Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja nie zachęca mnie na wejście na serwer. Prezentacja z generatora. Czemu ktoś nie może sam czegoś zrobić? Rozumiem, że ktoś nie ma umiejętności graficznych, ale czemu ktoś nie poprosi o grafikę? Generatory mnie obrzydzają.

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Prezentacja nie zachęca mnie na wejście na serwer. Prezentacja z generatora. Czemu ktoś nie może sam czegoś zrobić? Rozumiem, że ktoś nie ma umiejętności graficznych, ale czemu ktoś nie poprosi o grafikę? Generatory mnie obrzydzają.

Nikt mi nie chcę pomóc.

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

Nikt mi nie chcę pomóc.

Posłuchaj kolego, bo jeśli byłbyś miły, okazał troszkę szacunku to myślę, że ktoś by Ci pomógł.

A ty np. Jak szukasz Administratora to nie ważne ile ma lat ważne, że ma hajs. Raz jak wszedlem na Ts'a i jak usłyszałem, jaki głos ma administracja to się załamałem, jeden miał piskliwy drugi lekka mutacja. ( Inteligencja nie wzrasta powyżej 50% Tej administracji...............

Dziecinada w ch****.... Nie dziwie się, że nikt nie chce pomóc w grafice . :-] Oczekujesz wszystkiego za darmo, a w tych czasach za darmo nawet wpieeer**l nie dostaniesz.

Opublikowano

Posłuchaj kolego, bo jeśli byłbyś miły, okazał troszkę szacunku to myślę, że ktoś by Ci pomógł.

A ty np. Jak szukasz Administratora to nie ważne ile ma lat ważne, że ma hajs. Raz jak wszedlem na Ts'a i jak usłyszałem, jaki głos ma administracja to się załamałem, jeden miał piskliwy drugi lekka mutacja. ( Inteligencja nie wzrasta powyżej 50% Tej administracji...............

Dziecinada w ch****.... Nie dziwie się, że nikt nie chce pomóc w grafice . :-] Oczekujesz wszystkiego za darmo, a w tych czasach za darmo nawet wpieeer**l nie dostaniesz.

Hmm, w pierwszym zdaniu piszesz, że ktoś by mi pomógł, a w ostatnim, że tylko za kasę 

Pozdro :)

YouTube.com/BoomDroom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...