Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toksyczni gracze bez nagród sezonowych!

RepliteXD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy rowniez nie dostanie sie ramki?

Żadnej nagrody, ale Rito mi odpisało na ticketa.

Witaj, Przywoływaczu!

Ogłosiliśmy niedawno, że wyjątkowo toksyczni gracze nie otrzymają nagród na zakończenie sezonu. System ten nie jest jeszcze aktywny, jednak zostanie włączony w nadchodzących tygodniach.

W tym momencie nie jesteśmy w stanie Ci powiedzieć, czy zostaniesz objęty restrykcjami czy też nie. Nie wszyscy graczy z ograniczonym czatem zostaną w ten sposób ukarani - kary dotkną tylko największychwinowajców. Jeżeli masz w związku z tym obawy, sugeruję zachowywać się wzorowo i przestrzegać KodeksuPrzywoływacza we wszystkich grach.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bardzo dobrze że to wprowadzili może do nich dojdzie że flejmieniem do niczego nie dojdą

Opublikowano

Ładnie, tylko że toksyczność szczerze mnie nie irytuje w lolu bo jest ladny przycisk MUTE w grze :P Niech zajmą sie dodaniem pauzy albo jakimiś innymi karami dla trollów/afkerów bo to największa zmora całej gry, i najbliższy powód ku upadkowi. Ja np. obligowałbym za wprowadzeniem funkcji minusowania i plusowania (Dobry pomysł mieli z honorkami ale słabo im to wyszło) poprostu gracze bardzo minusowani, nie będą grać z tymi co mają dużo +, oddzieliło by to znaczną część LoL'owego trashu.

sygnae.jpg

Opublikowano

Ładnie, tylko że toksyczność szczerze mnie nie irytuje w lolu bo jest ladny przycisk MUTE w grze :P Niech zajmą sie dodaniem pauzy albo jakimiś innymi karami dla trollów/afkerów bo to największa zmora całej gry, i najbliższy powód ku upadkowi. Ja np. obligowałbym za wprowadzeniem funkcji minusowania i plusowania (Dobry pomysł mieli z honorkami ale słabo im to wyszło) poprostu gracze bardzo minusowani, nie będą grać z tymi co mają dużo +, oddzieliło by to znaczną część LoL'owego trashu.

Nie ukrywam że masz tutaj racje, ponieważ afki są problemem. Jeśli ktoś opuszcza grę, to w jego miejsce powinien ktoś inny wejść i grać już dobranym championem jeśli wychodzi z gry. Jeśli z ekranu wyboru postaci, to dobrać zawsze można.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...