Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Śmieszą mnie takie hasła,jest o wiele większych serwerów easysurvival. np. dos*****.pl gdzie jest nawet 500 slotów.W tym 300-400 ludzi grających.

Opublikowano

Grałem kiedyś bo nie znałem jaka jest administracja. Administracja to banda która ośmiesza się pisząc 50 debilnych postów aby zrobić publikacje serwera, piszą "super serwer, macie rekrutacja?" gdyby nigdy nic, nie przyznają się do bycia adminem na serwerze (BoomDroom), Faworyzacja gildi na serwerze. 

Opublikowano

Grałem na waszym serwerze powiem tyle chat ciągle off lagi w luj cofki w luj błędy w mapie takie że chyba każdy by się połapał że konsola wygląda tak [Error] Najgorsze plg jakie były na naszym hostingu and 33232323 more .....

Acha xcr tools fajnie dropy pewnie też z xcr zajebane brawo i ten plugin na gildie /zaloz wywala błąd gratulacje dobry serwer :P

Opublikowano

Administracja, żałosna, jakieś dzieciaki z piskliwymi głosami i do tego nie ogary nie polecam !!!

Ach, jak ja lubię ten typowy "hejt", (to nie jest krytyka ;)) "Dzieci z piskliwymi głosami", a napisz mi jedno: Rozróżniasz głos od osoby "ogarniętej"? Niewiem szczerze mówiąc kim nazywasz dzieciakiem i kto z naszej administracji ma piskliwy głos, ale mogę cię zapewnić, że nikt z naszej administracji nie ma mniej niż 14 lat (Ja sam mam 15).

Tak więc na drugi raz skoro masz zamiar hejcić to przynajmniej poprzyj to czymś mądrym ;)

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Ach, jak ja lubię ten typowy "hejt", (to nie jest krytyka ;)) "Dzieci z piskliwymi głosami", a napisz mi jedno: Rozróżniasz głos od osoby "ogarniętej"? Niewiem szczerze mówiąc kim nazywasz dzieciakiem i kto z naszej administracji ma piskliwy głos, ale mogę cię zapewnić, że nikt z naszej administracji nie ma mniej niż 14 lat (Ja sam mam 15).

Tak więc na drugi raz skoro masz zamiar hejcić to przynajmniej poprzyj to czymś mądrym ;)

Jesteś właścicielem serwera a się do tego nie przyznajesz to świadczy od tym, że jesteś dzieckiem. Sam nie lubię krytykować serwery/ludzi ale gdy widzę takie serwery/ludzi to muszę coś napisać. Nie umiesz przyjąć krytyki a każdy to powienien robić a nie banować/wyzywać odrazu. Twoje hobby to java mmm... gildie tirexa/gościa z hiplaya/pluginy xcrafters, wszystko z neta 0 nowości na serwerze, 0 łapania cheaterów. Nie pozdrawiam ;v

Opublikowano

Jesteś właścicielem serwera a się do tego nie przyznajesz to świadczy od tym, że jesteś dzieckiem. Sam nie lubię krytykować serwery/ludzi ale gdy widzę takie serwery/ludzi to muszę coś napisać. Nie umiesz przyjąć krytyki a każdy to powienien robić a nie banować/wyzywać odrazu. Twoje hobby to java mmm... gildie tirexa/gościa z hiplaya/pluginy xcrafters, wszystko z neta 0 nowości na serwerze, 0 łapania cheaterów. Nie pozdrawiam ;v

Hmm, bardzo mnie zastanawia twoja wypowiedz. Szczerze - pisałem wcześniej, że jeśli chodzi o Jave to jestem zapoznanym z nią w podstawowym stopniu. Tak, zgodzę się z tobą, że mieliśmy gildie tirexa, hesterq oraz wiele innych, ale jak wspomniałem wyżej znam się w formie podstawowej na Javie i nie umiem napisać tak skomplikowanego pluginu jakim jest własny rozbudowany plugin na gildie. Jeśli chodzi o twoją dalszą wypowiedz "0 nowości na serwerze", to też mnie bardzo zastanawia i wydaje mi się, że chyba dawno nie grałeś, ponieważ codziennie dodajemy coś nowego. między innymi sklep z Villagerami, częste eventy, zresztą zapraszam na serwer, jeśli według ciebie to jest "0 nowości". Lecimy dalej: "0 łapania cziterów". Z tego co widzę teraz na serwerze, naprawdę trudno jest znaleźć jakiegokolwiek czitera, jeśli już to nasza administracja bardzo szybko to wyłapuje.

Nie pozdrawiam :)

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Hmm, bardzo mnie zastanawia twoja wypowiedz. Szczerze - pisałem wcześniej, że jeśli chodzi o Jave to jestem zapoznanym z nią w podstawowym stopniu. Tak, zgodzę się z tobą, że mieliśmy gildie tirexa, hesterq oraz wiele innych, ale jak wspomniałem wyżej znam się w formie podstawowej na Javie i nie umiem napisać tak skomplikowanego pluginu jakim jest własny rozbudowany plugin na gildie. Jeśli chodzi o twoją dalszą wypowiedz "0 nowości na serwerze", to też mnie bardzo zastanawia i wydaje mi się, że chyba dawno nie grałeś, ponieważ codziennie dodajemy coś nowego. między innymi sklep z Villagerami, częste eventy, zresztą zapraszam na serwer, jeśli według ciebie to jest "0 nowości". Lecimy dalej: "0 łapania cziterów". Z tego co widzę teraz na serwerze, naprawdę trudno jest znaleźć jakiegokolwiek czitera, jeśli już to nasza administracja bardzo szybko to wyłapuje.

Nie pozdrawiam :)

Aż chyba nagram filmik na yt jak cheatuje na waszym serwie tydzień i nie dostane bana ;) 

Opublikowano

Nie polecam,właściciel ma 13 lat,badziewne gildie,serwer pod hajs.Administracja 0 aktywnośći ;)

I kolejny mądry: "Właściciel ma 13 lat", naprawdę po prostu powala mnie taka wiedza - człowiek, który pewnie wg mnie nie zna, nigdy ze mną nie gadał, wie o mnie informacje, no dziwne. Niestety, ale mam 15 lat :/. "Badziewne gildie" - A możesz mi powiedzieć, co w nich jest złego jak ci się nie podobają, bo akurat dla mnie są bardzo rozbudowane. "Serwer pod hajs" - Ach... jak ja lubię to określenie. No masz całkowitą rację, sprzedajemy vipy i to wg cb jest "serwerem pod hajs". "Administracja 0 aktywności" - No w tym to muszę ci przyznać, rozbawiłeś mnie, od rana do wieczora cały czas widzę przynajmniej 2 administratorów online ;)

Nie pozdrawiam znowu ;)

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Dobra koledzy jeżeli sądzicie ze administracja ma 13 lat wbijcie na ts3 napiszcie do mnie na priv to wam dam ip bo wasze żałosne teksty typu właściciel ma 13lat lub administracja ma piskliwy głos to świadczy o was i o tym ze wy się tak zachowujecie

Opublikowano

Dobra koledzy jeżeli sądzicie ze administracja ma 13 lat wbijcie na ts3 napiszcie do mnie na priv to wam dam ip bo wasze żałosne teksty typu właściciel ma 13lat lub administracja ma piskliwy głos to świadczy o was i o tym ze wy się tak zachowujecie

To, że może Ty przeszedłeś mutacje to nie musisz się chwalić.  Co z tego, że tylko Ty jesteś po mutacji (już nie chodzi o sam głos po mutacji czy przed bo to nie gar roli dla mnie ale zachowanie totalna dziecinada.) a reszta to banda kosmonautów. 

Opublikowano

I kolejny mądry: "Właściciel ma 13 lat", naprawdę po prostu powala mnie taka wiedza - człowiek, który pewnie wg mnie nie zna, nigdy ze mną nie gadał, wie o mnie informacje, no dziwne. Niestety, ale mam 15 lat :/. "Badziewne gildie" - A możesz mi powiedzieć, co w nich jest złego jak ci się nie podobają, bo akurat dla mnie są bardzo rozbudowane. "Serwer pod hajs" - Ach... jak ja lubię to określenie. No masz całkowitą rację, sprzedajemy vipy i to wg cb jest "serwerem pod hajs". "Administracja 0 aktywności" - No w tym to muszę ci przyznać, rozbawiłeś mnie, od rana do wieczora cały czas widzę przynajmniej 2 administratorów online ;)

Nie pozdrawiam znowu ;)

roznica w c**j, i 13 i 15 lat gimbus. :P

zeby nie bylo, ja nic do ciebie nie mam, tylko dziwne takie "nie, mam 15 lat", i co z tego, umysl 13-latka a 15-latka jest na bardzo podobnym poziomie, czyli na wyjatkowo c**jowym poziomie. taki wiek.

co do samego serwera - nic go nie wyroznia, no kolejny serwer easy i tyle, bez fajerwerkow, a ten drop to przesada, nawet jak na easy. :)

Opublikowano

To, że może Ty przeszedłeś mutacje to nie musisz się chwalić.  Co z tego, że tylko Ty jesteś po mutacji (już nie chodzi o sam głos po mutacji czy przed bo to nie gar roli dla mnie ale zachowanie totalna dziecinada.) a reszta to banda kosmonautów. 

Eeee? Kto powiedział, że on się chwali? Nie wspomniał o tym ani jednym słowem, może ty masz jakieś dziwne urojenia? 

PS: Co raz badziej się kompromitujesz ;)

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Eeee? Kto powiedział, że on się chwali? Nie wspomniał o tym ani jednym słowem, może ty masz jakieś dziwne urojenia? 

PS: Co raz badziej się kompromitujesz ;)

Napisałem "nie musisz się chwalić" w przenośni ponieważ pisał, że da IP do ts'a czy czegoś tam aby się podniecić, że jest po mutacji.

PS: Co raz badziej się kompromitujesz  ;)

No, no to teraz mnie zaskoczyłeś  :ninja: . Napisałeś, że Ja się kompromituję i mam niby jakieś urojenia no ciekawe. Ja bym powiedział, że Ty się kompromitujesz podam najlepiej pare przykładów:

1. Pisanie durnych komentarzy przy własnym serwerze typu "Czy to prawda, że macie rekrutacje na helpera?" - Zamiast napisać "MAMY OTWARTA REK."

2. Nie przyznawanie się do bycia właścicielem serwera (BoomDroom).

3. Totalnie dziecinne zachowanie ze strony Właściciela.

4. Pisanie jakich wy nie macie "autorskich pluginów, pomysłów."

Jeśli jeszcze masz jakieś ale zapraszam PW a nie będę ci refreshować temat. 

Opublikowano

Masz 14 lat, zachowujesz się jak dziecko, po otrzymaniu pierwszych zysków z topcraft, zgłupiałeś - chamski, kozaczek. Znam cię prawie 1,5 roku. Nie polecam serwa. Jaki pan taki serwer :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...