Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry - temat zbiorczy.

Scientist.

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rok wydania gry: bez znaczenia

Typ: fps

Twój opis: strzelanina, coś kilmaty ala żołnierz, różne lokalizacje (coś w deseń strike back(serial))

Operation Flashpoint Red River.

Opublikowano

Typ: obojętnie

Twój opis: Szukam jakiś gier multiplayer do grania z bratem. Graliśmy już w Lola, Fife. Myślimy nad jakimś minecraftem lub NFS World. 

Piszcie w co graliście z braćmi, kumplami i przy czym się najlepiej bawiliście.

Opublikowano

Twój opis: Szukam jakiś gier multiplayer do grania z bratem. Graliśmy już w Lola, Fife. Myślimy nad jakimś minecraftem lub NFS World. 

The Crew

Garry's Mod

Left 4 Dead 2

PAYDAY 2

Opublikowano

Rok wydania gry: (Opcjonalnie) Nie pamiętam,ale stara gierka.
Typ: cRPG - Podobna do Sacred 1.
Twój opis: Witam głowie się nad jedną grą i nie mogę trafić na trop tej gry wpisałem rozmaite hasła ale bez skutku.
Gra jest podobna nie co do Części pierwszej Sacred.

Pamiętam że na początku tej gry budziło się  w łóżku,przy łóżku z czego pamiętam pierwszym itemem były buty leżące.
Gra była podobna do Sacred pod względem mikstur dużo ich było tylko że w tej grze co szukam,była czarna mikstura efektem było udawana śmierć,
kolejną rzeczą było w tej grze można było zabijać NPC potem ich duchy chodziły też można było zabijać ale były potężniejsze,można było zamieniać się w ogromne pająki itd.. z tego co jeszcze wiem orkowie,robili z kupy monet specjalne pułapki które wybuchały,wiem że klasą Maga można było przyzwać rycerza jakiegoś magicznego,oraz skorpiona,i gdy się trenowało umiejętności można było więcej przyzwać tego.

Pamiętam jednego qesta może ktoś będzie wiedzieć.
Leżał chory typ w łóżku trzeba było iść do fontanny po wodę aby go wyleczyć.

Albo jeden dialog była rozmowa z jakimś typem i można było wybrać 3 dialogi
Pamiętam jeden z nich "z chęcią wbił bym ci nóż w plecy" - Jakoś tak.

Wiem wiem jakieś bajki piszę ale taka gra istniała tylko że tego cholernego tytułu nie pamiętam ale gra była częściowo podobna do Sacred części I.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Polecam Serię Left 4 Dead.

Opublikowano

AION - spoko na multi, razem questy robić.

ElSword - to samo, tylko w wersji bardziej nierozbudowanej.

Metin2 - we 2 od początku misje i wszystko na kozaku.

ARIONE-MINI.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rok wydania gry: Obojetnie

Typ: FPS/TPS

Twój opis: Handel narkotykami, przejmowanie lokali, napady na banki, coś podobnego do gta tylko bardziej związane z narkotykami

b6b78815.png

Opublikowano

Rok wydania gry: Obojetnie

Typ: FPS/TPS

Twój opis: Handel narkotykami, przejmowanie lokali, napady na banki, coś podobnego do gta tylko bardziej związane z narkotykami

Goodfather II wydaje się być strzałem w dziesiątkę. Koniecznie sprawdź ;)

Rok wydania gry: (Opcjonalnie)

Typ: Karate, Kung-Fu

Twój opis: Szukam polskiej gry w której stworzę swojego bohatera i będę mógł wejść z nim do klasztoru Shaolin czy też nauczyć się innych różnych sztuk walki takich jak Karate, Kung-Fu.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Rok wydania gry:

1996-2015

Typ:

Survival
Twój opis:

Hej, poszukuję gry survival. Ale nie takiej zwyczajnej gry survival tylko czystego hardcora z krwi i kości zbudowanego. Takiego jak gra Project Zomboid . Nie liczy się grafika może być bradzo słaba ale grywalnością ma niszczyć. A i jeszcze jedno najlepiej gdyby była ona singleplayer nie lubię gier multiplayer gdyż nie czuje klimatu i nie mogę się wciągnąć w grę gdy co chwilę widzę innych graczy. Z góry dziękuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...