Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Atreya - System Petów, Set Niebios, BS i pare innych systemów.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomysł na smoczy serwer to wy akurat skopiowaliście od marka :)

To nie jest smoczny serwer tylko w klimacie orientalnym.

Osobiście nawet nie wiem co Marek ma na serwerze i nie interesuje mnie to po tym jak się pluł do mnie o fabułę serwera której nie mam do dzisiaj chociaż On twierdzi, że mam i niby skopiowałem. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Smoczych serwerów było więcej, jeden zaczynał się na R.

Tylko dziwne że 2 dungeony (smocze) mojego pomysłu znalazło się u niego nie ?:D 

^^

Opublikowano

Tylko dziwne że 2 dungeony (smocze) mojego pomysłu znalazło się u niego nie ? :D

Dziwne jest to, że modele pod te dungeony są z Lineage 2 czyli z jednej z najpopularniejszych gier do wyciągania modeli a Ty myślisz, że ameryke odkryłeś.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dziwne jest to, że modele pod te dungeony są z Lineage 2 czyli z jednej z najpopularniejszych gier do wyciągania modeli a Ty myślisz, że ameryke odkryłeś.

Tak i akurat natchnęło cię na takie same ułożenie tychże modeli :) Brawo :>

^^

Opublikowano

A jak można inaczej ułożyć modeli w okrągłej małej jaskini? Mam rzucać modele za jaskinie bo ktoś będzie mi płakał?

0LsM05U.png

Opublikowano

No ciekaw jestem kto wcześniej przede mną ułożył np. Nasz "Krater Wulkanu" w taki sposób.

Screen please.

0VPaRnd.png

Opublikowano

No ciekaw jestem kto wcześniej przede mną ułożył np. Nasz "Krater Wulkanu" w taki sposób.

Screen please.

Masz :

1618403_627102967337246_599997196_n.jpg?

To jest wersja pierwsza jeszcze z inna tekstura podłoża ss umieszczony na moim fanpage 15 lutego 2014 :)

^^

Opublikowano

Masz :

1618403_627102967337246_599997196_n.jpg?

To jest wersja pierwsza jeszcze z inna tekstura podłoża ss umieszczony na moim fanpage 15 lutego 2014 :)

Co Ty porównujesz?

Facepalm.

0VPaRnd.png

Opublikowano

A ja tam czekam na Atreye bo myślę ze to jeden z dobrych serwerów bd i w d***e mam jeban ych zazdrośników  którzy potrafią hejtować TheNaid i Mizune przynajmniej potrafią coś zrobić a wy tylko ctrl+c  i ctrl + v 

Opublikowano

Co Ty porównujesz?

Facepalm.

Mowie ułomie wersja pierwsza gdy ledwo co ogarniałem world editora. Chodzi mi o ułożenie obiektów ...

^^

Opublikowano

A ja tam czekam na Atreye bo myślę ze to jeden z dobrych serwerów bd i w d***e mam jeban ych zazdrośników  którzy potrafią hejtować TheNaid i Mizune przynajmniej potrafią coś zrobić a wy tylko ctrl+c  i ctrl + v 

Chyba nie potrafisz rozróżnić pojęcia Hejt a Konstruktywna Wypowiedź..

Akurat @mark13 nie raz nie dwa pokazał co potrafi zrobić sam. A z czystą przyjemnością moge przyznać iż jest on wzorem dla tych co zamierzają brać się za modele.

Co do tematu, bardzo podobaja mi się zbroje, jeszcze ich nie widziałem:)

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

Wygląda zajebiscie można wiedzieć czy ta mapka w 2 filmiku to m1 czy jakieś expowisko? tekstury pro :)

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Kurde chwilami miałem wrażenie że to inna gra. Server mi się podoba, zwłaszcza grafika. Server już wystartował ? Można prosic o linka ?

Nie wystartował i tak szybko pewnie nie wystartuje.. 

Opublikowano

Czy wiadome jest kiedy przewidywany jest start tego serwera? Wszystko wygląda bardzo ładnie ^_^

Nie wiadomo, ale postaramy się wrzucić w miarę szybko stronę na której będzie pasek postępu prac nad serwerem.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...