Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi] [Pl] [24H/7]Szakalmt2

.Szakal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie kumam cie szakal .. po huj grac na twoim zjebanym serwie jak i tak co jakis czas wywalasz z sieci karzdego ( połowie ludzi nie chodzi nawet twój serwer ) i masz to w dupie nic na to nie poradzisz niby jest jakies forum smieszne tez huja nawet nie odpiszesz :// _____

METIN2

SzUkAsZ GM PiSz

KALIBER44

• Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

semiczek, ogarnij się leszczu bo zjebany to ty masz ryj. Nikt Ci nie karze grać na tym serwerze tak więc Cu.

Tania, żal to mi Cb a nie serwera. Bo rejestracja działa i serwer jest 24h online. Jak pisałem wcześniej jeżeli konta ktoś nie możesz zrobić to niech pisze do AVANGER.

VolimTee, info u nas na forum.

Tyle.

30hsu51.jpg
Opublikowano

semiczek, ogarnij się leszczu bo zjebany to ty masz ryj. Nikt Ci nie karze grać na tym serwerze tak więc Cu.

Tania, żal to mi Cb a nie serwera. Bo rejestracja działa i serwer jest 24h online. Jak pisałem wcześniej jeżeli konta ktoś nie możesz zrobić to niech pisze do AVANGER.

VolimTee, info u nas na forum.

Tyle.

Heh tępak serwer of za 5 min on i tak w kulko <CIOTO JEBANA nie pyskuj >

METIN2

SzUkAsZ GM PiSz

KALIBER44

Opublikowano

to resetuj hamachi prawie zawsze ja mam go na jasno niebiesko ;d

A ja mam go caly czas na czerwono a jak dam akceptuj wszystkich to i tak nie dziala ... zaraz dam foto ;d

@EDIT

I tak jest cały czas :

33876710.jpg

2mg3y3k.jpg

Opublikowano

UP, zrób nowe konto na hamachi, żeby mieć nowe ip. Jeżeli to nie pomoże to wejdź w System - Preferencje - Ustawienia - Połączenia Peer - i ustaw w szyfrowanie i kompresja "dowolne.

30hsu51.jpg
Opublikowano

UP, zrób nowe konto na hamachi, żeby mieć nowe ip. Jeżeli to nie pomoże to wejdź w System - Preferencje - Ustawienia - Połączenia Peer - i ustaw w szyfrowanie i kompresja "dowolne.

Mam to samo co HenaZari ... Nowe hamachi nie pomaga a ta 2 opcja zbytnio nie wiem jak na nią wejść na windows 7 ... Pomogłbyś? jbc. gg 9733808

Walnij MINUSIIIIIIKA !

Opublikowano

Nie wiem po co robić tyle sieci i zamulać serva jak można zrobić 4 czy 5 i je czyścić.... Ale serv ogólnie spoko.

tumblrlcyruok12p1qcc5cx.jpg
Opublikowano

UP

A co ja Ci na to poradzę? Takie życie zawsze się coś nieoczekiwanego wydarzy. Nie oddaje też levela i eq bo to byłoby nie fair wobec innych graczy, bo każdy może chcieć coś czego nie miał. Na szczęście mam kopię bazy... to nie będzie już takich sytuacji,

30hsu51.jpg
Opublikowano

Do autora serwa:

czasami zresetuj hamachi, bo przy dłuższym czasie nieaktywności przy komputerze psuje się po prostu i nie można się połączyć (czerwona, niebieska lub migająca zielona kropa)

Wiem, bo przy moim serwerze tez sie tak działo :f

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Powstał Oficjalny Client Naszego serwera! Zapraszam do ściągania!

http://www.megaupload.com/?d=1Z6BUAHP

Więcej info w tym temacie:

http://szakalmt2.ugu.pl/viewtopic.php?p=1150#1150

30hsu51.jpg
Opublikowano

Mógłby ktoś podać na innej stronce spolszczenie lub ip serwera?

@Edit: już nie trzeba zrobiłem sobie ;p

Opublikowano

Dla mnie bez sensu jest tutaj gra, ponieważ GA wgl. przy komputerze nie ma...

Albo jest i nie odpisuje na hamachi. Niebieska kropa przy nim (bo trzeba czasami resetować hamachi!!) i nic nie reaguje, że większość osób połączyć się nie może...

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...