Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toksyczni gracze bez nagród sezonowych!

RepliteXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beka z redaktora lola.

1. Wchodzisz na stronke Reddit

2. Szukasz tematu

3. ????

4. Profit?

tak samo potwierdzona informacja jak z banami za 500+ gier z restrykcja

tez mialo byc stanowisko riotu z tej okazji, i co? nic nie wynikło

i też to było na reddicie

@randomnoob1337

beka to jest z tej Waszej redakcji lola 

olaboga czytelników h2w obrażajo

­

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tak samo potwierdzona informacja jak z banami za 500+ gier z restrykcja

tez mialo byc stanowisko riotu z tej okazji, i co? nic nie wynikło

i też to było na reddicie

A gdybyś nie umiał znaleźć posta:

146336878c.png

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

A gdybyś nie umiał znaleźć posta:

987631411487496737678.png

uzasadnilem Ci, tak samo była sytuacja z banami którzy mają 500+ gier z restrykcją, tak samo było to na reddicie, a nawet na twitterze, i wiadomo coś o tym?

z dużej chmury mały deszcz

­

Opublikowano

uzasadnilem Ci, tak samo była sytuacja z banami którzy mają 500+ gier z restrykcją, tak samo było to na reddicie, a nawet na twitterze, i wiadomo coś o tym?

z dużej chmury mały deszcz

A powiedz mi czy Riot kiedykolwiek napisał ze zbanowali ileś tam osób za jakieś przewinienie. Nie. Wiec równie dobrze mogli pobanowac ludzi, nie informując o tym.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Boże, dzięki bogu, że już nie wyzywam każdego po kolei (staram się nie denerwować polecam tym co flejmują xD).

Zobaczymy czy to coś da. Brązy i silvery i tak będą wyzywać :D

Sama opcja bardzo fajna.

Opublikowano

Normalka, rano czytałem gdzieś na reddicie, że Riot chce nagradzać wzorowych i dobrze zachowujących się graczy, lecz najpierw, "musimy uporać się z toksycznymi graczami" - cytat. Teraz patrze i wszystko się zgadza. :)

Pewnie większość już to widziała, ale jak ktoś Cię denerwuje, to jest opcja zignorować delikwenta, nie trzeba się nad nim pastwić. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Non sens.

Kreujesz dywizję cały sezon, pod koniec zaczynasz się wkurzać i nie dostajesz nagrody bo jesteś zły i okropny. GG logic.

No i dobrze, na własne życzenie tracisz wtedy szansę na dostanie nagród. ;)

Opublikowano

Jeżeli to wyjdzie ... Riot na tym straci. Ludzie z diaxów+, którzy wydali hajs na grę, skiny, postacie, runki, itp. (mowa o RP) to bardzo będą zawiedzeni, jeśli mieliby restrykcje na czat + sezon bez nagród. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeżeli to wyjdzie ... Riot na tym straci. Ludzie z diaxów+, którzy wydali hajs na grę, skiny, postacie, runki, itp. (mowa o RP) to bardzo będą zawiedzeni, jeśli mieliby restrykcje na czat + sezon bez nagród. 

Umiesz czytać ze zrozumieniem? tam pisze, że oni będą monitorować czyjeś zachowanie. Nawet jakbyś miał blokade na 5k gier a zachowywałbyś się dobrze to dostaniesz nagrody. 

Teraz nagle ból dupy, że Rito zabiera Wam nagrody, a jak czegoś takiego nie ma to płaczecie, że Community LOLA jest c*****e, zajebistą logike macie..

Opublikowano

A tam nawet dobrze, że to wprowadzili może reputacja Polski wyjdzie na + ;)

Opublikowano

Umiesz czytać ze zrozumieniem? tam pisze, że oni będą monitorować czyjeś zachowanie. Nawet jakbyś miał blokade na 5k gier a zachowywałbyś się dobrze to dostaniesz nagrody. 

Teraz nagle ból dupy, że Rito zabiera Wam nagrody, a jak czegoś takiego nie ma to płaczecie, że Community LOLA jest c*****e, zajebistą logike macie..

tam jest napisane*

A co to zmienia jeśli ja nie dostanę nagród. Dalej będę miał community lola za nic i inni tak samo. Co mają umiejętności do zachowania?

Na 100% wolałbyś mieć flamującego ogara który Was wycarruje niż miłego miernego feedera.

A tam nawet dobrze, że to wprowadzili może reputacja Polski wyjdzie na + ;)

Nie oszukuj się xD

Opublikowano

tam jest napisane*

A co to zmienia jeśli ja nie dostanę nagród. Dalej będę miał community lola za nic i inni tak samo. Co mają umiejętności do zachowania?

Na 100% wolałbyś mieć flamującego ogara który Was wycarruje niż miłego miernego feedera.

Nie oszukuj się xD

Ale nie oszukuje się ;D

nie raz się spotkałem typu "omg polish kid!!!" "f**k poland" "polish nooob " itp. 

nawet polak o polaku mówi to samo tylko że po polsku. Na uja te cenzury? 

Opublikowano

nie obchodzi mnie to bo nie gram w ta c*****a gre. Bylem toxic, jestem toxic, jezeli wroce do tej gry kiedys bede jeszcze bardziej toxic, elo.

watch out! we got a badass over here!                                                                                                (co za zjeb)

według mnie bardzo dobry pomysł, 99% polaków nie dostanie nagród za sezon. chyba najlepsza decyzja riotu jaką kiedykolwiek widziałem.

Opublikowano

tam jest napisane*

Nie oszukuj się xD

Otóż nie, bo ja nie gram żeby wbić jak najwyższą dywizje, żeby szpanować przed ziomkami, nie zkładam jakiś głupich tematów na forum "Bronze to Challenger" tylko po prostu gram, bo nie mam więcej czasu żeby czasem przysiąść i przymaniaczyć, a to, że niektórzy płaczą jak ktoś im gre zjebie to już nie moja sprawa, bo to o nich świadczy że są gimbusami co nie mają życia poza gierką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...