslo, zmieniłem i już nie było żadnego "ataku" chodź mi często grozili + raz mi inny gościu rozwalił, ale nie przez hasło tylko przez to, że wgrałem jego plugin na srv. który ma dawał OP (a miał coś innego robić )

wiarygodne w c**j ...

magicznym sposobem po tym niby daniu opa zakryl czat  hmm... ciekawe czemu ...

Opublikowano

Ale pierdolicie xD:D haha ForceOP nie ma :D Sypiecie takimi bajeczkami. Może miał dostęp do wszystkich komend po wpisaniu pewnej komendy przez jednego z adminów danego serwera ;)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@.avaterys_ 

kontakt: 51723519 (gg)

do innych: mówcie co chcecie,ja powiedziałem swoje zdanie wy swoje...

jeszcze edit:

może użyłem złego słowa "ForceOP" może inaczej program do dawania sobie opa,lub kod/plugin jak wolicie...

Opublikowano

Puknij się ze dwa razy mocno w głowę i powiedz co czujesz. 

P.S. tak jak mówił @_const Force OP w pełnym znaczeniu tego słowa nie ma, że wpisujesz adres, port serwera, klikasz magiczny przycisk "hackuj" i magia, masz operatora. Nie ma możliwości zrobienia czegoś takiego i skończcie pier-dolić głupoty, bo krew mnie zalewa jak słucham takich kretynizmów. Zobaczycie jakieś filmy na YouTube, usłyszycie coś od kogoś i nie weryfikując tej informacji robicie dramę. Normalnie ludzie posługują się źródłami, faktami, dowodami, a nie swoją chorą wyobraźnią.

@Sortiqovsky. : Ty też puknij się ze dwa razy w głowę, daj mi jakiś kontakt do tego super hackera z Force OP, 3 minuty i mu udowodnię, że gówno ma. 

Aramek kiedyś zrobił temat o tych całych Force OP'ach - poczytajcie sobie: http://www.mpcforum.pl/topic/1101137-inne-force-op-minecraft-%E2%97%8E-informacje-pomoc-wyjasnienia/

W ogóle czy Wy macie oczy, tak swoją drogą? Przecież do jasnej k***y na pierwszy rzut oka widać, że wszystkie Force OP'y, czy to od Murasa, czy od kogokolwiek innego, to puste programy w Visual Basic.

To wyjaśnij jak rozjebał serwa jak mam hasło które ma ponad 20 liter i na żadne serwery  prócz mysg nie wchodze -_-

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

AHaha.. Wy to sobie jaja robicie.. Muras wielki hacker z panem komarem, nagrywaja filmy jak rozwalaja serwery gdzie dostaja wczesniej specjalna permisje badz cos, jesli napisalem do jednego z nich na skype aby wbili z tym forceopem na jakis serwer gdzie podam ip, powiedzieli potem i do teraz nie odpowiedzieli:)
Na dodatek gra w lola na koreanskim serwerze i jest w pseudo diamencie. Gdzie z tego jest klamstwo, poniewaz gralem z nim duo to mial 0/8 na jungli w 5 minucie..

Opublikowano

@NiverosGaming a wgrałeś jakis plugin z internetu,lub od niego pod innym nickiem,a może jakiś inny admin zawarł umowę i dał mu opa?

nie , pluginy zawsze sprawdzam (jestem już troche doświadczony w tym ) więc jednak muras ma forceop ;)

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

nie , pluginy zawsze sprawdzam (jestem już troche doświadczony w tym ) więc jednak muras ma forceop ;)

A Ty jakiś niedorozwinięty jesteś? Znam Murasa bardzo, bardzo dobrze. Od dwóch lat nieprzerwanie tworzę z nim serwery etc. i zapewniam, że cały ten cyrk z Force OP jest to po prostu dla żartów, ponabijania się z ludzi jak Ty, którzy w to wierzą. Mówię o tym otwarcie, bo każdy, kto potrafi myśleć i ma chociaż odrobinę mózgu od razu będzie wiedział, że to fake. ;)

Opublikowano

nie no wymiękam :/ 

1.gdyby silnik posiadał jakąś lukę np. z tym całym force to taka wersja zostala by najprawdopodobniej usunięta / a następnie poprawiona :P (przynajmniej tak mi sie wydaje :),

2.jeśli wgrywasz plugin "z nieznanego pochodzenia" tzn np z poza bukkit.org(oczywiście zatwierdzone projekty) to musisz się liczyć że projekt może posiadać backdoor aczkolwiek nie musi .

3.

@1361622928-U485574.pngasdfxxx to jest co innego,tam jest kod na komendę z opem,a ten plugin modyfikuje craftbukkit.jar lub spigot w folderze głównym. (lub 2 sposób.)

no nie wiem jestem nikim jeśli chodzi o programowanie no ale jak można modyfikować gotowy , skompresowany (czy tam zkompilowany kod?)

4.

2.Jest to bardziej skomplikowane,najpierw trzeba wejść na serwer,następnie dowiaduję się z jakiego jest hostingu (niestety nie działa na ovh,sprintdatacenter).Następnie lokalizuje jaki to serwer(po ip),następnie w komendzie ForceOPA daje kod,którego nie znam- i bum,już ma się opa.

tu to bym sie pozastanawiał bo jeśli :

masz dostęp do konta administratora danego hostingu to całkiem możliwe że masz też i dostęp do wszystkich Serwerów a co za tym idzie i do poszczególnych maszyn wirtualnych(bo chyba tak są stawiane wszystkie serwery** na Serwerze<maszyna>) , a to oznacza że masz do nich bezwzględne prawa dostępu

tak więc mogło być to prawdziwe ale :

-po jakiego H^a miał by to robić administrator jakiegoś tam hostingu!?

-gdyby zrobiła to osoba trzecia(tzn hasło zostało skradzione , bo innej opcji nie ma ) to prawdopodobnie szybko by sobie z nia poradzili :/

na większości serwerów (tworzonych przez dzieci) rangi takie jak admin mod , są rozdawane kolegą (lub pierwszej lepszej osobie na serwerze) a potem już tylko z górki jeśli chodzi o zniszczenie serwera :)

często jest też tak że rangi posiadają zbyt wiele przywilejów np. moderator posiada creative* itp.  (wiem że przykład kijowy ale opuściła mnie wena)

Opublikowano

Jaki ForceOP człowieku albo ktos pobrał plugin z backdoorem albo po prostu miał persmije do tego, znał hasło adminów lub miał dostęp do pluginów/konsoli takie cos jak ForceOP nie istnieje i już.

d63.png

Opublikowano

Śmieszą mnie takie tematy, ktoś wstawi coś dla trollu (dla idiotów) i zaraz zaczynają się niepotrzebne tematy do spamu. ForceOp nie ma, wszystkie filmiki itp, mają na celu sfałszowanie i pokazanie autora tego gówna jako Hakjer.

Opublikowano

ForceOP istnieje tylko jako program "dla lansu", jak np. KoMaR1911 niby sobie daje tego OP'a. Pic na wodę, fotomontaż oraz backdoor w pluginach, które ściągają dzieci chcące postawić swój serwer, a jak ktoś im zgriefuje to od razu na policję biegną xD

Jakby ForceOP naprawdę istniał to by NIKT nie pisał, że go ma, bo to by było po prostu idiotyczne, chwalenie się czymś takim. No i oczywiście taka luka by była od razu naprawiona przez Mojang czy tam programistów od silników.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...