Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RefBoo.st Darmowy referral bot.

Potępiony

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam to samo, zapora wyłączona

Wejdź w zegar i zaktualizuj czas. Mi to pomogło - i to piszę do wszystkich, którym taki błąd wywala.

@edit. Swoją drogą bot dosyć świeży dostaje "freeze'a" przy pierwszej lub drugiej sesji (jeżeli przy pierwszej się zamraża to spróbujcie włączyć jako administrator) 

Opublikowano

wszystko działa włącza się fajnie tylko gdy już załaduje tych 10 kont to po jakimś czasie nie wiem może 10 minut się same wyłączają i nic się nie dzieje... Może mi ktoś powiedzieć o co biega?

Opublikowano

Ja mam takie coś. Co się stało?

A mój config gdzie jest? W jakim pliku?

Zła ścieżka league of legends (proponuje zrobić dwa foldery z lolem - najlepiej na innych partycjach). Config to refboost.exe (plik CONFIG). 

Opublikowano

ja mam taki error - Failed to create lobby

wie ktoś o co chodzi ? 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

czym się różni w praktyce wartość 600 od 1200 w tym auto restarcie ?

Nic innego, jak czas do restartu podany w sekundach. :)

wszystko działa włącza się fajnie tylko gdy już załaduje tych 10 kont to po jakimś czasie nie wiem może 10 minut się same wyłączają i nic się nie dzieje... Może mi ktoś powiedzieć o co biega?

To dobrze się robi. 

Jak są w ekranie ładowania to znaczy, że masz wyłączony rendering mapy. Boty same w sobie działają.

wie ktoś o co chodzi ? 

Ściągnij jeszcze raz bota ze strony Finn.lu. W nocy było parę łatek.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Nic innego, jak czas do restartu podany w sekundach. :)

To dobrze się robi. 

Jak są w ekranie ładowania to znaczy, że masz wyłączony rendering mapy. Boty same w sobie działają.

Ściągnij jeszcze raz bota ze strony Finn.lu. W nocy było parę łatek.

dalej to samo 

29.png

Opublikowano

wie ktoś o co chodzi ? 

Jak nie masz jeszcze żadnego 10 poziomu, to w accounts zamień miejscami passy 1 konta z 2.

Opublikowano

Jak nie masz jeszcze żadnego 10 poziomu, to w accounts zamień miejscami passy 1 konta z 2.

co mam zmienić? 

29.png

Opublikowano

Zła ścieżka league of legends (proponuje zrobić dwa foldery z lolem - najlepiej na innych partycjach). Config to refboost.exe (plik CONFIG). 

Mój LoL jest tak na dysku : http://scr.hu/24ei/pw4qe

To jest mój config :

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<configuration>
  <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
    <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.0"/>
  </startup>
  <appSettings>
    <add key="Region" value="EUN" />
    <add key="NumBots" value="20" />
    <add key="MaxLevel" value="10" />
    <add key="NoRendering" value="false" />
    <add key="WaitTime" value="5" />
    <add key="Priority" value="normal" />
    <add key="Appearance" value="normal" />
    <add key="LoLRootDirectory" value="C:\Riot Games\League of Legends\" />
  </appSettings>
</configuration>

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

Puściłem na noc, bot pochodził 30 minut i sie sam wyłączył a autorestart go nie odpalił (Byćmoże przez to że plik fulcrum musi być uruchamiany jako admin) jakieś pomysły jak to naprawić?

Ustawiłem tryb zgodności z moim systemem to mam taki błąd: http://scr.hu/2cps/4lo5e

Opublikowano

Bot już pięknie chodzi bez błędów lecz jest jedno małe ale 100% użycia procesora :c Ustawiałem w configu na minimized i hidden, ale nic to nie dało. Jedynie gdy zminimalizuje sam te boty to zmniejsza się aż do 30%.

Opublikowano

co mam zmienić? 

W pliku bota otwierasz "accounts.txt" i zamieniasz pozycje kont. Pierwsze konto na miejsce drugiego a drugie na miejsce pierwszego.

Chodzi poprostu o to żeby bot zmienił konto na którym jest tworzona gra.

Opublikowano

100% zużycie procka dlaczego ? i prawie całe 4 gb RAMU przy 6 kontach tylko.... btw nie ma takiego programu jak DXTORY na zmniejszenie zuzycia RAM. Proszę o link do niego

Opublikowano

100% zużycie procka dlaczego ? i prawie całe 4 gb RAMU przy 6 kontach tylko.... btw nie ma takiego programu jak DXTORY na zmniejszenie zuzycia RAM. Proszę o link do niego

Proszę bardzo:

http://exkode.com/home-en.html

A w configu ustaw sobie priority"Low" i No rendering "true"

Oraz skonfiguruj Pagefile (Poradnik jest w pierwszym poście)

Edit:

Btw. wie może ktoś dlaczego zniknął mi avatar na mpc który miałem 3 lata?

Opublikowano

Proszę bardzo:

http://exkode.com/home-en.html

A w configu ustaw sobie priority"Low" i No rendering "true"

Oraz skonfiguruj Pagefile (Poradnik jest w pierwszym poście)

pagefile mam skonfigurowane. Dzięki kolego. A teraz mam kolejny problem mianowicie 1z6 postaci osiagnela pierwsza 10 lvl tak mi przynajmniej pisze i gra sie wylacza i nie wlacza sie wgl co musze ustawic takiego ?

(co się dzieje gdy 1 postac osiągnie 10 lvl pierwsza? automatyczie bierze nowe czyste konto z 1lvl?

Opublikowano
09:42:20 | INFO | Account | : Account already in game!

09:42:21 | INFO | Account | : Account already in game!

09:42:21 | INFO | Account | : Error while logging in!

09:42:29 | INFO | Account | : Account already in game!

Ehhh a nic sie nie dzieje ...

Opublikowano

09:42:20 | INFO | Account | : Account already in game!
09:42:21 | INFO | Account | : Account already in game!
09:42:21 | INFO | Account | : Error while logging in!
09:42:29 | INFO | Account | : Account already in game!

Ehhh a nic sie nie dzieje ...

Masz ustawione w configu "hidden"? Ile masz kont w account.txt? Jak tylko tyle ile wystarcza na 1 "sesje" to dodaj więcej tak żeby było z 15,20 to wtedy w razie jakiegoś buga bot zaloguję na następne.

Edit:

Możliwe że masz źle dobrany czas restartera i za wcześnie ci zamyka oczywiście jeśli go masz.

pagefile mam skonfigurowane. Dzięki kolego. A teraz mam kolejny problem mianowicie 1z6 postaci osiagnela pierwsza 10 lvl tak mi przynajmniej pisze i gra sie wylacza i nie wlacza sie wgl co musze ustawic takiego ?

(co się dzieje gdy 1 postac osiągnie 10 lvl pierwsza? automatyczie bierze nowe czyste konto z 1lvl?

Jak osiągnęła 10 poziom i ci buguje bot to poprostu z account ją wywal i będzie po kłopocie.

Teoretycznie po wbiciu 10lvla bot powinien wywalić konto z account.txt i stworzyć nowy txt o nazwie finished

Opublikowano

a podalbys swoj config autorestartu  i checkera bo chcialbym zobaczyc jak to ma byc tam ustawione

Mam poprostu ustawione na restarcie 13min a w checkerze 3min. Zmieniasz tylko liczbę przy "TIMEOUT /T"  oczywiście podajesz liczbę  w sekundach. Tak dla ciekawości linijkę rem możesz zmienić ale ona tylko powoduje wyświetlanie tekstu (program nie bierze tego pod uwagę).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...