Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RefBoo.st Darmowy referral bot.

Potępiony

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 510
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

może ktoś jakiegoś dobrego tuta napisać co i jak z tym albo ktoś by mi mógł pomoc? daje 10 refów jak zadziała :)

Ale do czego ty tuta potrzebujesz?

Sciagasz bota , ustawiasz config , dodajesz konta , właczasz bota i działa lol

x

Opublikowano

a jak ustawić poprawnie config ? i ile kont trzeba dodać ?

NIe umiecie dodac sciezki , wybrac regionu , ustawic liczbe botow oraz lvl'a ?

Im wiecej tym lepiej 

x

Opublikowano

a jak ustawić poprawnie config ? i ile kont trzeba dodać ?

Wszystko masz w tym temacie, poprzeglądaj posty, rusz troszeczkę głową.

@1361622928-U485574.pngvehr

pisałeś wcześniej że bot ci wbił 10poziom. Jeśli tak to poczekaj aż strona lola się zaktualizuje a nie bot.

Opublikowano

nie wiem czy mi sie wydaje ale bot wlacza sie i wylacza sam bez konca a refow dalej nie widac... czy rendering mam dobrze jezeli jest na "false"? ze wylaczone

Opublikowano

nie wiem czy mi sie wydaje ale bot wlacza sie i wylacza sam bez konca a refow dalej nie widac... czy rendering mam dobrze jezeli jest na "false"? ze wylaczone

Mam to samo teraz.

giphy.gif

Opublikowano

w programie creatur w id referal wpisuje tylko takie cos z takiego np refka : http://signup.leagueoflegends.com/?ref=508e613babc27819875010. To mojim id jest to :508e613babc27819875010 ???

Tak.

Pomocy ! 22 użytkowników i nic nie pomagają ;c http://scr.hu/2os0/bliod

giphy.gif

Opublikowano

cholera.... postacie zdobywaja 9 lvl i nic sie nie dzieje dalej... pisze tylko ze postac ta a ta is finishing caputring.. i restart... prosze o pomoc...

Opublikowano

cholera.... postacie zdobywaja 9 lvl i nic sie nie dzieje dalej... pisze tylko ze postac ta a ta is finishing caputring.. i restart... prosze o pomoc...

Może masz w configu ustawione na 9 lvl.

giphy.gif

Opublikowano

Bot mi bije 30 lv a wam jakoś 10 nie chce wbić no proszę, a bot jeszcze jest niestabilny więc nie wymagajcie od niego dużo, jak chcecie to zapraszam do fulcruma i wam będzie wszystko śmigać.

Opublikowano

bo o to w tym chodzi?

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Mógłby ktoś napisać jak się tym obsługiwać? Autor nie zadbał o to a ja najwidoczniej jestem zielony, dziękuje !

Ponieważ autor nie miał na myśli ludzi, którzy nie potrafią sobie poradzić mimo strony głównej twórcy bota i tego tematu z 15 stronami, gdzie znajdziesz niezbędne informacje.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

To jest gówno, robie wszystkie konfiguracje które tutaj podajecie, a bot i tak działa jak by nie chciał. To odpali 10 gier, to sie zwiesi po 1. Nie rozumiem dlaczego autor nie udostępni cracka do Fulcruma i dopracuje swojego refbota

Opublikowano

Pomocy ;c 

giphy.gif

Opublikowano

Hej mam mały problem. na starej wersji  refboo  bot otwierał 10 okienek i było spoko. A teraz  bot odpala 10  lolów w normalnej rozdzielczości  "fullscrean"  co mam zrobić żeby było tak jak kiedyś ? 

Ps: w configu  próbowałem opcje minimized i hidden  ale i tak odpala sie  "normalnie" 

Opublikowano

dlaczego nie dodaje mi refow skoro w pliku finished.tvt mam juz  7 kont... a na stronie z refami nie widze nawez w invitated tego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...