Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi] [Pl] [24H/7]Szakalmt2

.Szakal.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer spoko tylko ze troche maly exp ale to nawet lepiej nie bedzie od razu takiego duzego lvl

Piona !

Opublikowano

Przypominam że nie wolno być w kilku sieciach hamachi naraz! Osoby które są w więcej niż w jednej sieci będą banowane.

30hsu51.jpg
Opublikowano

Szakal res jest czy co bo off mam błąd i stronka nie chodzi ??

Srry zapomniałem że to przez hamachi gra ;p za długo na pl siedziałem (niema szakala na hamachi żeby ktoś nie pomyślał że się nie podłączyłem

Opublikowano

Rejestracja nie działa !

Ciągnij mi drut* oraz ssij moje świerze jajc*.

Ty cw*lu jeb*ny żeby cię ktoś zaj*bał. Żebyś zdych*ał śmi*ciu pierd*lony.

To RMCF1902 F*ck You

Opublikowano

Więc tak już jestem, serwer będzie online już jutro o godzinie 7:00, info na forum szakalmt2. Oczywiście baza cały czas ta sama. Wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Pozdrawiam.

30hsu51.jpg
Opublikowano

Zal serwer niby 24/7 a jest off, Ga niema.. zal nie polecam serwa leci -

Hm... czyżby Bóg pozbawił Cię wzroku czy co? Bo nie czytasz tego co napisałem oraz tego co u nas na forum pisze. Serwer był off przez parę dni do tego napisałem że serwer będzie online jutro o 7:00. Kolejny noobek który "wie tyle co zje"

30hsu51.jpg
Opublikowano

Szkoda gadać , nie polecam serwera , czesto jest OFF , żadne 24/7 ; )

[x] 10 Postow

[ ] 50 Postow

[ ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Opublikowano

Szkoda gadać , nie polecam serwera , czesto jest OFF , żadne 24/7 ; )

Nie wiem dlaczego...ale w jakimś abstrakcyjnym świecie chyba żyjesz... Przy zdrowym rozsądku, oczywistą rzeczą jest, że jeśli dla GameAdmina zepsuł się komputer to zaniósł go do naprawy... Liczyłeś na taki magiczny "cwancyk", że komputer będzie zepsuty, ledwo zdatny do użytkowania, ale serwer będzie śmigać bez problemu...Trochę racjonalnego myślenia radziłbym używać. Ciekaw jestem jaka by była Twoja reakcja ( z całym szacunkiem) , gdybyś to Ty miał serwer i Tobie komputer się zepsuł, --> oddajesz go do reklamacji o wszystkim pisząc TUTAJ i na forum swojego serwera, po czym wracasz czytając kłamstwa, nieprzyjemne komentarze na temat tego, że serwer offline skoro pisze, że jest 24/7..

Wniosek mój jest prosty: Ludzie (wygodnie) interpretują pewne informacje, bądź czytają tylko to co chcą przeczytać...

Jedna prośba ( sam nie jestem idealny, nikt z nas nie jest, ale starajmy się do tego dążyć, a wszyscy na tym na pewno skorzystamy...) wszyscy jesteśmy ludźmi, nie zapominajmy o tym, proszę o trochę wyrozumiałości i zrozumienia. Znam do pewnego stopnia Szakala i wiem, że na pewno nie chciałby zrobić nam wszystkim(graczom) na złość wyłączając serwer i pisząc, że komputer w reklamacji.

p.s Przepraszam jeśli swoim postem kogoś uraziłem --> Chciałem przedstawić własne zdanie na ten temat. Przepraszam również jeśli popełniłem jakieś błędy ortograficzne.

Pozdrawiam, Yaxley

Opublikowano

Odbyło się czyszczenie sieci hamachi i przypominam że osoby będące w kilku sieciach naraz będą banowane na stałe.

btw. UP taki ludzi jak ty się ignoruje. Tylko się ośmieszasz pisząc takie posty bo Ci powiem tylko że w dupie byłeś i gówno widziałeś.

Tyle

30hsu51.jpg
Opublikowano

ja mam ciągle

Zostaniesz połączony z serwerem

chociaż Szakal jest... mam same spolszczenie

Opublikowano

Dodano misje u biologa od 30lvl+ za które wykonanie są bardzo fajne nagrody! np: +100 defa na stałe i różne itemki. Oczywiście zdobyte przedmioty oddajemy biologowi co 1h.

Pozdrawiam.

30hsu51.jpg
Opublikowano

Pro serwerek.Możesz zrobić żebym mógł napisac do Ciebie na hamachi?

Nie, jeżeli chcesz do mnie coś napisać to tylko na chacie forumowym, gdy tylko będę online.

30hsu51.jpg
Opublikowano

Przypominam że osoby które piszą mi na GG np "Serwer on?" "Czemu off?" "Kiedy będzie on?" są odrazu blokowane. Na gg można do mnie pisać tylko w sprawie IS!! Reszte spraw załatwiamy na forum lub chacie.

Pozdrawiam.

30hsu51.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...