Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeagueSharp (L#) - Darmowa alternatywa do BoL'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie zróbcie sobie własną paczkę według poradnika i nie ma możliwości, że nie będzie działać. A jak ktoś tego nie ogarnie, to serio jest niedojebany. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najwyrazniej jestem niedojebany robie wszystko według poradnika.Jak odpalam gre i włączam l# Nic się nie dzieje nie czyta skryptów 

Wyśle ktoś paczke THX!!!!!!!

Opublikowano

Najwyrazniej jestem niedojebany robie wszystko według poradnika.Jak odpalam gre i włączam l# Nic się nie dzieje nie czyta skryptów 

Wyśle ktoś paczke THX!!!!!!!

Ja jebie, koleś, nie znasz angielskiego? "Reload the assemblies" w hotkey'u F5. Wciśnij F5 podczas gry i gotowe, co w tym trudnego?

Jeżeli podobają Ci sie moje tematy daj + :)

Opublikowano

ludzie z tego forum to mnie dosłownie dobijają swoją głupotą, ściągacie wszystko co jest potrzebne do odpalenie tego programu, robicie swoją paczkę no i nie ma opcji, żeby nie działało, ale wam zawsze coś nie będzie działać. Czytać ze zrozumieniem, tego uczą od małolata! 

Opublikowano

Mi działa wszystko prócz "update and compile" gdy to wciskam nie updatuję mi skryptu 0 logów. Pokazuję się updating i tak cały czas.

Opublikowano

Mi działa wszystko prócz "update and compile" gdy to wciskam nie updatuję mi skryptu 0 logów. Pokazuję się updating i tak cały czas.

Pobierz vcredist'y : 2005, 2008, 2010, 2012, 2013

QUhIR7.png

Opublikowano

Mam pewnien problem, a mianowicie działają mi skrypty typu marksman, evade ale nie działają te do bohaterów ( Leona, Syndra, Ryze ). Proszę o pomoc i z góry wielkie dzięki. :)

Opublikowano

Pobierz vcredist'y : 2005, 2008, 2010, 2012, 2013

Pobrałem all od nowa i działa.

Widocznie nie miałem któregoś vcreditsa.

Opublikowano

Witam, pobrałem czystą paczke i chciałem włączyć, ale nic sie nie dzieje podczas włączania programu. W appdata nie miałem takich folderów, bibloteki zainstalowałem (Miałem, ale zreperowałem), uruchomiłem jako admin oraz podmieniłem system. Proszę o pomoc :)

Opublikowano

mam brak odpowiedzi gdy uruchamiam tego nowego Lsharpa, ze starym nie mialem problemów - zna ktoś odpowiedz? dodam ze uruchamiam jako administrator.
@rozwiązałem problem. Wie ktoś jak moge wyłączyć drawings topora na marksmanie draven? bo mnei w*****a jak lata wszedzie te jebane kółko wokół mojego kursora, mimo ze wylaczylem wszystkie drawings jakie bylo mozliwe.

Opublikowano

Do wszelkich ludzików spamujących mi na PW o pomoc, nie odpisuje na pytania na które odpowiadam w głównym poście, wysil sie i poczytaj :)

sygnae.jpg

Opublikowano

Każdy jest cwany i mądry w gębie, dopóki dopóty sam problemu nie ma. 

Szymon, mi pomogło podmienienie configu. ten config ze starej paczki wrzuciłam do tej aktualnej. i zaczęło kompliować

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Może mi ktoś pomoc ? Dlaczego nie chcę mi się właczyć LeagueSharp,chodzi mi o to ze nie pojawia sie napis na gorze w czasie ladownia aniw grze.Nawet nie pomaga F5 jak i F8,mam wszystkie potrzebne rzeczy zainstolowane ale dakej nie chcę działać,moze ktoś mi pomoc w tym ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...