Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeagueSharp (L#) - Darmowa alternatywa do BoL'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problem jest w tym że biblioteka common została zaktualizowana. Na świeżej wersji zaktualizujcie tą biblioteke w assemblies zrestartujcie L# a potem wklejcie config zmojej paczki

sygnae.jpg

Opublikowano

Problem jest w tym że biblioteka common została zaktualizowana. Na świeżej wersji zaktualizujcie tą biblioteke w assemblies zrestartujcie L# a potem wklejcie config zmojej paczki

Zrobilem i to nic nie daje...

L# nie iniectuje

Opublikowano

Kurde ludzie kupcie sobie mózgi :x Bez urazy, ale ku#wa irytujące to jest w hooy!

Dopiero co powstał temat, a już pełno spamu tymi samymi bezsensownymi pytaniami "dlaczego mi nie działa"..

Jeśli Wam nie działa to przeczytajcie pierwszy post w temacie od początku do końca, następnie wyszukajcie czy nie pojawił się już taki problem komuś przed Wami bo być może jest na to już odpowiedź.

+

Co polecacie pod L# - DRAVEN / VI ?

A może coś innego?

+2

Gra ktoś Vi i może opisać na czym polega skrypt i co jest w nim dobrego?

-----------------------------------------------------------------------------------------

legiae.png

-----------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

L# dziala, ale podczas gry, gdy zblizam sie do przeciwnika scina mi tak fpsy, ze masakra, przeciwnik sie oddali, i chodzi jak w morde strzelil plynnie...Wina mojego kompa,  czy L#?

Opublikowano

Co zrobić gdy po wyłączeniu L# w którym mam na  wszystko update compile zrobione a po  ponownym  włączeniu L# zastaję tylko pytajniki i odnowa trzeba compilować.... ;(  Co zrobić by po wyłączeniu L# wszystko zostało zapisane i bym odnowa nie musiał compilować?? Z góry thx za odpowiedź :D

Opublikowano

L# dziala, ale podczas gry, gdy zblizam sie do przeciwnika scina mi tak fpsy, ze masakra, przeciwnik sie oddali, i chodzi jak w morde strzelil plynnie...Wina mojego kompa,  czy L#?

Raczej wina Twojego kompa, gdyż u mnie nie ma żadnego takiego problemu. :)

Jeżeli podobają Ci sie moje tematy daj + :)

Uczeń
Opublikowano

Cześć, mam pytanie, który ze skryptów zaznacza wardy na mapie? Jest to dla mnie problem, ponieważ zaznacza duży czarny kwadrat, zamiast warda, co uniemożliwia normalne korzystanie z minimapy. Z góry dzięki.

1792069e00b756d8gen.png

"insanity is doing the same thing over and over and expecting different results"

"głupim jest robienie w kółko tego samego i oczekiwanie innych rezultatów"

Kliknij mnie!

Opublikowano

Raczej wina Twojego kompa, gdyż u mnie nie ma żadnego takiego problemu. :)

No raczej nie mojego kompa. ;) Ale juz naprawione. Ten problem spowodowany byl wlaczony skrypten Killability. Pewnie sie zbugowalo po updejcie. :P

Opublikowano

CO może być powodem nie injectowania się l#? mam wszystkie biblioteki odpalam jako admin.. a i tak nic

x

Opublikowano

@Up 

Aio Runtimes - Program, który zainstaluje Ci automatycznie najnowsze biblioteki do systemu. Gdy dobrze to zrobisz i masz troszkę mózgu, to będzie Ci działać. :)

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...