Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi] [Pl] [24H/7]Szakalmt2

.Szakal.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrob wiecej sieci!!!!!

bardzo bym prosil!!!

Na każdym privku mój nick :

XxSAXONxX , MMeFFiSStOO

Pomogłem ? To daj +

playerxenox.png

Nick: MMeFFiSStOO

LvL: 144+

Klasa: Wojownik

Profesja: Mental ( Umysł )

Królestwo: Jinno 4ever

Gildia: Brak

Opublikowano

pograłem 10 min i dziękuje za serwer... masakryczne lagi przy expieniu//wczytywaniu postaci. Bardzo mało osób gra ( w mieście jest MOŻE z 10 osób...)

PS; z moim internetem wszystko jest w porządku

Opublikowano

pograłem 10 min i dziękuje za serwer... masakryczne lagi przy expieniu//wczytywaniu postaci. Bardzo mało osób gra ( w mieście jest MOŻE z 10 osób...)

PS; z moim internetem wszystko jest w porządku

1. Zawszę coś ściągam.

2. Mało osób gra? Przeciętnie w m1 jest 15 osób + do tego jeszcze inne królestwa + ludzie expiący.

30hsu51.jpg
Opublikowano

Serwera NIE polecam. GA zachowuje sie jak dziecko, gra prywatna postacia, gdzie daje sobie praktycznie caly IS, ktory jest dostepny, a kto wie czy i nie bony z navicata? Do tego sprawiedliwosc jako taka nie istnieje, karaja jak chca, nie liczac sie z tym, ze jeden za dane przewinienie dostal 1 dzien bana, a drugi tydzien.

Opublikowano

Serwera NIE polecam. GA zachowuje sie jak dziecko, gra prywatna postacia, gdzie daje sobie praktycznie caly IS, ktory jest dostepny, a kto wie czy i nie bony z navicata? Do tego sprawiedliwosc jako taka nie istnieje, karaja jak chca, nie liczac sie z tym, ze jeden za dane przewinienie dostal 1 dzien bana, a drugi tydzien.

1. Skąd masz info że gram priv postacią? Bo nawet Ja nic o tym nie wiem Oo

2. Nigdy niema bana niesprawiedliwego. Ban na 1 dzień dzień może być np za obraze gracza a ban na tydzień za obrazę GMa. Tak więc?

30hsu51.jpg
Opublikowano

Server do nieczego Szakal czy ty chlopie wiesz co to znaczy 24/7??? boze to znaczy ze caly czas on a ty o 14 offnoles na jakies 4 godziny i nadal dobic sie nie moge..innymi slowy "żal"!

Opublikowano

Czy ktoś z Was czytał temat na forum serwa?

Link do tego posta

http://szakalmt2.ugu.pl/viewtopic.php?p=1573#1573

Opublikowano

Server do nieczego Szakal czy ty chlopie wiesz co to znaczy 24/7??? boze to znaczy ze caly czas on a ty o 14 offnoles na jakies 4 godziny i nadal dobic sie nie moge..innymi slowy "żal"!

Hahaha jaki ty noob jesteś! Ogarnij się idioto bo nawet nie potrafisz wejść na forum i przeczytać? Wczoraj Szakal informował o godzinie chyba 14-15 że serwer off bo burza u niego była. i wogóle do 8 siepnia serwer jest od 10 do 22-23. Żal mi cie! noł lajfie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ignorujcie te posty typu "off" żal to nie jest 24h itp bo ten kto to napisał nie jest w temacie, nie potrafi wejść i przeczytać dział "Ogłoszenia" na naszym forum.

@Topic

Nie długo dodamy nową mapę na której będzie można spokojnie expić do 120levela. Lecz żeby tam expić zapewne niezbędne będzie eq na 100level zbroja bronie itp. Tak więc zaczynajcie już się starać o itemki.

Pozdrawiam.

30hsu51.jpg
Opublikowano

serw off ;/ na sieci szakalmetin2-02 jest bardzo malo ludzi... wiec nie gadac ze zapelnione sieci

Oglądaj filmy online bez limitów!

Kliknij Tutaj!

Zarabiaj ponad 20$ miesięcznie! Zapraszam do rejestracji!

|

\/

ban_pl_72890_105621.gif

Opublikowano

UP, is przecież nie jest obowiązkowy to co ty chcesz? Jest to Szakala serwer i on decyduje jakie mają być ceny a jak się nie podoba to nie zaglądaj do ISu. proste nie? ...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Po pewnej przerwie Serwer jest już Online normalnie 24/7.

Przyjmę do teamu osobę która zna się bardzo dobrze na cliencie, i przerabiała by nam clienta gdy tylko będziemy potrzebowali. Musisz być osobą odpowiedzialną, lojalną, ogarniętą i miłą. W zamian oferuję stanowisko GMa. Czekam na gg: 8714018 (często niewidoczny). Pisząc do mnie należy od razu się przedstawić, czyli wiek itp. Nie pisać mi "elo" siema" itp Tylko odrazu prosto z mostu napisać coś osobie i ja odpiszę.

Pozdrawiam.

30hsu51.jpg
Opublikowano

Serwer oczywiście polcam , ale ja nie zagram z jednego powodu . Serwer stoi już bardzo długo i nie ma jakiś tam wiekszych szans na topke etc . Ludzi już dość dużo .

Ale serwer jest super i dlatego wielki + , bo to jeden z najlepszych serwerów na hamachi .

Pozdrawiam !

54585309939136444418.png

Opublikowano

Nie polecam severa.

1... Wielkie lagi w pvp nic nie mówiąc przy expieniu.

2... Podobno jest to serwer 24/7... Wielkie kłamstwo co 1h jest off ponieważ GM-owi wyłączył się prąd itp.

3... GM wyłącza serwer i się nabija z wszystkich jak płaczą na Chacie forum.

4... GM daje bany każdemu co zauważy ze napisał "Kurwa" i tp.

Ten post zasługuje na wielki - nie polecam tego Servera

(Grałem na tym serwerze z tydzień)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...