Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Beta Unturned 3.0 - newsy z gry!

Rayso.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3.7.6.0 - same ubrania.

• Dodano koszulkę mechanika.
  • Dodano spodnie mechanika.
  • Dodano koszulkę inżyniera.
  • Dodano spodnie inżyniera.
  • Dodano okulary pilota.
  • Dodano ponczo.
  • Dodano słuchawki.
  • Dodano kurtkę pilota
  • Dodano kurtkę motocyklisty.
  • Dodano marynarkę.
  • Dodano spodnie garniturowe.
  • Dodano fedora (??).
  • Dodano czapkę.
  • Dodano beret.
  • Dodano kominiarkę.
  • Odpowiedzi 257
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3.7.8.0

Wszystkie zmiany dotyczą warsztatu.

• Dodano możliwość aktualizacji plików w warsztacie.
  • Dodano możliwość prowadzenia dziennika aktualizacji plików.
  • Dodano podgląd zdjęć.
  • Dodano możliwość ustawienia opisu. 
Opublikowano

czy juz może jest jakieś info czy coś w tym stylu , kiedy wyjdzie ten oficjalny patch?

elo here

Opublikowano

czy juz może jest jakieś info czy coś w tym stylu , kiedy wyjdzie ten oficjalny patch?

Chodzi Ci o wyjście z bety? Jeszcze nie zapowiedzieli kiedy to będzie. Przypuszczam, że za parę miesięcy. 

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie czm na mapie nie mam zadnych broni itd , tylko colt woda itd i nic

elo here

Opublikowano

Musisz poszukać w Military Base i innych lokalizacjach

Na serverach nie licz na nic więcej niż Colt bo inni gracze zbierają też itemki a na singlu poszukaj w bazie (lewy dolny róg mapy) albo w labo zimowy biom najwyżej wysunięty obszar na lewo

TEMAT

Opublikowano

Musisz poszukać w Military Base i innych lokalizacjach

Na serverach nie licz na nic więcej niż Colt bo inni gracze zbierają też itemki a na singlu poszukaj w bazie (lewy dolny róg mapy) albo w labo zimowy biom najwyżej wysunięty obszar na lewo

jak odpalic mape ci chodzi na mapie Kanady tak? bo tylko na tej moge grac i o singla mi chodzi

elo here

Opublikowano

jak odpalic mape ci chodzi na mapie Kanady tak? bo tylko na tej moge grac i o singla mi chodzi

Military Base, to jedna z lokalizacji na mapie Kanada, ale jeszcze nie jest skończona. 

Opublikowano

Polecam znaleźć Colta i zabić jakiegoś pro gracza. Ja tak z kolegą zrobiłem i mamy najlepsze EQ na serwerze.

Pomogłem? Daj lajka.

Opublikowano

Na singlu dosyć trudno znaleźć Pro Gracza :D hehe

A tak poważnie Pro Gracze nie dadzą się zabić Coltem... Zazwyczaj mają przy sobie Snajperki + Broń maszynową do obrony + Idealną obronę taką jak kevlary hełmy więc do takich najlepiej nie podchodzić bez dobrego planu działania

TEMAT

Opublikowano

Nie, na 3.x mam czysto po 100/200 FPS w Menu oraz 50 podczas  gry jedynie momentami mi się 'blokuje' gra jakby ktoś dał PAUSE a następnie chodzi dalej czysto

TEMAT

Opublikowano

tez macie takie lagi na 3.0 ?

3.0 ma dość słabą optymalizacje.

Wątpię jak mówiłem Pro Gracz nie da się łatwo zaskoczyć a i tak przeważnie nie podróżują pieszo tylko autem (Gas Can w Eq)

Jak dwie osoby strzelą w jedną w tym samym momencie to człowiek już prawie nie ma HP, i można ich spokojnie zaskoczyć w Ontario.

Pomogłem? Daj lajka.

Opublikowano

Sam jestem pro graczem na 1 serverze i nie jeden raz wyszedłem prawie że bez szwanku z pułapek, w moim eq znajduje się:

• RailGun z 5 Railami
  • Ak47 z Scope 7x
  • 2x Snajperki z 7x Scope
  • AlicePack
  • Kevlar militarny
  • Hełm
  • Ubiór żołnierza
  • Colt
  • Amunicja
  • Magazynki
  • Piła
  • Siekiera
  • Jedzenie (dosyć aby nie chodzić do miasta przez długi okres)
  • Sadzonki
  • Napoje
  • Celowniki
  • Taktyczne przedmioty jak laser i latarka
  • 2x Gas Can

Sam oceń czy jestem 'Pro Graczem' czy nie trzymając takie przedmioty od ponad kilku dni bez oddawania ich innym Graczom ;)

To że ktoś zaskoczy mnie w mieście to nie żadna nowość, zawsze mam pod ręką snajperkę która skanuję teren i całe miasto, okno za oknem, dom za domem każdy krzak i obserwuję Zombie czy są w swoich respach czy w jakiejś grupach, specjalnie sprawdzam czy w danym sklepie czy domku jest to czego szukam.

Każde wejście do miasta jest poważnie przemyślane z powodu braku bazy, nie mam czasu aby jej zbudować ani szansy schowania przedmiotów (kilku graczy na mnie poluje)

Podczas wchodzenia do miasta mam pod ręką snajperkę aby dorwać kogoś kogo zauważę wcześniej i dodatkowo broń maszynową aby załatwić kilku cwanych Graczy :P więc nie wiem czy po prostu 'atak' na gracza z wyposażeniem jest dobry.

Zauważ że Pro Gracz nie gra sam (60%) ma kogoś ukrytego poza miastem z snajperką, gram na serverze gdzie 80% graczy to starsi ludzie którzy zanim Cię dopadną przemyślą swój atak aby na pewno zgarnąć twoje przedmioty.

Dodatkowo zawsze mam jakieś 'zasłony' aby uciec w razie lepszego gracza niż Ja, zazwyczaj używam broni z tłumikiem aby skierować na przeciwnika Zombie które są dla niego zagrożeniem, dodatkowo posiadam race dymne aby zasłonić twój lub swój widok, oraz zazwyczaj do miast wchodzi się w małym opancerzeniu resztę zostawiając w bazie :P

BTW. wiecie co dodano w wersji 3.7.9.5 tej najnowszej bo Nelson nie podał nic na Steam a jednak dodano nową wersję z 3.7.9.0 na 3.7.9.5

TEMAT

Opublikowano

BTW. wiecie co dodano w wersji 3.7.9.5 tej najnowszej bo Nelson nie podał nic na Steam a jednak dodano nową wersję z 3.7.9.0 na 3.7.9.5

Same zmiany w warsztacie. 

Opublikowano

Aha, wiesz może coś o powrocie zwierzyny do lasów czy jakiegoś innego sposobu odzyskiwanego sposobu na jedzenie?

Bo sadząc marchewkę otrzymuję tylko 1 marchewkę, więc nie jest to interes przerabiać warzywa na nasiono aby otrzymać znów tylko 1 warzywo

TEMAT

Opublikowano

Sam jestem pro graczem na 1 serverze i nie jeden raz wyszedłem prawie że bez szwanku z pułapek, w moim eq znajduje się:

• RailGun z 5 Railami
  • Ak47 z Scope 7x
  • 2x Snajperki z 7x Scope
  • AlicePack
  • Kevlar militarny
  • Hełm
  • Ubiór żołnierza
  • Colt
  • Amunicja
  • Magazynki
  • Piła
  • Siekiera
  • Jedzenie (dosyć aby nie chodzić do miasta przez długi okres)
  • Sadzonki
  • Napoje
  • Celowniki
  • Taktyczne przedmioty jak laser i latarka
  • 2x Gas Can

Sam oceń czy jestem 'Pro Graczem' czy nie trzymając takie przedmioty od ponad kilku dni bez oddawania ich innym Graczom ;)

To że ktoś zaskoczy mnie w mieście to nie żadna nowość, zawsze mam pod ręką snajperkę która skanuję teren i całe miasto, okno za oknem, dom za domem każdy krzak i obserwuję Zombie czy są w swoich respach czy w jakiejś grupach, specjalnie sprawdzam czy w danym sklepie czy domku jest to czego szukam.

Każde wejście do miasta jest poważnie przemyślane z powodu braku bazy, nie mam czasu aby jej zbudować ani szansy schowania przedmiotów (kilku graczy na mnie poluje)

Podczas wchodzenia do miasta mam pod ręką snajperkę aby dorwać kogoś kogo zauważę wcześniej i dodatkowo broń maszynową aby załatwić kilku cwanych Graczy :P więc nie wiem czy po prostu 'atak' na gracza z wyposażeniem jest dobry.

Zauważ że Pro Gracz nie gra sam (60%) ma kogoś ukrytego poza miastem z snajperką, gram na serverze gdzie 80% graczy to starsi ludzie którzy zanim Cię dopadną przemyślą swój atak aby na pewno zgarnąć twoje przedmioty.

Dodatkowo zawsze mam jakieś 'zasłony' aby uciec w razie lepszego gracza niż Ja, zazwyczaj używam broni z tłumikiem aby skierować na przeciwnika Zombie które są dla niego zagrożeniem, dodatkowo posiadam race dymne aby zasłonić twój lub swój widok, oraz zazwyczaj do miast wchodzi się w małym opancerzeniu resztę zostawiając w bazie :P

No nie powiem całkiem dobrze grasz, ale jeśli przypadkiem ktoś cie zaskoczy to ciężko przeżyć parę strzałów z Colta na twarz. I tak dodając do rozmowy to w Ontario się dzieją takie akcje tam po wejściu można stracić wszystko albo po wejściu z niczym mieć wszystko.

Pomogłem? Daj lajka.

Opublikowano

Tak Ontario wraz z PEI jest miastem zero czyli ciężko tam wejść i wyjść bez szwanku.

Kilka strzałów ciężko przeoczyć bo zawsze ktoś może zaskoczyć bo nie wiadomo kto i gdzie jest ale grając Tankiem który ma obniżone statystyki obrażeń da się przeżyć takie akcje

TEMAT

Opublikowano

Ja polecam Offensive łatwiej się celuje i szybciej się ucieka.

No ten jego sprint jest genialny, pomału się zużywa a dodatkowo szybciej biega, dobre na początki jak auta się nie ma bo da się szybko przemieszczać dodatkowo można zbudować kampę gdzie tylko ta klasa doskoczy, bez potrzeby stawiania drabin czy innych badziewi które tylko pokazują że tutaj coś może być

Ale niestety ja gram na takich srverach gdzie jedzenie jest rzadkością więc muszę mieć Defensive bo ma mniejsze zużycie wody i jedzenia :p

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...