Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeagueSharp (L#) - Darmowa alternatywa do BoL'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@bogactwokuhwa Usuń folder LeagueSharp z folderu %appdata%, ściągnij moją paczke i przekompiluj wszystkie skrypty

Mam voice power na IRC'u developerów więc jak ktoś ma jakieś konkretniejsze pytania to prosze zadawać

sygnae.jpg

Opublikowano

bo musicie sami sobie skrypty wgrać, no chyba, że to robicie to nie wiem...

podczas gry czasami wyskakuje mi bugsplat :v

Opublikowano

Zapoznajcie sie z głównym postem. Zaktualizowałem go, więc powinien pomóc większości użytkowników

sygnae.jpg

Opublikowano

Zapoznajcie sie z głównym postem. Zaktualizowałem go, więc powinien pomóc większości użytkowników

Tym sposobem mi działa. W sumie lepiej tak bo przynajmniej nie mam napierdolone w tych folderach gównianych skryptów, których nie opłaca się mieć.. np Zileany i inne useless skrypty.

Opublikowano

@bronz smurf

Jakim sposobem Ci działa?

@Adiko

Mam podmienić confix.xml z paczki 'Mutza', za Twój config w Twojej paczcce?

Skasowałem z %appdata% cały folder i skasowałem config. Dodaje sobie ręcznie te skrypty, które mnie interesuja.

Opublikowano

Po wyłączeniu Loadera (wszystkie pliki zaaktualizowane ręcznie) znikły wszystkie skrypty,tylko został common, co to za szatański loader :v

Opublikowano

Żeby było jasne, odpowiadam każdemu kto potwierdzi że spróbował wszystkich metod wypisanych w temacie ;)

sygnae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...