Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chodzi mi głównie o znajomi123 - grałem z nim na 4 edycji xcr.

Ty ze mną grałeś? Jakoś cię nie kojarzę?

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

serwer sie ,,zkurwił'' administracja hamska i arogancka nie POLECAM 

Arogancka administracja? Nie rozumiem? Możesz mi wytłumaczyć?

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Administracja nawet nie umie sprawadzać ss'ow. Już 5 raz mój kumpel nie dostał bana gdy był sprawdzany więc pzdr ogar straszny, lagi, chat caly czas off. Faworyzowanie jednej gildii na serwerze więc dziękuje dobranoc.

Nie polecam leci 'minus'

@offtopic

nawet nie odpisuj na ten post bo nie mam zamiaru się kłucić tak jak się kłucisz z innymi i dajesz im bany za dyskusje na forum

Opublikowano

Administracja nawet nie umie sprawadzać ss'ow. Już 5 raz mój kumpel nie dostał bana gdy był sprawdzany więc pzdr ogar straszny, lagi, chat caly czas off. Faworyzowanie jednej gildii na serwerze więc dziękuje dobranoc.

Nie polecam leci 'minus'

@offtopic

nawet nie odpisuj na ten post bo nie mam zamiaru się kłucić tak jak się kłucisz z innymi i dajesz im bany za dyskusje na forum

Człowieku z tym to mnie rozwaliłeś ;)

Po pierwsze Chat jest ZAWSZE włączony, po 2 lagi? Pierwszo słysze ;). Drogi marcelku, powiedz mi w takim razie jaką gildię faworuzyjemy bo jestem bardzo ciekawy.

Bardzo interesujące są wypowiedzi takich "znawców" jak ty ;)

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Człowieku z tym to mnie rozwaliłeś ;)

Po pierwsze Chat jest ZAWSZE włączony, po 2 lagi? Pierwszo słysze ;). Drogi marcelku, powiedz mi w takim razie jaką gildię faworuzyjemy bo jestem bardzo ciekawy.

Bardzo interesujące są wypowiedzi takich "znawców" jak ty ;)

Pisałem żebyś nie odpisywał bo nie zamierzam dyskutować. Jaka gildia jest faworyzowana? Zapytaj swoich kolegów z administracji napewno ci powiedzą ;) Nie mam zamiaru się kłucić i boostować ci tematu tyle

Opublikowano

Jestem ciekawe co tam jest autorskie, chyba że wasz slogan to autorska kopia i proszenie na pw o wysłanie na pw autorskich pluginóe ( xD) i tłumaczenie się że to nie boomdroom. Żałosny serwer jak i administracja, nie polecam,

diverse twoj auth jest ku*** tak autorski jak ten serwer :)

Twoj plugin:

http://speedy.sh/6V3wv/diverseAuth.jar

drop nie powiem, nawet ładnie napisany [99% xcr ...]

@topic serwer nie jest zły,ale faworyzacja w chuuuu ..... Nie polecam

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Serwer fajny, lecz lagi przerażają... 

Jedno co mnie dziwi to, to że serwer jest pod hajs ... 

Zwykły użytkownik nie może nawet pisać na czacie -.-

Opublikowano

Serwer fajny, lecz lagi przerażają... 

Jedno co mnie dziwi to, to że serwer jest pod hajs ... 

Zwykły użytkownik nie może nawet pisać na czacie -.-

Właśnie dlatego czat jest wyłączony, ponieważ są lagi. W najbliższym czasie postaramy się to w 100% ogarnąć, bo jest to niestety wina ataków DDOS ;/

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Właśnie dlatego czat jest wyłączony, ponieważ są lagi. W najbliższym czasie postaramy się to w 100% ogarnąć, bo jest to niestety wina ataków DDOS ;/

Lagi z chatem bo tagi sa dziwnie pobierane w gildiach , tag był pobierany prosto z mysql ,a co ddos to jesli ovh to piszesz o monitoring ;) + polecam pobawic sie w cloudflare

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Lagi z chatem bo tagi sa dziwnie pobierane w gildiach , tag był pobierany prosto z mysql ,a co ddos to jesli ovh to piszesz o monitoring ;) + polecam pobawic sie w cloudflare

Powedz mi tylko kto ma ich ddosować, na moim topcrafcie było dzisiaj 200/300 typa, i były małe lagi :D

Niby mają ddosy ale ping stoi na 40-120

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...