Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RefBoo.st Darmowy referral bot.

Potępiony

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przez tego bota nie gram już w LoL'a od paru dni. xD Włączam swoje konto tylko żeby kupić postacie i runki. :D

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

witam,

do czego jest ten auto restar ?

czy jest on wymagany do poprawnego dzialania ?

czy w pliku accounts mozna wpisać wiecej niz 10 kont (np.50,100,200) ?

Opublikowano

@Up 

Autorestarter nie jest wymagany, ale bot jest w fazie beta i często się buguje, co wiedzie do zwieszania się bota. 

Autorestarter po konfiguracji resetuje bota co 10 min, czyli co 1 grę. :)

@topic

Something went wrong during login. <----- Wina Rito, czy moja?

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

a móglbys mi podać swój plik konfiguracyjny? lub przynajmniej te linie tu wpisac, bo cos nie idzie

I czy moze byc w tym "accounts" wiecej niz 10 kont ?

Opublikowano

Pomoze ktos. Chce zagrać normalną runde i włącza się małe okienko...

wejdź do folderu z lolem i usun config. 

Usun z folderu: x:\xxx\League of Legends\Config - plik game.cfg

potem zmień nazwe z game.cfg.backup -> game.cfg

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

dlaczego po wpisaniu w programie swojego reflinka i zaznaczeniu proxy wyskakuje mi potem "all proxies used!" i nie tworza mi sie w ogole konta. Prosze o pomoc

Opublikowano

Polecam bocika bo bardzo prawilny mój wynik chwilowo 97sztuk refów 10lvl po 8 kont jednocześnie. Nie polecam kupywać refów bo te szuje korzystają właśnie z Fulcruma lub tego i tylko wyzyskiwać chcą.

Opublikowano

Polecam bocika bo bardzo prawilny mój wynik chwilowo 97sztuk refów 10lvl po 8 kont jednocześnie. Nie polecam kupywać refów bo te szuje korzystają właśnie z Fulcruma lub tego i tylko wyzyskiwać chcą.

A wiesz może jak naprawic to zasrane gówno że się ciagle resetuje po tym że 10 sekund trzeba czekać na wczorajszym wszystko działało a dzisiaj nawet te fixy sie bugują i wszystko ciągle ze 10 sekund czekać i chyba 40 sesja od nowa i dalej to samo wczoraj wszystko działało ;/

Opublikowano

Witam ten account Creator mi się non stop zamyka,

Jakieś sugestie ?

Tego używam i jest prawilny. Na stronie jest napisane, ze czyste. Jak nie wierzysz to poszukaj w google bo pełno jest do niego linków : https://hostr.co/KSX6buP55qOJ

A wiesz może jak naprawic to zasrane gówno że się ciagle resetuje po tym że 10 sekund trzeba czekać na wczorajszym wszystko działało a dzisiaj nawet te fixy sie bugują i wszystko ciągle ze 10 sekund czekać i chyba 40 sesja od nowa i dalej to samo wczoraj wszystko działało ;/

Nie wiem o co chodzi bo mi nie resetuje bota a robiło to kilka dni temu tylko i wyłącznie dlatego, że wpisałem w ilości botów "10" więc wpisz lepiej z 6-8.

Opublikowano

Helsing nad tym pracuje.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Ogólnie słaby bot jak narazie, często się buguje a jak ustawie na noc to nie mam zamiaru co godzine wstawać i ustawiać od nowa, na tą chwilę polecam używać fulcruma

Opublikowano

Ogólnie słaby bot jak narazie, często się buguje a jak ustawie na noc to nie mam zamiaru co godzine wstawać i ustawiać od nowa, na tą chwilę polecam używać fulcruma

fulcrum juz nie dziala przeciez a jak masz jakis link to pw proszę

Opublikowano

Ciekawe jak możesz polecać fulcruma skoro jest płatny a crack nie będzie już updejtowany bo Ci co to robili to właśnie twórcy Refboosta.

Opublikowano

Tego używam i jest prawilny. Na stronie jest napisane, ze czyste. Jak nie wierzysz to poszukaj w google bo pełno jest do niego linków : https://hostr.co/KSX6buP55qOJ

Nie wiem o co chodzi bo mi nie resetuje bota a robiło to kilka dni temu tylko i wyłącznie dlatego, że wpisałem w ilości botów "10" więc wpisz lepiej z 6-8.

Tenn ACC to istny szatan 50 kont w minute. Dzięki

Opublikowano

Mi wczoraj wszystko dzialalo na 10 botach, teraz nie dziala ani na 6 ani na 8 po prostu sie nic nie robi tylko reset co 10 sekund tak jak tam pisze i niby ze konta grają, raz bylo launching games to sie zamykaly ciągle a wczoraj wszystko bylo pieknie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...