Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry - temat zbiorczy.

Scientist.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rok wydania: Na 100% przed 2008r.

Typ: Gra w której jest się kulką i zmienia kolory (3D)

Twój opis: W tej grze jest się kulką, która staje się coraz większa i ona bodajże zbiera ludzi i pamiętam, że gdy zebrało się policje było się czarną kulką. Gra była 3D oraz cała akcja rozgrywała się w mieście, gra nie była za bardzo rozbudowana, lecz jakość była dość dobra. 

akcUvvb.png

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rok wydania: Na 100% przed 2008r.

Typ: Gra w której jest się kulką i zmienia kolory (3D)

Twój opis: W tej grze jest się kulką, która staje się coraz większa i ona bodajże zbiera ludzi i pamiętam, że gdy zebrało się policje było się czarną kulką. Gra była 3D oraz cała akcja rozgrywała się w mieście, gra nie była za bardzo rozbudowana, lecz jakość była dość dobra. 

Czy była ona tylko na PC czy inne platformy jak PSP?

Opublikowano

Rok wydania: 2012-2015

Typ: Gra w którą można grać i grać jak np. LOL bf4 itp

Twój opis: Coś do 20 euro na steam

Zastanawiam się nad CS GO gra warta tych 14 euro?

Szczerze? Jak najbardziej polecam CS:GO. Ciekawa rozgrywka, tylko trzeba uważać na ruskich - bardzo toksyczni gracze. Ale grę polecam.

Opublikowano

The Forest jakoś mi się nie spodobał, sprawdzę dead island, nie napisałem wcześniej ale wolałbym single player i żeby broń palna stanowiła większą część arsenału

b6b78815.png

Opublikowano

dead island wydaje się być ok, alan wake jakoś nie specjalnie mi się podoba, zależy mi na tym by był dobry system strzelania, a z tego co wiem chyba dead island do najlepszych nie należy

b6b78815.png

Opublikowano

Rok coś 2010-2015

Typ na 2 osoby (połączenie hamachi)

Twój opis Współpraca na 100% żeby gra nie znudziła się zbyt szybko 

Mi się podoba Unturned, Twierdza (wszystkie części - najbardziej polecam Krzyżowca)

dead island wydaje się być ok, alan wake jakoś nie specjalnie mi się podoba, zależy mi na tym by był dobry system strzelania, a z tego co wiem chyba dead island do najlepszych nie należy

Zależy, na padzie gra jest super.

Opublikowano

Rok wydania gry: 2009-2013
Typ:Wyścigi,Drift,Freerun

Twój opis: Chodzi mi o gierke ze starymi samochodami np. Nissan R32,R33,R34,240sx,200sx Mitsubishi Eclipse,FTO,Lancer itd . Gierka najlepiej Freerun (jeździmy gdzie chcemy). Przydałby się tuning oraz drift samochodami . Coś podobnego do Driver San Francisco tyle że tam jest mało starych aut i nie ma opcji tuningu.

Z góry dzieki.

Opublikowano

Witam, szukam już z 5 lat i znaleźć nie mogę.
Szukam gry platformowej w której główny bohater miał młot dzięki któremu tworzył dziury w platformie i tam wpadali przeciwnicy  i kiedy wpadną to jeszcze raz musiał w nich uderzyć młotem.
:_;

Nic więcej nie pamiętam.

Opublikowano

Rok wydania gry: (Opcjonalnie)
Typ: tycoon
Twój opis: Podobne to takich gier jak TubeStar oraz TubeTycoon

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

250 postów

Opublikowano

Typ: tycoon

Twój opis: Podobne to takich gier jak TubeStar oraz TubeTycoon

Game Dev Tycoon.

Typ: Fps

Twój opis:  WW2, cod 1 przeszedłem

Dużo fajnych FPS'ów jest. Polecam CS:GO, albo Medal of Honor Warfighter.

Opublikowano

Data wydania : nie pamiętam, ale stara gra.

Typ : gra na dwóch

Opis : szukam gry na pc, co grało się na dwóch, i trzeba było chodzić po rusztowaniu, i malować okna (czy ściany) i kto więcej pomalował. 

Opublikowano

Data wydania: ---

Typ : Obojętne

Opis: Szukam gry w którą mógłbym zagrać na jednym komputerze wraz z bratem.Jakis co-op typu seria Lego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...