Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Atreya - System Petów, Set Niebios, BS i pare innych systemów.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobawimy się w znajdź różnicę?

3800414116427191021639.png

PS. Lapsy z LiteGame wiedzą gdzie jest wyjście.

Usunięte rogi :D

20min roboty.

Opublikowano

Usunięte rogi :D

20min roboty.

Dla Ciebie i tak nieosiągalne.

Jakoś zbroje mi nie przypadają do gustu, troche nie pasują. Już ładniejsze były te, które udostępniliście.

Opublikowano

Chyba na leżąco z parkinsonem.

Wyexportowanie fryzury od zera to 3 minuty roboty.

Wyexportować z mpc forum.. Ciekawe xD

To chyba faktycznie jak piszesz masz parkinsona..

Opublikowano

Wyexportować z mpc forum.. Ciekawe xD

To chyba faktycznie jak piszesz masz parkinsona..

Zmykaj na swój random serwer i pilnuj swojego dzieła, nawet klas wyrównać nie potrafisz ( dagger z chmury po 50k xD czytaj swoje forum trochę ), a nie czepiasz się projektu, który Twój serwer po prostu zmiażdży pod względem autorskich nowości.. PS: Może Ty się pochwalisz, co masz swojego na serwerze?  :rolleyes:

Pliki Aline 2, gotowiec.. 

Co do fryzur, będą w dropie czy is? Starujecie w tym roku?

Opublikowano

Zmykaj na swój random serwer i pilnuj swojego dzieła, nawet klas wyrównać nie potrafisz ( dagger z chmury po 50k xD czytaj swoje forum trochę ), a nie czepiasz się projektu, który Twój serwer po prostu zmiażdży pod względem autorskich nowości.. PS: Może Ty się pochwalisz, co masz swojego na serwerze?  :rolleyes:

Wybacz mógłbyś mi sprostować tak w skrócie co mają autorskiego?

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

To tak jakbyś wytknął Justinowi Bieberowi że pomalował swoje R8 w panterkę, a on i tak by miał to w d***e xD

Bo specular tutaj wynosi 0, a jak pewnie wiesz alfa jest od 1+, specjalnie pokazaliśmy tak żeby było widać detale, tak samo zrobiliśmy już z Smoczym Setem więc można było do tego dojść drogą dedukcji.

W tym momencie przyznałeś się że twój team ma mniejsze umiejętności w 3d niż mój. Bo w przeciwieństwie do was robimy własne zbroje a nie malujemy gotowce z mpc ;)

A tak poza nawiasem jak MPCforum by nie wypaliła i padła po 1.5 mies tak jak wasze poprzednie serwery to kto z was zmienia znowu nick? Mizune czy może naid ? bo z tego co widze robicie to na zmiane.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Część fryzur będzie dostępne bezpośrednio w grze a niektóre w IS.

Staramy się jak najszybciej ukończyć prace nad serwerem i zająć się częścią społecznościową aby mieć fajną premierę projektu.

@ Panowie wyżej, rozumiem, że nie będziecie w stanie nic zrobić aby zaszkodzić serwerowi więc chociaż sobie pogadacie w naszych tematach c'nie? ^^

0LsM05U.png

Opublikowano

Chwalenie się bsem z neta + zbroją z neta xD

Brawo Velu i Demetri ustanowiliście nowy poziom nobstwa na tym forum.

Opublikowano

Chwalenie się bsem z neta + zbroją z neta xD

Brawo Velu i Demetri ustanowiliście nowy poziom nobstwa na tym forum.

BS jak i zbroje mieliśmy przed udostępnieniem, dziwne nie?

Wróć skąd przybyłeś, ewentualnie zainwestuj w przeszczep oczu.

0LsM05U.png

Opublikowano

XDDD padłem jak na każdej tej tak zwanej "nowości" z serwera MPCforum i nie jestem kolejnym pseudo hejterem który ma ból dupy bo tak może uważać tylko mizune :D tak jak z tym niby smoczym setem było pokolorował texture WOW jestem pod wrażeniem twoich umiejętności nawet ci się nie chciało wyciągnąć zbroi z jakieś gry jest mi smutno :( bo zawiodłem się ale przynajmniej już nie wyciągasz broni z tego WoW'a bo to też było by śmieszne nie wiem czy to nie 2 minuty robienia ... 

PS:

Polecam serwer ;)

Opublikowano

XDDD padłem jak na każdej tej tak zwanej "nowości" z serwera MPCforum i nie jestem kolejnym pseudo hejterem który ma ból dupy bo tak może uważać tylko mizune :D tak jak z tym niby smoczym setem było pokolorował texture WOW jestem pod wrażeniem twoich umiejętności nawet ci się nie chciało wyciągnąć zbroi z jakieś gry jest mi smutno :( bo zawiodłem się ale przynajmniej już nie wyciągasz broni z tego WoW'a bo to też było by śmieszne nie wiem czy to nie 2 minuty robienia ... 

PS:

Polecam serwer ;)

My jako administracja chcemy stworzyć spójny, grywalny i po prostu ładny dla oka świat aby graczowi się podobało, nie ważne jest czy model jest z innej gry czy tylko tekstura została zmodyfikowawna, ważny jest efekt końcowy który nas satysfakcjonuje i miejmy nadzieję przyszłych graczy też.

Kiedyś na siłę robiliśmy cuda i nie po za jaraniem się konkurencyjnych administratorów nie osiągnęliśmy nic, aktualnie mamy w d***e konkurencję i robimy serwer w 100% pod Kowalskiego.

Dlatego też zlewamy większość komentarzy w naszych tematach bo jest to zwykłe biadolenie innych adminów bo mogą jedynie froterować kamienie w m1 u nas.

(oczywiście nie napisałem tego do wszystkich)

0LsM05U.png

Opublikowano

My jako administracja chcemy stworzyć spójny, grywalny i po prostu ładny dla oka świat aby graczowi się podobało, nie ważne jest czy model jest z innej gry czy tylko tekstura została zmodyfikowawna, ważny jest efekt końcowy który nas satysfakcjonuje i miejmy nadzieję przyszłych graczy też.

Kiedyś na siłę robiliśmy cuda i nie po za jaraniem się konkurencyjnych administratorów nie osiągnęliśmy nic, aktualnie mamy w d***e konkurencję i robimy serwer w 100% pod Kowalskiego.

Dlatego też zlewamy większość komentarzy w naszych tematach bo jest to zwykłe biadolenie innych adminów bo mogą jedynie froterować kamienie w m1 u nas.

(oczywiście nie napisałem tego do wszystkich)

Obstawiam, że większość tutejszych techników jest w stanie bezproblemowo tak samo skutecznie jak wy kraść modele z innych gier i tak samo a nawet o wiele lepiej potrafią zrobić serwer .

Niczym się nie wywyższacie tylko swoim chamstwem oraz egoizmem .

To wy kradniecie modele z innych gier potraficie w nich usunąć tylko szczegół lub go pokolorować i tym się chwalicie .

Sęk w tym, że gdyby ta praca była wasza nie pisałbym żadnych negatywnych komentarzy na temat waszych prac.

Ale to nie są wasze prace chwalicie się cudzymi pracami.

Nie swoimi, pokazując to w tym dziale ośmieszacie się i z tematu na temat pogrążacie jak to nie potraficie kraść.

Niczego wam nikt nie zazdrości bo każdy potrafi lepiej skonstruować serwer niż wy.

Chcesz się przekonać co ja mogę zrobić ? Kradnąc modele ? Zgłoś się do mnie na PW

I Błagam cię człowieku przestań się pogrążać bo nie masz nic specjalnego co inny przeciętny technik mógłby zrobić.

Nie pozdrawiam , praca kradziona, intro kradzione.

CtV.png

Opublikowano

Wybacz mógłbyś mi sprostować tak w skrócie co mają autorskiego?

Wybacz, mógłbyś mi napisać tak w skrócie co Ty masz autorskiego? 

PS: Puknij się w głowę zazdrośniku. xD Zauważyłem, że 80% wypowiadających się, to zwykli administratorzy innych przeciętnych serwerów.. ( oczywiście, nie wszyscy są tak tępi jak ''Nestium'' 

Skończ płakać i pilnuj swojego ''serwera'' 

Opublikowano

Obstawiam, że większość tutejszych techników jest w stanie bezproblemowo tak samo skutecznie jak wy kraść modele z innych gier i tak samo a nawet o wiele lepiej potrafią zrobić serwer .

To wy kradniecie modele z innych gier potraficie w nich usunąć tylko szczegół lub go pokolorować i tym się chwalicie .

Sęk w tym, że gdyby ta praca była wasza nie pisałbym żadnych negatywnych komentarzy na temat waszych prac.

Nie swoimi, pokazując to w tym dziale ośmieszacie się i z tematu na temat pogrążacie jak to nie potraficie kraść.

Niczego wam nikt nie zazdrości bo każdy potrafi lepiej skonstruować serwer niż wy.

Chcesz się przekonać co ja mogę zrobić ? Kradnąc modele ? Zgłoś się do mnie na PW

I Błagam cię człowieku przestań się pogrążać bo nie masz nic specjalnego co inny przeciętny technik mógłby zrobić.

Masz Gadane :D

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=1235366&sid=42c10b4b6dd2c6acc18a88f1f507f7c0&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title

Znajdz mi tu coś autorskiego, czekam.

Opublikowano

Nie no k*rwa nie wierze..

Pisałem coś o sobie? Czlowieku potrafisz czytać?

Ja robiłem mapy sam co w tym dziwnego? Tylko drzewa są z deva udostępnione za darmo?

Mapy są wykonane jak najbardziej samodzielnie zrobione tzw. autorsko.

CtV.png

Opublikowano

Nie no k*rwa nie wierze..

Pisałem coś o sobie? Czlowieku potrafisz czytać?

Ja robiłem mapy sam co w tym dziwnego? Tylko drzewa są z deva udostępnione za darmo?

Mapy są wykonane jak najbardziej samodzielnie zrobione tzw. autorsko.

Ale w takim razie jesteś hipokrytą, bo też się chwalisz w dziale Media rzeczami z serwera. Wykonane może i autorsko, ale dalej są to rzeczy ymira =D

Opublikowano

Dobra nie chce mi się zniżać do twojego poziomu by cię zrozumieć:

@kiedy jakieś fajne nowe prace kradzione Mozna oczekiwac od was?

CtV.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...