Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeagueSharp (L#) - Darmowa alternatywa do BoL'a

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra Pany, to teraz  zagadka dla Was. Podczas uruchamiania L# za kazdym razem skrypty na nowo sie komplikuja...Wszystko ladnie pieknie, wchodze do app>roaming>leaguesharp>assemblies, mam tam wszystkie skrypty .exe. I teraz uwaga! W momencie, kiedy zamkne L# wszystkie pliki .exe znikaja. Nie mam zadnych skryptow po zamknieciu LSharpa. WTedy odpalajac na nowo LSharpa, wszystkie skrypty na nowo sie complikuja i tak w kolko....Jakies porady, podpowiedzi? Cokolwiek? :) Myslale, ze moze to wina Antywirusa, ale po usunieciu, dalej znikaja skrypty.

kombinacja klawiszy "ctrl + R" -> LeagueSharp -> Assemblies zaznaczasz wszystkie skrypty kombinacją klawiszy "ctrl + a" klikasz PPM na jeden ze skryptów -> właściwości i dajesz "tylko do odczytu"

Nie można odnaleźć icy bo dany poradnik tyczy sie paczki do której link usunoł szanowny moderator :) Jeśli natomiast zdążyliście pobrać daną paczke to wystarczy prześledzić plik. Zauważycie takie linie :

<PathToProjectFile>C:\Users\Icy\AppData\Roaming\LeagueSharp\Repositories\B5AB2C6A\trunk\MasterActivator\MasterActivator.csproj</PathToProjectFile>

Problem wtym że dana ścieżka prowadzi do mojego userdata. Windows jest uniwersalny więc jedyne czym sie różni to od waszych ścieżek to jeden folder który określa nazwe użytkownika. Podmieniacie moje "Icy" na swoją nazwe w każdej tej linijcie i vuala, DZIAŁA! ;)

Wystarczy "ścieżka uniwersalna".

Z : 

<PathToProjectFile>C:\Users\Icy\AppData\Roaming\LeagueSharp\Repositories\B5AB2C6A\trunk\MasterActivator\MasterActivator.csproj</PathToProjectFile>

Zmieniasz na : 

<PathToProjectFile>%appdata%\LeagueSharp\Repositories\B5AB2C6A\trunk\MasterActivator\MasterActivator.csproj</PathToProjectFile>

QUhIR7.png

Opublikowano

Nie można odnaleźć icy bo dany poradnik tyczy sie paczki do której link usunoł szanowny moderator :) Jeśli natomiast zdążyliście pobrać daną paczke to wystarczy prześledzić plik. 

mam ta paczke xD ja zrobilem blad bo nie wpisalem Icy tylko icy i dlatego mi nie znalazlo =P

@Edit

@HeheheM widze ze Ty tutaj specem jestes wiec kieruje pytanie do Ciebie :

Jak robie ctrl+a i update to wszedzie mi pisze Compiling Error .. Uruchomilem jako administrator

KYhRd.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDenku Spróbuj usunąć całkowicie folder który dałeś do AppData i wtedy skompilować wszystkie skrypty. Jeśli to nie zadziała to upewnij sie czy zainstalowałeś biblioteke która była podana w 1 poście, najlepiej nawet jak zainstalujesz AllInOne runtimes (wsysztkie biblioteki używane przez programistów w jednym pliku) zaoszczędzi ci to problemów w przyszłości, link - http://bit.ly/1ptwFqU

sygnae.jpg

Opublikowano

Świetny temat. Jak tylko wyjdzie update L# to sprawdzę bo z tą nową wersją miałem same problemy (grałem na starej). Temat na pewno przyda się osobom, które mają problemy z L#. Pozdrawiam

Opublikowano

Ludzie, L# jest aktualizowany, a Wy w tym czasie możecie sobie pooglądać LCS'y lub skorzystać ze świetnego bota do reffów, dzięki któremu nieźle się dorobisz na swoim głównym koncie. Do bota potrzebny jest plik Brain.exe, ale nie z folderu "Zombie".

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Nowa wersja ma jednak bug'a. Główny developer poinformowal ze nowa wersja pojawi sie w ciagu 30min

sygnae.jpg

Opublikowano

Nie wszystkie skrypty dzialaja bo poprostu nie sa zaktualizowane ;) Ten co potrafi czytac i zrobi weslug poradnika bedzie mial paczuszke z wszystkimi dzialjacymi skryptami :) Niestety ludzie, brain.exe to mit

sygnae.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...