Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Gry - temat zbiorczy.

Scientist.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rok 2007-12

Typ sandbox /akcji/przygodowej

Opis chodzi mi o sandbox typu far cry 3 ewentualnie coś tps ale nie jakiś dragon age albo skyrim tylko zżeby było więcej walki i żeby nie była nudna. Szukam też jakiejś gry akcji przygodowej może być coś w stylu tombrider ale noego coś jak just cause albo prototype że tylko wszystko próbujesz z ziemia. tylko żeby te gry nie były dość krótkie i nie zajmowały więcej nic 10gb ewentualnie 15 jesli będzie bardzo dobra

Opublikowano

@Mateusz0381

Sleeping Dogs, Saints Row 2 i 3, ArmA 2, Saboteur, Bully: Scholarship Edition, Red Faction.

Wszystkie ograłem i serdecznie polecam.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje kilku gier, w które dawno temu grałem

1. Rok wydania gry: Nie pamiętam, dosyć stara gierka. (Opcjonalnie)

Typ: Przygodowa/Sandbox/Akcja
Twój opis: Rozwijało się swój statek kosmiczny, podróżowało po planetach, osiedlało się tam i tak dalej. Widok z trzeciej osoby. Wiem jeszcze tyle że to była gra z jakiegoś magazynu.

2. Rok wydania gry: Nie pamiętam, graficznie wydawała się na starą.

Typ: Strategia
Twój opis: Dynamiczna strategia, kierowało się azjatyckimi nacjami (Japonia, coś w ten deseń), na bank to nie jest Total War: Shogun.

3. Rok wydania gry: Również nie pamiętam.

Typ: Akcja
Twój opis: Pamiętam jedynie samouczek oraz pierwszą misję. Jako żołdak musieliśmy przejść przez tor przeszkód, pierwsza misja zaś to zalesiony, posypany śniegiem teren. Gra z trzeciej osoby, ogólnie miało się 4 kompanów do wyboru.

Z góry Dziękuje za pomoc.

10906.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rok wydania gry: (Opcjonalnie) Absolutnie niestety nie pamiętam... na pewno powyżej 2000, ale przed 2010.
Typ: Wyścigowa... albo raczej coś jak symulator F! czy coś w ten deseń jednak bardziej "futurystyczny".
Twój opis: Była to dosyć ciekawa gra mimo znikomej różnorodności. O ile dobrze pamiętam wszystkie pojazdy były takie same... tzn. był jeden pojazd... taka mniejsza wersja bolidu F1 i o bardziej eliptycznych/zakrzywionych kształtach. Samochód można było przemalować w "garażu" czy jakkolwiek to zostało nazwane, na zasadzie zmiany koloru i dodawaniu różnokolorowych naklejek z możliwością edycji ich ustawienia, rozmiarów i owych kolorów. Były jakieś tam mapki, na których ścigałam się z komputerem, natomiast to nie była najlepsza funkcja tej gry. Oferowała ona epickie, ale to epickie możliwości jeśli chodzi o tworzenie swoich mapek/torów wyścigowych. Można było robić wyskoki, rampy, podniebne odcinki itd. Całość rozgrywki odbywała się w dosyć pogodnym klimacie, z raczej ciepłą kolorystyką. 

Na prawdę super gra! Zależałoby mi na znalezieniu jej... po prostu nie pamiętam co to było, miałam ją na płytce... raz zainstalowałam jak byłam młodsza, pograłam dosyć długo i przestałam. Płytkę pewnie zgubiłam bo nigdzie nie natrafiłam na nic podobnego. Z góry dziękuje za pomoc.

Edit:

@Paczuch możliwe, że była to X3 Terran Conflict. Jeśli chodzi o to grę, z kosmosem. To chyba jedyne co mi do głowy przychodzi.

Edit2: Zdesperowana sama znalazłam. To Trackmania Nations, w nią właśnie grałam. :D

Pozdrawiam, Elsa. ;p

Queen bAht5ap.jpg Elsa

Opublikowano

Z góry przeproszę, jeżeli nie ten dział, ale to on wydał mi się najtrafniejszy... (jeżeli błędnie proszę o przeniesienie)

Rok: obojętnie, byle gra nie była zbyt archaiczna. 
Typ: Na dwie osoby. (rozpiszę się w opisie poniżej)
Twój opis: Sprawa wygląda następująco... Poszukuję gry, która nie będzie zbyt wymagająca do gry z moją drugą połówką.Bywają takie okresy w życiu jak teraz(święta), że nie możemy klasycznie usiąść na kanapie przed TV przy konsoli i pograć wspólnie. Gra, której szukamy powinna mieć możliwość grania online(hamachi też wchodzi w gre) tak byśmy mogli przez stacjonarne komputery pograć razem. Ostatnio spodobał jej się minecraft ale gra nas po czasie znudziła. Ogólnie mówiąc ona preferuje grać we 2 osoby niż typowo MMO gdzie tysiące ludzi na serwerze. Gra może być każdego typu, chociaż nie ukrywam wolałbym coś poza wyściagami i fps'ami. Ciężko mi określić, bo ona sama nie wie czego chce, a ja nie potrafię jej doradzić. (System operacyjny win 7, a ona win8 niestety... - to tylko informacyjnie, by problemu z odpaleniem gry nie było)

PS. Prosiłbym o tytuły, które nie są płatne, a raczej łatwo dostępne do pobrania (jak wcześniej wspomniany minecraft). Starałem się opisać problem jak najjaśniej mogę... Gdyby coś było nie tak, lub chcielibyście dopytać pisać śmiało :)

Pozdrawiam, Robert. 

Opublikowano

@WhatsUpeK

Polecam Dead Island Riptide i Borderlands 2. Jednak one są płatne. Z bezpłatnych polecam NFS World i Unturned.

by

Ziółko.

Opublikowano

@WhatsUpeK

Ahh. Rzeczywiście. Myślałem, że pisze tam że głównie FPS i wyścigówki. A może 7 day to die, Diablo albo Sacred ?

by

Ziółko.

Opublikowano

@Rex0n

Namawiam na Diablo właśnie :) Ja weteran, więc byłoby przyjemnie :) Co mnie dziwi, bo wcześniej nie chciała, a Ty podałeś - i to chyba działa :D

Nie zapeszając - jeszcze jakieś pomysły, gdyby jej nie podpasowało diablo? 

Opublikowano

A może po prostu FIFA ? Jak nie chcecie kupywać to możecie pograć w World.

by

Ziółko.

Opublikowano

Rok: Nie wiem ale to była dość stara gra
Typ: Wyścigi
Twój opis: Witam.
A więc kiedyś (kilka lat temu) grałem w pewną grę wyścigi, nie licząc samych wyścigów chodziło w niej o zarabianie kasy a dokładnie można było podbijać kwotę o jaką się ścigałem czy coś takiego dodatkowo zyskiwało się u liderów szacunek im więcej tym lepiej można było też  ścigać się o samochody.

Bardzo zależy mi na tytule tej gry, proszę o pomoc

Opublikowano

Rok bez znaczenia

Typ Wyścigi

Twój opis Szukam jakiejś gry w której są nielegalne wyścigi, pojawia się typ wyścigów drift, oraz jest sporo samochodów typu muscle

b6b78815.png

Opublikowano
Rok wydania gry:  Przed 2006(chyba)(Opcjonalnie)

Typ: Strategia

Twój opis: Poszukuje starej gry w którą pykałem podobna do settlersów, pamiętam że było straszne dużo surowców i przejmowało się tereny przed wieże :P

<3

Koza Gold

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Rok wydania :od 2008 do 2013

Typ akcja przygodowe sandboxy( ale nie rpg)

Podajcie wszystkie gry z tych lat . Nie muszą być koniecznie przygodowe ani sandboxy. glownie chodzi o to żeby było sporo walki i może być skradanka. Tylko nie podajcie assasins creed , crysis,bioshock,far cry ,tomb raider,prototype,just cause,batman,gta,saint row

Opublikowano

Rok wydania :od 2008 do 2013

Typ akcja przygodowe sandboxy( ale nie rpg)

Podajcie wszystkie gry z tych lat . Nie muszą być koniecznie przygodowe ani sandboxy. glownie chodzi o to żeby było sporo walki i może być skradanka. Tylko nie podajcie assasins creed , crysis,bioshock,far cry ,tomb raider,prototype,just cause,batman,gta,saint row

Sleeping Dogs, Mafia II

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Rok : Bez znaczenia

Typ : Survival , FPP

Opis : Coś podobnego do The Hunter : Primal ale z miejszymi wymaganiami. Zaczynamy od zera , strzelamy z łuku itp. (NIE W KLIMACIE POSTAPO I ZOMBIE)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...