Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowszy LeagueSharp Loader działający na najnowszym patchu (z Azirem)

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 296
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co robi skrypt "Triton"?

Własnie testowałem TwistedFate. Sam castuje Q jeśli przeciwnik jest w zasięgu.

Triton to biblioteka do pewnych skryptów - lepiej odpal wszystkie Library.

Swoją drogą wiecie może dlaczego mam 15-20 fpsów od kilku dni? Komp czyszczony z wirusów. Czy sterowniki graficzne mogłyby mieć wpływ? bo jakoś ugrywam na tych 20 fpsach ale zawsze było 60+..

Opublikowano

Jeżeli po mojej udzielonej pomocy w tym temacie / gg / pw, masz nadal problemy napisz do supportu technicznego L#, zazwyczaj siedzą tu : https://kiwiirc.com/client/irc.rizon.net/leaguesharp

W weekend postaram się uporządkować temat i pisać "changelog".

Triton to biblioteka do pewnych skryptów - lepiej odpal wszystkie Library.

Swoją drogą wiecie może dlaczego mam 15-20 fpsów od kilku dni? Komp czyszczony z wirusów. Czy sterowniki graficzne mogłyby mieć wpływ? bo jakoś ugrywam na tych 20 fpsach ale zawsze było 60+..

Zaktualizuj / zainstaluj sterowniki graficzne, jeżeli to nie pomoga spróbuj ograniczyć liczbę odpalonych skryptów, pozdrawiam.

QUhIR7.png

Opublikowano

Pobralem i zrobilem chyba wszystko , i albo League sharp przestal dzialac , a jak proboje odpalic podczas ladowania gry to pojawia sie tylko na chwile i znika , ma ktos jakies propozycje co moge zrobic ?

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Wszystko mi ładnie śmigało przez parę dni, a teraz gdy odpalam LeagueSharp wyskakuje mi error - Couldn't find LeagueSharp.Core.dll :c

@edit:

Mój błąd, pobrałem właśnie uptade z 29 września, zaraz testuje.

Opublikowano

trzeba czekać na aktualizacje skryptów..kazdy tak ma i niestety nic z tym nie zrobisz..chyba ze sam napiszesz wlasny skrypt pod najnowsza wersje L# XDDDDDD

KYhRd.png

Opublikowano

to odpowie mi ktos czy to dziala na xp 2000 32 bitowy ?:P pytam sie bo koledze wogole nie chce zalaczyc tego -.-

Jestes Lepszy ? Szybszy ? Silniejszy ? Gniew imperatora i tak cie doscignie...

Opublikowano

Dzisiaj najprawdopodobniej będzie update.

to odpowie mi ktos czy to dziala na xp 2000 32 bitowy ? :P pytam sie bo koledze wogole nie chce zalaczyc tego -.-

Windows 7 Service Pack 1; Windows 8; Windows Server 2008 R2 SP1; Windows Server 2008 Service Pack 2; Windows Server 2012; Windows Vista Service Pack 2

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...