Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi] [Pl] [24H/7]Szakalmt2

.Szakal.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie bez sensu jest tutaj gra, ponieważ GA wgl. przy komputerze nie ma...

Albo jest i nie odpisuje na hamachi. Niebieska kropa przy nim (bo trzeba czasami resetować hamachi!!) i nic nie reaguje, że większość osób połączyć się nie może...

A Co ja noł-lajf ?? Mam też swoje życie w realu nie to co nie którzy z Was 24h przy kompie ^^. Do tego mam zablokowany Chat na haamchi więc nic do mnie nie napiszecie. Jeżeli macie jakąś do mnie sprawę to od tego jest Forum i chat na forum.

Pozdrawiam,

30hsu51.jpg
  • Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ogolnie ok, ale jest kilka malych bugow na yang. na tych sakiewkach co za 0 yang jest to bodzie wylatuja ktore za 1k mozna sprzedac i dozorca kupilem sztabke za 1kk a dostalem 100k.

Opublikowano

UP nic nie będę odblokowywał, bo nie będę na moim prywatnym GG czytał wiadomości "serwer on?" i tego typu. Jedynie to można w sprawie IS to wszystko.

30hsu51.jpg
Opublikowano

@NefriQ

Zostales zbanowany za to jakie teksty puszczales na czacie, pisales np. '' kurwa co za zjebany server, reje tez do chuja'' wiec nalezalo sie i nie biegnij z tym odrazu tutaj bo nie doznales zadnej szkody tylko dostales to na co zasluzyles..

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

UP

Gdybyś zaglądał na nasze forum do byś wiedział że istnieje IS. Tak się składa że Rahim jest moim stałym klientem.

30hsu51.jpg
Opublikowano

Przypominam że jutro odbędzie się turniej PvP o najlepszego gracza SzakalMT2, info u nas na forum!

A Dziś o 18:00 event, info tutaj:

http://szakalmt2.ugu.pl/viewtopic.php?p=1216#1216

30hsu51.jpg
Opublikowano

To ma chyba cos z Hamachi ;x

bo mam stara wersje i widze, ze masz strzalke w dol xD

a poza tym to nie dziala mi reje i wgl ;/

modxp7oj4.jpgPozdro dla wszystkich Modków ^^
Opublikowano

Mi tez reje nie chodzi . . .

Robie reklamy serwerow pisac na gg ; 18353757

50 postów [V]

100 postów [V]

150 postów [V]

200 postów [V]

250 postów [X]

300 postów [X]

350 postów [X]

400 postów [X]

450 postów [X]

500 postów [X]

Prosze Zdejmijcie Mi 10% ;/

Opublikowano

Masz + od razu się loguje tylko ktoś powie jak na Hamachi wpisać ID serva bo jak uruchamiam to pisze od razu Offline i nie mogę nic kliknąć daje Plusy za odpowiedz

sygnatz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...