Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[No-Hamachi] [Pl] [24H/7]Szakalmt2

.Szakal.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 338
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

rejka cos za mula a dla [GA] gratulacje serwer ci sie udal Pozdro

rejka dalej cos szwankuje ^^

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Reje działa ale zamula, jeżeli ktoś nie może konta zrobić to proszę napisać do mnie na czacie forumowym lub do moderatora naszego forum.

30hsu51.jpg
Opublikowano

@Up

po co ci bug na yang ... bez tego grac nie umiesz?

A serwer kozacki ;D gralem na starym SzakalMt2 ;D

omgwq.png

Dawać deletel.png

Opublikowano

Reje mi nie dziala , Móglby ktos mi zalozyc konto ??

Jeżeli Dasz "Lubie To" Stawiam Piwo

userbar_2.gif

Opublikowano

Odbyło się czyszczenie sieci hamachi, ponieważ są tacy delikwenci co wchodzą w sieć i nie grają. Takie czyszczenie będzie odbywać się gdy tylko będzie taka potrzeba.

Pozdrawiam.

30hsu51.jpg
Opublikowano

Zagrałbym ale mam problem.. jestem w sieci i GA Szakal ma caly czas czerwona diode tzn. tunel pośredni, zablokowany i tak mam od okolo 2 godzin..;/ reinstal nic nie pomaga nie wiem co robic...;/

Opublikowano

Reje jest off

10Postów : [√]

20Postów : [√]

30Postów : [√]

40Postów : [√]

50Postów : [√]

60Postów : [√]

70Postów : [x]

80Postów : [x]

90Postów : [x]

100Postów : [x]

Zbieram [ - ]

Opublikowano

wie ktos o co chodzi wszyscy w sieci 17 sa on a szakal ma nie zielona kropke tylko niebieska strzalke i na stronke sie wejsc nie da

Opublikowano

Sorry All za to ,że tutaj to piszę ale szybko chcę odpowiedz ... ; ] Bo w tym dziale co napisałem nie odpisują a może znacie odpowiedz więc tak :

] Mam problem z ustawieniem programu antywirusowego Norton Internet Security 2010

Chce pobrać Hacka do metina z tego forum i Norton wykrywa go jako wirus i go usuwa kto wie jak go ustawić by tak nie robił ;( ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

*sweet offtopujesz jak cholera poszukaj tematu innego a nie na prywatnym serwie spamisz

*Co do serwa jest spoko gra troche malo ludzi wiec zachecam all do grania bede robil gildie o nazwie ''Banany'' ;D podexpie kazdego obecnie mam lvl 72

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...