Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Atreya - System Petów, Set Niebios, BS i pare innych systemów.

Mizune

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwszy filmik jest starszy więc jeśli coś się różni między 1, a 2 filmem oznacza to że coś zostało poprawione. (Np. BS i menu po lewej stronie eq).

Z góry odpowiadam na pytanie które zapewne by padło, hełm przy zbroi w męskiej wersji "Zbroi Niebios" to fryzura więc można założyć ją przy każdej innej zbroi również.

Zapraszam do oceny.

Opinia administratorów serwera Nestium mnie nie interesuję więc z góry informuję że jedyna rzecz która Was dotyczy w tym temacie to przycisk "Zamknij".

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 140
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popieram pana UP@ 

Czy będzie system legendarnych przedmiotów? 

Chodzi mi o takie coś jak było na Eternity

post-286304-0-31190500-1411544087_thumb.jpg

oraz czy będą przedmioty podobne jak na screenie poniżej? Nie pamiętam jak się nazywały lecz dawały dość fajne bonusy i każdy był na oddzielną klasę. Takie coś przydało by się tutaj, na medium ;)

post-286304-0-91508000-1411544424_thumb.jpg

Opublikowano

To co oni wyprawiają z metinem to szok, powinno się to nazywać Metin3

Konkurencja do pięt im nie będzie dorastać 

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

to samo mówiło się o NevrasT, a chyba każdy pamięta co się z nim stało.

No ale serwer wygląda imponująco i nie pozostaje nic innego jak tylko czekać na start serwera. :)

Opublikowano

Nie chwal dnia przed zachodem slonca :)

W dzisiejszych czasach na polskiej scenie metina duzo nowosci = duzo bugow :D

Ale jak sie przyloza do servera to moze bedzie inaczej ,wszysko okaze sie w praniu :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Z*********e to wygląda, lepiej podalibyście datę startu/bety. :)

Serwer jak wyjdzie i nie będzie dużych bugów, to zmiażdży wszystkie inne. :D

Do tego EASY.. miazga.

PS: Nie zepsujcie klimatu metina. 

Opublikowano

nwm czy dobrze widzialem ale noż ninji chyba był źle ulożony (zbyt wysoko i nie trzymał go w ręce) a ogólnie to ładne, powodzenia. :P

sygna1.png

Specjalista
Opublikowano

sztylety są okropne a tak ogólnie to wszystko bardzo ładnie się prezentuje.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Popieram pana UP@ 

Czy będzie system legendarnych przedmiotów? 

Chodzi mi o takie coś jak było na Eternity

oraz czy będą przedmioty podobne jak na screenie poniżej? Nie pamiętam jak się nazywały lecz dawały dość fajne bonusy i każdy był na oddzielną klasę. Takie coś przydało by się tutaj, na medium ;)

1. Nie, systemy na Eternity były wymyślane w innym gronie, tu stać Nas na trochę więcej.

2. Takie przedmioty oczywiście będą, lecz na Naszym serwerze postać boostuje się questami i specjalnymi systemami typu "Smocza Alchemia", "Słowa Runiczne", stałe bonusy za polowania z systemu sojuszu zamiast monotonnego biologa który jest znany z każdego jednego serwera.

Niedługo przedstawimy system sojuszu z całym panelem frakcji czyli Polowaniami (Każdy sojusz inne polowania i inne nagrody), Skórowanie, Górnictwo (specjalny nowy system), Atreyska opowieść oraz Słowa runiczne.

Jak już wspomniałem wcześniej, Nasz serwer jest przepełniony systemami które boostują postać. Jest to easy z BS'em więc logiczne że prawie każdy bd miał perfect eq, więc postanowiliśmy uzależnić PVP od czegoś innego :) (Wysiłku i cierpliwości przy questach połączonych z systemami np.)

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie chwal dnia przed zachodem slonca :)

W dzisiejszych czasach na polskiej scenie metina duzo nowosci = duzo bugow :D

Ale jak sie przyloza do servera to moze bedzie inaczej ,wszysko okaze sie w praniu :)

Zależy co masz na myśli pisząc słowo nowość bo dla niektórych twórców serwerów jest to wrzucenie do klienta i nic poza tym ;) i wtedy są dopiero bugi ;)

PS: Co do setów to tylko do ninji się przyczepie a mianowicie sztylety są według mnie małe oraz jeden ze sztyletów bodajże jest wbity w rękę no i mam nadzieje że świecenie broni zmienicie xD bo ten połysk lipny trochę :D

btw. takie pytanie czy będzie balans postaci bo to już trochę wkurzające jest jak mental z miecza wali więcej jak z 2 ręki :/ czy też wp wali więcej niż sam bm, a bym zapomniał sety bardzo fajne ale chyba zbroję gdzieś widziałem bodajże podobną tyle że z innym kolorem :P

PS: Teraz czekam na bossy i prezentacje jak biją oraz znowu pytanie czy spróbowalibyście zmienić wyglądy skilli na przyjemniejsze oku? :D

@edit 

904971411570816613808.jpg

Podobna albo i nawet ta sama xD ale i tak wciąż ładna :)

A co do ninji to zróbcie jakieś inne sztylety albo po prostu złączcie w 1 bo te 3 ostrza czy jak to nazwać nie wygląda zbyt ładnie w tej zbroi ale łuk jest epicki! :)

Opublikowano

Zależy co masz na myśli pisząc słowo nowość bo dla niektórych twórców serwerów jest to wrzucenie do klienta i nic poza tym ;) i wtedy są dopiero bugi ;)

PS: Co do setów to tylko do ninji się przyczepie a mianowicie sztylety są według mnie małe oraz jeden ze sztyletów bodajże jest wbity w rękę no i mam nadzieje że świecenie broni zmienicie xD bo ten połysk lipny trochę :D

btw. takie pytanie czy będzie balans postaci bo to już trochę wkurzające jest jak mental z miecza wali więcej jak z 2 ręki :/ czy też wp wali więcej niż sam bm, a bym zapomniał sety bardzo fajne ale chyba zbroję gdzieś widziałem bodajże podobną tyle że z innym kolorem :P

PS: Teraz czekam na bossy i prezentacje jak biją oraz znowu pytanie czy spróbowalibyście zmienić wyglądy skilli na przyjemniejsze oku? :D

@edit 

904971411570816613808.jpg

Podobna albo i nawet ta sama xD ale i tak wciąż ładna :)

A co do ninji to zróbcie jakieś inne sztylety albo po prostu złączcie w 1 bo te 3 ostrza czy jak to nazwać nie wygląda zbyt ładnie w tej zbroi ale łuk jest epicki! :)

Tylko że u Nas te zbroje działają jak należy i mają normalne alfy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Kurde trochę Się zawiodłem .

Mam pare pytań

-Czy sztylety zostaną zmienione? (są za małe)

-Czy te hełmy to fryzury czy całość ze zbroją.

-Czy przypadkowo Te zbroje nie są od Ridacka?

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Sztylety będą zmodyfikowane.

Tworząc je myślałem, że wyszły większe. xD

Okey.

a co do pozostałych pytań

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Okey.

a co do pozostałych pytań

Te zbroje nie są od Ridacka

Na drugie pytanie została już udzielona odpowiedź.

0LsM05U.png

Opublikowano

Drugiego filmiku nie byłem wstanie oglodnąc nie wiem co za czort wymyślił to obracenie kamerą.

Można wiedzieć kto wam zrobił tego bs-a ? bardzo fajnie zrobiony.

Opublikowano

Tylko że u Nas te zbroje działają jak należy i mają normalne alfy.

No nie wiem czy normalne :P On uwierzy jednak mnie byś nie przekonał tym zdaniem gdyż w 1:11 widać że jest czarny element :) oraz zbroje nie posiadają błyszczenia, a to też jak pewnie wiesz lub nie wiesz zależy od alphy.

^^

Opublikowano

Serwer tak piękny *przystojny*, jak i grafik B) Świetna robota, czekam na kolejne informacje/nowości. Oczy mają zaciesz!

Opublikowano

Nie zbroje sa z pliku evil znajdującego sie na mpcforum i zostały przemalowane przez team MPCforum ;)

http://scr.hu/0s9x/jf2sa

Spodziewałem się po was chłopaki coś bardziej kreatywnego. Mam na myśli wasze zbroje.

To tak jakbyś wytknął Justinowi Bieberowi że pomalował swoje R8 w panterkę, a on i tak by miał to w d***e xD

No nie wiem czy normalne :P On uwierzy jednak mnie byś nie przekonał tym zdaniem gdyż w 1:11 widać że jest czarny element :) oraz zbroje nie posiadają błyszczenia, a to też jak pewnie wiesz lub nie wiesz zależy od alphy.

Bo specular tutaj wynosi 0, a jak pewnie wiesz alfa jest od 1+, specjalnie pokazaliśmy tak żeby było widać detale, tak samo zrobiliśmy już z Smoczym Setem więc można było do tego dojść drogą dedukcji.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie zbroje sa z pliku evil znajdującego sie na mpcforum i zostały przemalowane przez team MPCforum ;)

http://scr.hu/0s9x/jf2sa

Spodziewałem się po was chłopaki coś bardziej kreatywnego. Mam na myśli wasze zbroje.

Napisał to typ który próbuje tworzyć wszystko na naszych pomysłach. xD

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...