Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Toksyczni gracze bez nagród sezonowych!

RepliteXD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe czy dostane :D Mam blokadę czatu na 170 gier i ledwo 61 zagrałem, dobrze ze już się nie udzielam na czacie to może dostane.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

JEZU BŁAGAM, TYLKO NIE TO !!!!!!

272191411484078748670.jpg

bardzo zły pomysł

Możesz mieć te blokade ale jak będziesz sie dobrze zachowywać to dostaniesz.

nie obchodzi mnie to bo nie gram w ta c*****a gre. Bylem toxic, jestem toxic, jezeli wroce do tej gry kiedys bede jeszcze bardziej toxic, elo.

oj a co to się stało? z silver v spadłeś do brązu? ;c

Opublikowano

Nie ma to jak mieć nie winnie rezystencje na chat i teraz nie dostać nagrodo,bardzo fajnie rioto.Już rp wydawać nie będę.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

oj a co to się stało? z silver v spadłeś do brązu? ;c

trzeba być niezłym hipokrytą, żeby będąc w goldzie hejtować silvera

JEZU BŁAGAM, TYLKO NIE TO !!!!!!

272191411484078748670.jpg

bardzo zły pomysł

po nagrodach, smutek

Opublikowano

@Marcoly

nie śmieje się, że tego, że jest np. w Silverze, tylko szkoda mi ludzi co odchodzą gre bo np. ktoś im rankeda przejebie a potem i tak wracają do gry ;]

Opublikowano

Wie ktoś jak będą oceniać tych najtoksyczniejszych? Tzn. chodzi mi o to jak będą sprawdzali czy gracz był bardzo toksyczny, czy też nie

Miałem raz restrykcje czatu na 5 gier a nastepnie na bodajże 60 przy tej fali restrykcji gdy robili cos z trybunałem

Opublikowano

Wie ktoś jak będą oceniać tych najtoksyczniejszych? Tzn. chodzi mi o to jak będą sprawdzali czy gracz był bardzo toksyczny, czy też nie

Miałem raz restrykcje czatu na 5 gier a nastepnie na bodajże 60 przy tej fali restrykcji gdy robili cos z trybunałem

Wkrótce wydadzą oficjalne omówienie tego to się dowiesz.

Opublikowano

o.O rito się mobilizuje ;] bardzo dobrze, wręcz świetnie! Nauczą się, żeby nie wyzywać/trollować innych ;]

1921.png

Opublikowano

wierzycie to w tak samo jak  w permy za 500+ gier z zablokowanym chatem i victorius skinem dla ashe, a wiecie skad najpierw byly te informacje? how2win

poki co takim smiesznym strona nie ma co ufac

pozdrawiam

­

Opublikowano

wierzycie to w tak samo jak  w permy za 500+ gier z zablokowanym chatem i victorius skinem dla ashe, a wiecie skad najpierw byly te informacje? how2win

poki co takim smiesznym strona nie ma co ufac

pozdrawiam

A wszedłeś chociaż w ten link i zobaczyłeś, że przytoczona jest tam rozmowa jednego z pracownika Riotu, który pisał to na twitterze? 

Opublikowano

Jeżeli to by było prawdą, to normalnie było by fajnie. :P Mimo że sam rankedów nie gram, ale wiem jak potrafi być demotywujące jak ktoś po tobie ciśnie itp.

Opublikowano

Prawidłowo jeszcze jakieś bany na skalę masową np za 10 reportów będzie w porządku. To jest krok do przodu.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...