Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@maniak1066 kolego I co jak tam się kradnie domenę itp :) gdybyś nie zauważył  to nas ma kto ddosowac więc lepiej się nie odzywaj

Nie jestem twoim kolego pff

Kraść domenę? W tym przypadku wiesz co to znaczy ukraść, a zarejestrować wolną?

No kto ma was ddosować?

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ataki DILDOS :P Wy zawsze macie ddosy moi znajomi trochę grali na 5 edycji pokopali były lagi w choy na 6 też lagi w choy a teraz lagi w choy ciągle macie ddosy od 3 edycji :P [bo na 3 grałem] [sorki tylko wbiłem pocheatować]

Opublikowano

Maniek dobra a nazwa TopCraft skąd się wzięła od was? czy od nas my mieliśmy a wy założyliście topcraft bo nic nie potraficie wypromować

Słuchaj całkiem przypadkiem sprawdzałem czy nazawa topcraft była wolna, i co się okazało była to ją zarejestrowałem, to że wy nie opłaciliście domeny bo znając życie mieliście darmową na rok to już wasz problem

Opublikowano

@maniak1066 Po 1 ta domena była juz zarejestrowana około 4miesięcy temu i to nie przez nas .Ponad połowa graczy ci odejdzie jak dowiedzą się ze to jest podróbka. Nie wiem czy ty myślisz ze ludzie są głupi

Ps: Na pewno nie masz maszyny 50GB

Fakt nie mam maszyny 50 GB, bo mamy maszynę 64 GB, procek nie wyrabia ale jakoś idzie :D

O godzinie ~~10:00 mieliśmy 170 typa :D

Opublikowano

Fakt nie mam maszyny 50 GB, bo mamy maszynę 64 GB, procek nie wyrabia ale jakoś idzie :D

O godzinie ~~10:00 mieliśmy 170 typa :D

Ach, bardzo mnie to ciekawi skąd nagle tyle osób u cb siedzi na serwerze ;)

W ciągu tygodnia masz niby te 200 osób (hahah)

Wnioski są tylko 2: Albo siedzi tyle osób bo znają serwer TopCraft i myślą, że to mój serwer, albo są to boty, inaczej komputer ;)

Nie pozdrawiam :)

A i zapomniałbym. Fajnie, że ukradłeś mój banner z fb, gratuluję ci twojej inteligencji.

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

@RastaFarian24 Na Serwerze mańka nawet nie gram choć jest naprawdę dobry + Jeżeli na skypie podał prawdziwą miejscowość to mieszka w tym samym mieście co ja :P

Powiem tak wasz serwer padł maniek założył domenę otwiera ftp wgrywa pliki odpala serwer trybi poprostu był szybszy od was :P.

Ja kontynuuje projekt Cube4U Nazwa też kradziona bo wypromował ją east i ujtek ale jebie mnie to ich projekt padł więc mogę tyle w temacie. [ANALlogia do waszego serwera]

Opublikowano

@RastaFarian24 Na Serwerze mańka nawet nie gram choć jest naprawdę dobry + Jeżeli na skypie podał prawdziwą miejscowość to mieszka w tym samym mieście co ja :P

Powiem tak wasz serwer padł maniek założył domenę otwiera ftp wgrywa pliki odpala serwer trybi poprostu był szybszy od was :P.

Ja kontynuuje projekt Cube4U Nazwa też kradziona bo wypromował ją east i ujtek ale jebie mnie to ich projekt padł więc mogę tyle w temacie. [ANALlogia do waszego serwera]

Hmm, nierozumiem, co wg cb jest nie tak z moim serwerem?

YouTube.com/BoomDroom

Opublikowano

@RastaFarian24 Gdzie ty to chcesz zgłosić? Pewnie jakiś 14 latek który nie ma osobliwości prawnej i straszy innych że ich zgłosi :C

@topic ładniy refresh mu robicie panowie , też bym tak chciał :>

@down I tak na pewno nic z tym nie zrobią ;)

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

@RastaFarian24 Gdzie ty to chcesz zgłosić? Pewnie jakiś 14 latek który nie ma osobliwości prawnej i straszy innych że ich zgłosi :C

@topic ładniy refresh mu robicie panowie , też bym tak chciał :>

@down I tak na pewno nic z tym nie zrobią ;)

Zdziwiłbyś się ;)

Wystarczy, że parę osób to zgłosi ;)

YouTube.com/BoomDroom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...