Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Atreya - System Petów, Set Niebios, BS i pare innych systemów.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale w takim razie jesteś hipokrytą, bo też się chwalisz w dziale Media rzeczami z serwera. Wykonane może i autorsko, ale dalej są to rzeczy ymira =D

Jakie autorskie? Idąc jego tokiem myślenia pobrał kradzione drzewa z gry Oblivion które udostępnił Shogun więc jest paserem.

Co ciekawsze ukradł logowanie z serwera Ascarial więc jest złodziejem i paserem.

Jak już mówiłem w innym temacie, choroba o nazwie roboczej "głupota" jest aktualnie nieuleczalna jak rak czy pedalstwo

PS W takich chwilach w pełni rozumiem zwierzęta które zjadają swoje potomstwo.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie autorskie? Idąc jego tokiem myślenia pobrał kradzione drzewa z gry Oblivion które udostępnił Shogun więc jest paserem.

Co ciekawsze ukradł logowanie z serwera Ascarial więc jest złodziejem i paserem.

Jak już mówiłem w innym temacie, choroba o nazwie roboczej "głupota" jest aktualnie nieuleczalna jak rak czy pedalstwo

Obstawiam, że większość tutejszych techników jest w stanie bezproblemowo tak samo skutecznie jak wy kraść modele z innych gier i tak samo a nawet o wiele lepiej potrafią zrobić serwer .

Niczym się nie wywyższacie tylko swoim chamstwem oraz egoizmem .

To wy kradniecie modele z innych gier potraficie w nich usunąć tylko szczegół lub go pokolorować i tym się chwalicie .

Sęk w tym, że gdyby ta praca była wasza nie pisałbym żadnych negatywnych komentarzy na temat waszych prac.

Ale to nie są wasze prace chwalicie się cudzymi pracami.

Nie swoimi, pokazując to w tym dziale ośmieszacie się i z tematu na temat pogrążacie jak to nie potraficie kraść.

Niczego wam nikt nie zazdrości bo każdy potrafi lepiej skonstruować serwer niż wy.

Chcesz się przekonać co ja mogę zrobić ? Kradnąc modele ? Zgłoś się do mnie na PW

I Błagam cię człowieku przestań się pogrążać bo nie masz nic specjalnego co inny przeciętny technik mógłby zrobić.

Nie pozdrawiam , praca kradziona, intro kradzione.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Chodziło mi, że mapy wykonane autorsko (układ).

Opublikowano

BS jak i zbroje mieliśmy przed udostępnieniem, dziwne nie?

Wróć skąd przybyłeś, ewentualnie zainwestuj w przeszczep oczu.

Wiedziałem Velu że jesteś dysmozgiem ale że aż takim ?

Idź lepiej po mopa i wracaj do roboty a nie udajesz tutaj kogoś kim nie jesteś.

Opublikowano

W tym momencie przyznałeś się że twój team ma mniejsze umiejętności w 3d niż mój. Bo w przeciwieństwie do was robimy własne zbroje a nie malujemy gotowce z mpc ;)

A tak poza nawiasem jak MPCforum by nie wypaliła i padła po 1.5 mies tak jak wasze poprzednie serwery to kto z was zmienia znowu nick? Mizune czy może naid ? bo z tego co widze robicie to na zmiane.

Jeśli oceniasz umiejętności teamu czy też umiejętności 3d po tym czy ktoś umie wyexportować zbroję to wypierdalaj (najlepiej do psychiatry).

Swój serwer stworzyliście dokładnie na podobieństwo Naszego więc siłą rzeczy nie możecie być lepsi od Nas w niczym.

Prosty przykład : wstawiliśmy latające lampiony, jakiś czas później Wy też. Z tym że my myślimy i Nasze lampiony są na sznurkach, a Wy od dupy zajebaliście w powietrzu żeby tylko pokazać "co to nie Wy". Jesteście drugimi w kolejce hipokrytami, bo pierwszymi oczywiście są członkowie teamu Nestium.

Chwalenie się bsem z neta + zbroją z neta xD

Brawo Velu i Demetri ustanowiliście nowy poziom nobstwa na tym forum.

"BS z neta" występuje na wielu serwerach i jeszcze nigdzie nie widziałem aby można było miksować z dowolnego slotu, albo chociażby na więcej niż jednym slocie.

Możliwe że takie są, ale wtedy mi je pokaż, bo ja się kieruję tym co sam zaobserwowałem, a nie tym za czym idzie bydło z klapkami na oczach po poście jednego użytkownika.

XDDD padłem jak na każdej tej tak zwanej "nowości" z serwera MPCforum i nie jestem kolejnym pseudo hejterem który ma ból dupy bo tak może uważać tylko mizune :D tak jak z tym niby smoczym setem było pokolorował texture WOW jestem pod wrażeniem twoich umiejętności nawet ci się nie chciało wyciągnąć zbroi z jakieś gry jest mi smutno :( bo zawiodłem się ale przynajmniej już nie wyciągasz broni z tego WoW'a bo to też było by śmieszne nie wiem czy to nie 2 minuty robienia ... 

PS:

Polecam serwer ;)

Ja tylko pokolorowałem teksturę, a osiągnąłem wiele razy lepszy efekt od wyexportowanej zbroi z innej gry.

Umiejętności ocenia się po efekcie pracy, nie po metodzie jaką się ją wykonuję.

0VPaRnd.png

Opublikowano

My jako administracja chcemy stworzyć spójny, grywalny i po prostu ładny dla oka świat aby graczowi się podobało, nie ważne jest czy model jest z innej gry czy tylko tekstura została zmodyfikowawna, ważny jest efekt końcowy który nas satysfakcjonuje i miejmy nadzieję przyszłych graczy też.

Kiedyś na siłę robiliśmy cuda i nie po za jaraniem się konkurencyjnych administratorów nie osiągnęliśmy nic, aktualnie mamy w d***e konkurencję i robimy serwer w 100% pod Kowalskiego.

Dlatego też zlewamy większość komentarzy w naszych tematach bo jest to zwykłe biadolenie innych adminów bo mogą jedynie froterować kamienie w m1 u nas.

(oczywiście nie napisałem tego do wszystkich)

Rozumiem rozumiem ale nie rozumiem jednego nie możecie się podpisywać pod czyjąś pracą bo ta jest krótko mówiąc żałosne wiem że połowa z tych osób które piszą takie komentarze to technicy innych serwerów no ale bez przesady panie rozum to że np jakiś Nowak grał w grę kilka lat a ty piszesz że to twój model z tej właśnie gry moim zdaniem jest to po prostu żałosne myślę że będzie u was grało dużo osób ponieważ mało kto robi tyle projekt metina a na dodatek się stara więc pod tym względem polecam serwer (chociaż nie zagram :D) ogólnie "róbta co chceta" no ale nie okłamujcie potencjalnego gracza bo jeżeli będziesz to nadal robił to wrzucę te twoje sety z serwera przed jego startem ... jak bym znalazł chwile czasu

Ogólnie serwer polecam ze względu na to że się starają i pewnie będą się interesować serwerem a nie pół osób które napisały tu komentarz to technicy na 2 tygodnie którzy lecą na byle hajs pozdrowienia ;*** 

Jeśli oceniasz umiejętności teamu czy też umiejętności 3d po tym czy ktoś umie wyexportować zbroję to wypierdalaj (najlepiej do psychiatry).

Swój serwer stworzyliście dokładnie na podobieństwo Naszego więc siłą rzeczy nie możecie być lepsi od Nas w niczym.

Prosty przykład : wstawiliśmy latające lampiony, jakiś czas później Wy też. Z tym że my myślimy i Nasze lampiony są na sznurkach, a Wy od dupy zajebaliście w powietrzu żeby tylko pokazać "co to nie Wy". Jesteście drugimi w kolejce hipokrytami, bo pierwszymi oczywiście są członkowie teamu Nestium.

"BS z neta" występuje na wielu serwerach i jeszcze nigdzie nie widziałem aby można było miksować z dowolnego slotu, albo chociażby na więcej niż jednym slocie.

Możliwe że takie są, ale wtedy mi je pokaż, bo ja się kieruję tym co sam zaobserwowałem, a nie tym za czym idzie bydło z klapkami na oczach po poście jednego użytkownika.

Ja tylko pokolorowałem teksturę, a osiągnąłem wiele razy lepszy efekt od wyexportowanej zbroi z innej gry.

Umiejętności ocenia się po efekcie pracy, nie po metodzie jaką się ją wykonuję.

No tak ale mogłeś się bardziej wysilić :P 

Opublikowano

Rozumiem rozumiem ale nie rozumiem jednego nie możecie się podpisywać pod czyjąś pracą bo ta jest krótko mówiąc żałosne wiem że połowa z tych osób które piszą takie komentarze to technicy innych serwerów no ale bez przesady panie rozum to że np jakiś Nowak grał w grę kilka lat a ty piszesz że to twój model z tej właśnie gry moim zdaniem jest to po prostu żałosne myślę że będzie u was grało dużo osób ponieważ mało kto robi tyle projekt metina a na dodatek się stara więc pod tym względem polecam serwer (chociaż nie zagram :D) ogólnie "róbta co chceta" no ale nie okłamujcie potencjalnego gracza bo jeżeli będziesz to nadal robił to wrzucę te twoje sety z serwera przed jego startem ... jak bym znalazł chwile czasu

Ogólnie serwer polecam ze względu na to że się starają i pewnie będą się interesować serwerem a nie pół osób które napisały tu komentarz to technicy na 2 tygodnie którzy lecą na byle hajs pozdrowienia ;*** 

Nigdy nie napisałem, że coś jest moje jeżeli nie jest, gdy ktoś się pytał np. o model który nie był mój ale ja go wyexportowałem to podkreślałem, że model NIE JEST mój ale export jest mój więc odpowiadałem w 100% zgodnie z prawdą bo to ja poświęciłem czas aby przystosować model do gry.

Napisałeś abyśmy bardziej się wysilali na siłę tylko powiedz mi po co? W chwilę osiągnęliśmy z*******y efekt więc po co się wysilać? Aby zaimponować plebsowi? Sorry efekt ma się Kowalskiemu podobać.

Teraz odniosę się do tego co zaznaczyłem na czerwono.

Tutaj masz rację ponieważ gracze którzy grali na serwerach w których byłem w team dobrze wiedzą, że mogli mnie spotkać codziennie o każdej porze aby się skontaktować czy coś.

Przytoczę tutaj przykład serwera Eternity, każdy kto grał w dniu wyłączenia serwera przyzna mi rację, że siedziałem z graczami jak i nad serwerem do ostatniej minuty działania i w przypadku Atreyi też tak będzie ponieważ jestem w stanie poświęcić czas na serwer jak i graczy, nawet jeżeli nie ma mnie w domu to mam coś takiego zajebistego jak messenger czy tapatalk / teamspeak3 na telefonie więc kontakt ze mną zawsze będzie 24/7 i to się nie zmieni.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ale stary wytłumacz mi po co.

Masz screena : 

10513372_1466197093635793_18607022622173

Bronie są zielono-złoto-czerwone, zbroje też.

Co miałem więcej tam zrobić?

Gdy jeszcze istniał mój temat z ofertą (Pomoc serwerowa) wiele osób napisało że jestem osobą która robi wszystko z głową i nie pcha bajerów na ilość.

Tak samo zrobiłem tutaj więc na prawdę nie rozumiem i jednocześnie proszę o uzasadnienie, co ja jeszcze mogłem tam zrobić/dodać etc.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ale stary wytłumacz mi po co.

Masz screena : 

10513372_1466197093635793_18607022622173

Bronie są zielono-złoto-czerwone, zbroje też.

Co miałem więcej tam zrobić?

Gdy jeszcze istniał mój temat z ofertą (Pomoc serwerowa) wiele osób napisało że jestem osobą która robi wszystko z głową i nie pcha bajerów na ilość.

Tak samo zrobiłem tutaj więc na prawdę nie rozumiem i jednocześnie proszę o uzasadnienie, co ja jeszcze mogłem tam zrobić/dodać etc.

wydaje mi się, że jemu chodzi o to, że jak możesz się podpisywać pod czyjąś pracą, skoro nie zrobiłeś jej od zera. Innymi słowy, zamiast zrobić jakąś zbroję sam od postaw, wziąłeś czyjąś, pomalowałeś ją i mowisz, że jest to twoja praca. Co prawda jest twoja ale nie dziwię się że niektórzy piszą to co piszą, bo jest w tym trochę prawdy.

Opublikowano

wydaje mi się, że jemu chodzi o to, że jak możesz się podpisywać pod czyjąś pracą, skoro nie zrobiłeś jej od zera. Innymi słowy, zamiast zrobić jakąś zbroję sam od postaw, wziąłeś czyjąś, pomalowałeś ją i mowisz, że jest to twoja praca. Co prawda jest twoja ale nie dziwię się że niektórzy piszą to co piszą, bo jest w tym trochę prawdy.

Ja to wiem ale wszyscy Nam zarzucają że my napisaliśmy "TAK MY TO ROBIMY W 100% OD ZERA" kiedy ja sobie nie przypominam ani jednego przypadku kiedy byśmy tak napisali, no chyba że w przypadku czegoś co faktycznie zrobiliśmy w 100% od 0. On się uczepił tych zbroi więc je wziąłem za podmiot rozmowy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ja to wiem ale wszyscy Nam zarzucają że my napisaliśmy "TAK MY TO ROBIMY W 100% OD ZERA" kiedy ja sobie nie przypominam ani jednego przypadku kiedy byśmy tak napisali, no chyba że w przypadku czegoś co faktycznie zrobiliśmy w 100% od 0. On się uczepił tych zbroi więc je wziąłem za podmiot rozmowy.

no w sumie, śledzę Wasz FP i profile od kilku miesięcy i nie widziałem żebyście się podpisywali pod nie do końca swoją pracą także masz racje. No ale wiadome ze niektórzy mają ból dupy jak komuś się uda coś naprawdę fajnego zrobić. :)

Opublikowano

Obstawiam, że większość tutejszych techników jest w stanie bezproblemowo tak samo skutecznie jak wy kraść modele z innych gier i tak samo a nawet o wiele lepiej potrafią zrobić serwer .

To wy kradniecie modele z innych gier potraficie w nich usunąć tylko szczegół lub go pokolorować i tym się chwalicie .

Sęk w tym, że gdyby ta praca była wasza nie pisałbym żadnych negatywnych komentarzy na temat waszych prac.

Ale to nie są wasze prace chwalicie się cudzymi pracami.

Nie swoimi, pokazując to w tym dziale ośmieszacie się i z tematu na temat pogrążacie jak to nie potraficie kraść.

Niczego wam nikt nie zazdrości bo każdy potrafi lepiej skonstruować serwer niż wy.

Chcesz się przekonać co ja mogę zrobić ? Kradnąc modele ? Zgłoś się do mnie na PW

I Błagam cię człowieku przestań się pogrążać bo nie masz nic specjalnego co inny przeciętny technik mógłby zrobić.

Nie pozdrawiam , praca kradziona, intro kradzione.

"Obstawiam, że większość tutejszych techników jest w stanie bezproblemowo tak samo skutecznie jak wy kraść modele z innych gier i tak samo a nawet o wiele lepiej potrafią zrobić serwer ."

-A więc ziomek pokaż mi tych techników obserwuje dział media i powiem ci że są tutaj pustki a jak już to wyliczyć takie osoby mogę na palcach jedynie kto dobrze robi tutaj rzeczy to oni, TreeN no i mark13 reszta moim zdaniem ściąga od nich. 

- To niech ta konkurencja to pokaże ogółem szukam serwera dość spory czas i nikt mi nie zaoferował tego czego szukam :(

"I Błagam cię człowieku przestań się pogrążać bo nie masz nic specjalnego co inny przeciętny technik mógłby zrobić."

-Ja wiem co on ma czego wy nie macie a mianowicie beki z konkurencji :D 

"To wy kradniecie modele z innych gier potraficie w nich usunąć tylko szczegół lub go pokolorować i tym się chwalicie ."

-Tu znajdź inny argument, bo wiele osób sprzedaje wyexportowane modele i kupcy ich złodziejami nie nazywają.

- Chamstwem to raczej wy się wywyższacie ale to tylko moje zdanie.
PS: Bronie fajne btw. zrobiliście już sztylety? no i jak można to fajnie by było jakbyście dali bronie na ss'ie.
Co do bs'a chyba najlepszy jaki widziałem ;P
Opublikowano

"Obstawiam, że większość tutejszych techników jest w stanie bezproblemowo tak samo skutecznie jak wy kraść modele z innych gier i tak samo a nawet o wiele lepiej potrafią zrobić serwer ."

-A więc ziomek pokaż mi tych techników obserwuje dział media i powiem ci że są tutaj pustki a jak już to wyliczyć takie osoby mogę na palcach jedynie kto dobrze robi tutaj rzeczy to oni, TreeN no i mark13 reszta moim zdaniem ściąga od nich. 

- To niech ta konkurencja to pokaże ogółem szukam serwera dość spory czas i nikt mi nie zaoferował tego czego szukam :(

"I Błagam cię człowieku przestań się pogrążać bo nie masz nic specjalnego co inny przeciętny technik mógłby zrobić."

-Ja wiem co on ma czego wy nie macie a mianowicie beki z konkurencji :D 

"To wy kradniecie modele z innych gier potraficie w nich usunąć tylko szczegół lub go pokolorować i tym się chwalicie ."

-Tu znajdź inny argument, bo wiele osób sprzedaje wyexportowane modele i kupcy ich złodziejami nie nazywają.

- Chamstwem to raczej wy się wywyższacie ale to tylko moje zdanie.
PS: Bronie fajne btw. zrobiliście już sztylety? no i jak można to fajnie by było jakbyście dali bronie na ss'ie.
Co do bs'a chyba najlepszy jaki widziałem ;P

Jeszcze sztylety nie zostały zmienione, aktualnie robię panel frakcji.

0LsM05U.png

Opublikowano

Pociesze cie nawet nie chce mi sie czytać co tam napisałeś. Więc nic nie przeczytałem.

Hmm słowa prawdy są ciężkie i pewnie dlatego :< mimo tego powiem tyle robicie dobre rzeczy to fakt bo mapki macie całkiem fajne ale to "dogryzanie" naidowi, mizune czy komukolwiek jest chamskie a zazwyczaj macie jeden argument do nich że kradną, a do np. plechita czy kogokolwiek kto sprzedaje takie rzeczy się nie przyczepicie ;) także sorry ale widać że konkurencja wam szkodzi i niestety musicie się z tym pogodzić a tak naprawdę teraz bez reklamy serwery nie wytrzymają miesiąca. 

Jeszcze sztylety nie zostały zmienione, aktualnie robię panel frakcji.

I takie pytanie kiedy będzie jakaś większa prezentacja xD coś jak mapy xD tylko że bronie zbroje bossy ;P 

Opublikowano

To tak jakbyś wytknął Justinowi Bieberowi że pomalował swoje R8 w panterkę, a on i tak by miał to w d***e xD

Bo specular tutaj wynosi 0, a jak pewnie wiesz alfa jest od 1+, specjalnie pokazaliśmy tak żeby było widać detale, tak samo zrobiliśmy już z Smoczym Setem więc można było do tego dojść drogą dedukcji.

Tyle, że specular 1 jest tym samym co 0 ( pomijajac dzialajace wyciecie) Wiec lepiej ustawic 1 zamiast zer ;p

^^

Opublikowano

Tyle, że specular 1 jest tym samym co 0 ( pomijajac dzialajace wyciecie) Wiec lepiej ustawic 1 zamiast zer ;p

Facepalm.

Zasięgnij wiedzy bo to co teraz napisałeś to czysta głupota.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Przeczytałem te wasze pseudo zarzuty i smiac mi sie chce.

O ile pamietam naid juz po eternity przy wrzucaniu mobow zaznaczal bardzo wyraznie ze modele sa nie jego tylko wyexportowane lecz zastrzega sobie EXPORT.

Osobiscie widzialem juz te zbroje i bronie chyba tez , wy sie czepiacie ze z innych gier i nie autorskie.

Prawda jest taka ze osoby ktore robia cos od ZERA I WRZUCAJA NA SWOJ SERWER JEST ZERO W PORYWACH DO 1.

Osobiscie znam tylko jedna osobe ktora sama tworzy modele od podstaw i jest nia bombwork.

Ps. Liczy sie efekt a nie zrodla. Wiec c**j was obchodzi z jakiej to gry.

@nAiD i mizune ile jeszcze setow bedzie na MPCforum

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Facepalm.

Zasięgnij wiedzy bo to co teraz napisałeś to czysta głupota.

Hah, Ty mnie pouczasz ? :D Beka życia ;p Na specular 1 żadnego błyszczenia nie zobaczysz więc jest one porównywalne do 0 z tą różnicą, że jest aktywne a na aktywnym właśnie działa wycięcie alphy. Jak ja to odkrywałem to Ty byłeś jeszcze hmm ? marnym grafikiem podwórkowym? tak to chyba dobre określenie.

@edit: Dla testu zrób sobie broń z wycinającą model alphą i zobacz różnice na specular 0 a 1. (Na 0 nie zobaczysz broni na 1 zobaczysz ja z wycieciem)

^^

Opublikowano

Hah, Ty mnie pouczasz ? :D Beka życia ;p Na specular 1 żadnego błyszczenia nie zobaczysz więc jest one porównywalne do 0 z tą różnicą, że jest aktywne a na aktywnym właśnie działa wycięcie alphy. Jak ja to odkrywałem to Ty byłeś jeszcze hmm ? marnym grafikiem podwórkowym? tak to chyba dobre określenie.

@edit: Dla testu zrób sobie broń z wycinającą model alphą i zobacz różnice na specular 0 a 1. (Na 0 nie zobaczysz broni na 1 zobaczysz ja z wycieciem)

Czyli odkrywałeś to jakieś 7 lat temu od razu gdy Metin2 wszedł na rynek?

Tak to odkryłeś, że dostałeś na tacy ode mnie na gg. Jesteś prawie jak Kolumb.

0LsM05U.png

Opublikowano

Na tacy? hahahh weź zacznij się leczyć popierdolony idioto bo to co mówisz tak mnie bawi, że nie mogę wytrzymać :)  Może powiedz na forum kto na początku dawał ci wskazówki co i jak? A teraz jak już się zastanowisz nad problemem swojej głupoty to stul w końcu ten j****y ryj i nie wymądrzaj się frajerze..

A i jakbyś miał wyskakiwać ze swoimi mądrościami to lepiej nie pisz nic bo leje po tobie ciepłym moczem ;) 

^^

Opublikowano

A w tej bajce były smoki? Może jeszcze powiesz że mi powiedziales jak sie exportuje zeby było widać modele na amd?

33748387117269464751.png

Opublikowano

Na tacy? hahahh weź zacznij się leczyć popierdolony idioto bo to co mówisz tak mnie bawi, że nie mogę wytrzymać :)  Może powiedz na forum kto na początku dawał ci wskazówki co i jak? A teraz jak już się zastanowisz nad problemem swojej głupoty to stul w końcu ten j****y ryj i nie wymądrzaj się frajerze..

A i jakbyś miał wyskakiwać ze swoimi mądrościami to lepiej nie pisz nic bo leje po tobie ciepłym moczem ;)

No i jeden odstrzelony. ^^

Zawsze gdy ktoś pytał to mówiłem, że Ty mi pokazałeś podstawy więc? :D

Resztę ogarnąłem sam i dużo wiedzy Ci przekazałem i dobrze o tym wiesz.

Potem ktoś Ci nasrał w łeb i zacząłeś się zachowywać jak teraz.

A w tej bajce były smoki? Może jeszcze powiesz że mi powiedziales jak sie exportuje zeby było widać modele na amd?

Hę? Przez brak zainteresowania Twoją osobą jak i Twoim serwerem próbujesz być na siłę zauważony czy jak?

0LsM05U.png

Opublikowano

Tylko ze mark exportuje i na amd dziala.

Prawda jest taka ze on duzo zrobil dla mpc a takie cebulaczki jak wy docenic czyjejś nawet najmniejszej pracy nie potraficie docenic

GG-36573557

1797821.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...