Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta Unturned 3.0 - newsy z gry!

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

meh, nie wiem czy to takie potrzebne. Ja tam zawsze wszystko na ziemi kładłem xD

• Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niby ale nikt poza nami nie może otwierać obiektów takich jak drzwi czy skrzynki więc jakiś + jest.

Lecz nie wiem jak z rozwalaniem bo budowle można rozwalić lecz nie wiem jak z obiektami

TEMAT

Opublikowano

3.6.5.0

• Dodano sadzarki. (ID 331) [??]
  • Dodano nawóz. (ID 332) 
  • Dodano umiejętność w drzewku rolnictwa. (Zmniejsza czas wzrostu upraw) 
  • Added some botanist spawn on Canada.
Opublikowano

3.6.6.0 

Dodano:

- Dodano lornetkę.

- Dodano noktowizor.

- Dodano vision key [N] (Przycisk, którym odpalamy noktowizor)

- Dodano kukurydzę. 

Reszta to tylko fixy itd. (Spolszczyłem to w miarę moich możliwości)

Opublikowano

Niby tak lecz jest on bardziej wydajny na serverach PvP gdy my widzimy wszystko a przeciwnik nic lepsze to od latarki :)

Dodatkowo przywrócenie nam nasion oraz upraw jest ogromnym krokiem lecz bez manierki na wodę jest to nadal połowa sukcesu bo nadal nie mamy odnawialnego systemu żywienia.

Jeszcze brakue mi tylko systemu obronnego dla bazy oraz jakiejś większej pułapki dla obrony, można by też dodać jakieś okiennice aby zamykać je jak drzwi i otwierać aby ostrzelać Zombie i Graczy i zamykać na czas przełądowywania :p

Co do okien pisałem już na forum gdzie Nelson przegląda posty :p

TEMAT

Opublikowano

3.6.7.0

• Dodano manierkę. (ID 337) 
  • Dodano sałatę. (ID 338) 
  • Dodano nasiona sałaty. (ID 339) 
  • Dodano pomidory. (ID 340) 
  • Dodano nasiona pomidorów. (ID 341) 
  • Dodano ziemniaki. (ID 342) 
  • Dodano sadzeniaków ziemniaków. (ID 343) 
  • Dodano pszenice. (ID 343) 
  • Dodano nasion pszenicy. (ID 344) 
  • Od teraz można sprawnie zarządzać ekwipunkiem za pomocą klawiszy ctrl+LPM (przenoszenie, wyrzucanie itemów).
  • Dodano poziom zużycia do zbiornika z paliwem.
  • Dodano możliwość regeneracji zdrowia, gdy mamy pełen poziom najedzenia i pragnienia.
  • Po uderzeniu w budynek (to tylko przykład) samochód otrzyma większe obrażenia tym większe, im większa była jego prędkość.
  • Możliwość uszkodzenia barykady, roślin itp. po uderzenie w nie (np. samochodem).
  • Dodanie dźwięk przy przełączaniu się na tryb nocny (noktowizor).

Jeszcze jakieś dwie zmiany zostały, których nie potrafię przetłumaczyć, może tu ktoś się znajdzie:

• Added hardened as a replacement for the experienced boost. 
  • Added temporary Flatgrass map to work on improving network performance with many players in a small area, it also has different lighting to see what you think.
Opublikowano

A no, fajnie w końcu pojawiła się manierka na wodę więc będzie dużo łatwiej się grało, odnawianie się życia jest słabym pomysłem chociaż ograniczałoby się to np do takiej zasady:

Jeżeli mamy poniżej 50hp to regeneracja byłaby właśnie to ~50hp

Bo teraz jakoś mniej realistyczne to jest

Zużycie zbiornika na paliwo też słabszym pomysłem bo zwyczajnie jest to mniej realne

Dodanie sadzonek i roślin jest krokiem na przód :p teraz czekam na dokończenie mapy w rejonach farm bo nie ma mebli i itemów w tamtym rejonie

I zapomniałem wgl sprawdzić czy

wyszła aktualizacja :D

niestety musiałem dokończyć anime :p

bo miałem 4 odcinki do dokończenia

TEMAT

Opublikowano

Powiększenie jak powiększenie farmy ważne że można się zaszyć w lesie założyć farmę i pić wodę z rzeki, na serverach Hard PvP jest to wymagane bo rzadko ktoś wchodzi do miasta za dnia + mniejsze aktywności są w bazach militarnych czy wszystkich ośrodkach gdzie można znaleźć broń.

Więc jakaś mała woda + farma i możemy wyżyć

TEMAT

Opublikowano

Szczerze, to ciągle mnie nie przekonuje ta wersja 3.0 i na razie gram na 2.0. Widzę, że Wy już trochę ograliście bete. Warto się przenosić czy ciągle za mało opcji? 

Opublikowano

@Rayso. Dodali sporo nowości da się grać, jak dla mnie mapa troche ma za mało lokacji a bronie typu eaglefire respią się w bazach militarnych gdzie pojsciem do takiej bazy bez uzbrojenia najprawdopodobniej skutkuje smiercia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...