Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESSV

_LillyPL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popieram pana @TheHappiness ma rację ! kolejny server sv+frakcje do kosza :P,pluginy z neta konfigurowane :P. Tyle odemnie po prostu postarajcie się a nie jakieś główno mi tu dajecie..

.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Ishubito

Wbiłeś wgl na serwer? Widziałeś nasze pluginy? Pluginy z neta to te podstawowe: pex i essentials oraz pare innych. Mamy dużo autorskich, a ty chyba nie wiesz jak wygląda plugin factions...

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEnther_

Haha xD Masz mój plugin na stoniarki? Śmieszny jesteś :* Wyślij mi go, jak zobaczę kod to pogadamy <3 0 autorskich pluginów? Mam dowody, że są autorskie pisane przeze mnie i przez mojego kolegę.

Opublikowano

@_LillyPL_

92526009792676125902.png

Mówi ci to coś?

I pewnie będzie, ze stara wersja xD

Aleś ty słodka, odpowiedz proszę na cały mój post a nie wybieraj wygodne fragmenty na które masz w ogóle jakieś wytłumaczenia :)

Lubię się kłócić z takimi <3

Więc je przedstaw, na 100% wykryję przeróbkę.

Nie korzystam z tg pluginu -.- Kodu z tamtych pluginów Ci nie pokażę, natomiast mój kolega może Ci to potwierdzić, mogę dać ss'y itp.

P.S: Wiesz, że przez tą kłótnię z tobą tylko nam posty nabijasz ;>

Opublikowano

tak, ręczę za to, plugin nosi mój podpis, ale nie jest on w pełni mój. Tam widnieje mój ardes e-mail, tam widnieje mój pseudopodpis. Pochwal się informacją jak wszedłeś w posiadanie tego pluginu, bo ja osobiście Ci go nie wysyłałem a Lilly z tego co mi wiadomo też. 

Opublikowano

Błagam Was.

/bukkit:plugins nie kłamie.

Dalej pierdol jakieś głupoty, że macie autorskie pluginy i pisałaś je wraz z kolegą (czytaj kavo który nie wie co to eclipse)

Po uno. Lilly i kavo zespół lepszy niż krejzi i blakezy

Po dos. Fajnie kłamać o autorskich pluginach.

Po tres. jak macie "autorskie pluginy" to czekam na kod, przynajmniej kawałek.

Tak na zakończenie dam Wam sski ^^

http://prntscr.com/4p9xpf

http://prntscr.com/4p9yc5

http://prntscr.com/4p9yrt

Pozdrawiam z rewirów

PS: aha i Alicjo czekam na dowody, że rzekomo zmieniam nazwy i autora w plugin.yml ^^

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Masz dowody, że kłamiemy o autorskich pluginach? Nie... A ja za to mam dowody, że mamy autorskie pluginy. Nie mam zamiaru się dłużej z wami kłócić. A tak btw. nie pisałam tych pluginów z Kavo tylko z andychem. Pzdr 600 -.-

Nie ma to jak spędzać wolny czas na hejtowaniu ludzi <3

Opublikowano

A dam jeszcze raz. http://prntscr.com/4om7lf Nie dziekujcie ^^

Tak btw. andrych rzekomy kolega Alicji aka lilly pomaga pisać pluginy na jej zjebany serwer, a sam andrych ma w sygnaturce "Śmierc skrypterom :x", a owy serwer ma skrypty i to pewnie dużo.

Tak mam dowód, że macie 3/4 autorskie pluginy, banalne wręcz powiem. x)

http://prntscr.com/4om7lf

Jak ktoś nie wierzy, że to z tego serwera to jak serwer będzie działać (jak będzie jeszcze działać) to zobaczcie automessanger i prefix tego. c;

Kończe tą dyskusję na teraz, wole grać w csa niż kłóćić sie z Tobą alicjo. ;)

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Proszę, byś w swej, jak sam próbujesz udowodnić niezmierzonej ziemskimi miarami inteligenncji i przebiegłości, umiał łąskawie napisać mój nick poprawnie -.-

po 2. Skrypty... tak, mam uraz do skryptów bo to jedno wielkie G... ale dopóki nie mam z nimi realnego kontaktu, nie widzę problemu. Ja pomagam Lilly pisać pluginy, a to czy majaskrypty czy nie... nawet nie pytałem ;)

po 3. nikt nie nauczył CIę szacunku? jeżeli nick jest z dużej, pisze się go z dużej, imiona również pisze się z dużej (no, chyba, ze Twoje nie, ale to ogólnie przyjęta norma), i wgl czemu każdy do każdego mówi po nicku, a Ty musicie lilly tak dopiekać po imieniu? wiecie Panowie (no mam nadzieję, nei chce kobiety obrazić), 0 honoru. ALe co ja tam wiem, nie? Ja przynajmniej nie kradnę, bo kradzieżą się brzydzę. 

po 4. @TheHappiness popierasz xeq'a w tym, że serwer jest taki a taki, ok, masz prawo. A popierasz go w tym ,ze to złodziej? ukradł plugin podpisany moimi danymi. Dalej go popierasz? mam dowody, że kradnie. 

>.< 

Opublikowano

cóż, jeżeli jesteś na tyle ograniczony, by nie rozumieć, że dla prawdziwej pasji wiek się nie liczy to nie ze mna jest problem ;)

pedofilia? spytaj mamy.

myślisz ,ze policja przejmie się rozwydrzonym 14-letnim bachorem? nie jesteś pępkiem świata, to nie mnie a Tobie wydaje się ,ze pozjadałeś wszystkie rozumy!

Opublikowano

Przyznaję się, że na start mieliśmy plg

z neta. Ale po co od razu krytykować serwer ,

za brak autorskich pluginów (skoro są już

na dobre w przygotowaniu?) Szczerze to

chciałem zobaczyć jak hejterzy forum

zareagują na to że mamy Essentials , WG , WE

MyGuilds itp. (Essvmasarnia , stonegenerator i randomtp to nasze plg napisane przez

_LillyPL_ z pomocą Andycha01)
Przyznam się też ,że używaliśmy jednego skryptu na blokowanie komend ,ponieważ

nie chciało się mi zrobić na to

pluginu.

Przyznaję się do wszystkiego ,ale wy

teraz musicie nas przeprosić za to

że tak na nasz naszliście z Hejtami na

nasz serwer.

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Dobrze, przepraszam panie polonisto andych.

Teraz będziesz sie czepiał za to, że nie wcisnąłem shifta jak pisalem jej imie? albo, że zrobiłem literówkę w Twoim nicku?

pls..

Sam napisałeś nick lilly z małej, a czepiasz się mnie. git.

Ma taką samą opinie dot. tego Waszego serwerka jak ja, więc w czym problem, że go popieram?

Nie chce nałapać warnów, za bezsensowną kłótnie, ja wiem swoje i tego sie trzymam. 

@up2: a może on lubi pisać tak wulgarnie? co Ci do tego?

up TERAZ TO KUR*A J3BŁEM XDDDDD TY NIE UMIESZ PISAĆ PLUGINÓW XDXDXDXD

LELELELEL PLUGIN NA BLOKOWANIE KOMEND, JAKICH? /PL? /PLUGINS? BEKA.

Nie umiesz stawiać przecinków nawet i uważasz, że mógłbys napisać plugin? xD

Randomtp nie działał na starcie, sam pisałeś, że macie błędy a Ty nie umiesz ich poprawić. pozdroszejset

Jak trafi sie sytuacja, że ktoś jest hejterem? to co zrobisz? poprosisz admina o bana? xD

A tam, a co dam sska. http://prntscr.com/4pbi3b #śmieszek

Będe editował, bo już dostałem informacje od moda o spamieniu #antyblezur.

Zabronisz mi? jesteś moją matką czy co? masz tyle do tego jak gówno do sklepu.

HAHAAHAHHAHAH DZIECIACZEK SIE WKURWIŁ ;/;/;/

Tak btw. pani szanowna Alicjo, ma pani dowody, że nazwa nie została wykorzystana? akurat moja nazwa, którą mi zapierdoliliście miałabyć wykorzystana na mój serwer który miał projekt, ale jako, że zajebaliście mi ową nazwe to zrezygnowałem. ;3

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Dobrze, przepraszam panie polonisto andych.

Teraz będziesz sie czepiał za to, że nie wcisnąłem shifta jak pisalem jej imie? albo, że zrobiłem literówkę w Twoim nicku?

pls..

Sam napisałeś nick lilly z małej, a czepiasz się mnie. git.

Ma taką samą opinie dot. tego Waszego serwerka jak ja, więc w czym problem, że go popieram?

Nie chce nałapać warnów, za bezsensowną kłótnie, ja wiem swoje i tego sie trzymam. 

@up2: a może on lubi pisać tak wulgarnie? co Ci do tego?

up TERAZ TO KUR*A J3BŁEM XDDDDD TY NIE UMIESZ PISAĆ PLUGINÓW XDXDXDXD

LELELELEL PLUGIN NA BLOKOWANIE KOMEND, JAKICH? /PL? /PLUGINS? BEKA.

Nie umiesz stawiać przecinków nawet i uważasz, że mógłbys napisać plugin? xD

Randomtp nie działał na starcie, sam pisałeś, że macie błędy a Ty nie umiesz ich poprawić. pozdroszejset

Jak trafi sie sytuacja, że ktoś jest hejterem? to co zrobisz? poprosisz admina o bana? xD

Zdziwiłbyś się . Zaczynam pisać pluginy. Ze skryptami jeszcze pracuję bo wykonuję dla mniejszych serwerów 4/5 skryptów ,które im są potrzebne. 

Z pluginami zaczynam więc o tyle dobrze ;0

A tak btw. Panie TheHappiness ,czemu Nas krytykujesz jak już się przyznaliśmy? <-> Brak odp...

@Edit.

A kiedy to k***a było? Z 3/4 miesiące temu debilku jeden. I się k***a zamknij bo jak dam ci w mordę do będziesz leżał i kwiczał k***o j****a.

[Wiem że teraz się ośmieszam ale takich to trzeba banować np: Xeq (enther) czy pan TheNotHapynes...]

Opublikowano

Serwer dno... Nazwa ukradziona od @TheHappiness na dodatek pozmieniane nazwy wtyczek i skrypty? Na prawdę? Ile już tego było na tym forum nie sposób policzyć. Dodatkowo michal_miner programistą... Ten ziomo miesiąc temu był skrypterem, a Java była dla niego czarną magią i nagle jest programistą? Śmiech na sali. 

Opublikowano

Serwer dno... Nazwa ukradziona od @TheHappiness na dodatek pozmieniane nazwy wtyczek i skrypty? Na prawdę? Ile już tego było na tym forum nie sposób policzyć. Dodatkowo michal_miner programistą... Ten ziomo miesiąc temu był skrypterem, a Java była dla niego czarną magią i nagle jest programistą? Śmiech na sali. 

Da fak? O czym ty do mnie mówisz? Byłeś wgl na serwerze? Nie... Więc co ty pieprzysz? Nazwa nie jest ukradziona, nie była wykorzystana w praktyce. Widzę, że popierasz szanownego pana Happinessa, nie stety. Kozak w necie pi*da w świecie ;) Pozmieniane nazwy wtyczek? Znowu: Co ty pieprzysz? Skrypty... Był 1, który był na serwerze przez 5 min :x

#Ref

Pracujemy nad serwerem. Będą duuuże zmiany. Start? Nie wiadomo kiedy :x

Opublikowano

Myślisz, że się was boję/boimy? Na prawdę myślisz, że jak pohejtujesz nasz serwer i powiesz o nim nie prawdę, to będziemy "udupieni"? Jakoś moja mamusia nie daje mi "kary" za przeklinanie tak jak Tobie <3 "dostaliśmy w d***" od "użytkowników MPCforum" (2 -.-)? Nie zauważyłam :O Nie muszę zmieniać tożsamości z powodu dwójki dzieci, która nie ma jak spędzać swojego wolnego czasu, dlatego hejtują i wku***ają ludzi -.-

Opublikowano

@_LillyPL_

Ciekawi mnie skąd macie pluginy od Ufa :D #antyblezur

Gdyby twoja mamusia dowiedziała sie jakich słów używasz, tobyś dostała "bana" na kompa :D

Pluginów nie ma autorskich, michal_miner to 12 letni "skripter" dla którego java to czarna magia... a skoro nawet jest początkujący to zapewne umie napisac nic poza pluginem na blokowanie /pl i /pomoc ... taki człowiek ma napisać gildie? albo napisze gówno z zapisem w configu i w 3 klasach, albo przerobi inny plugin (zmieni nazwe i autora)

Dostaliście porządnie w dupe od użytkowników mpc forum i przez to wasza "edycja" się skończyła. Dlatego planujecie robić jakieś niewiadomo co a i tak będzie to co było wcześniej.. jesteście SKOŃCZENI.. lepiej sprzedajcie ten serwer, zmieńcie nazwe, zmieńcie nicki bo zostaliście zaszufladkowani i udupieni a dla takich nie ma ratunku ;)

Popracujcie lepiej nad zmianą tożsamości - tak jak wspominałem zostaliście udupieni i skończeni. Cokolwiek byście nie stworzyli - i tak będzie dnem.

Taka jest klątwa xeqa i happinesa

Panie xeq_ widać po pana ilorazie inteligencji że jest zerem. Jeżeli nadal masz coś do powiedzenia idź do pana Happinessa ,on ci wszystko zrobi. 

A jeszcze wracając do wypowiedzi @- Kizys - Widać po tobie ,że musisz być głupcem ,ponieważ Happiness nie użył tej nazwy. Więc mieliśmy do niej całkowite prawo. Panie Kizys proszę opuścić ten temat i najlepiej nie wracać do niego. Do widzenia. (Kolejny z ilorazem inteligencji zero.)

Opublikowano

Po pierwsze, dziewczynko nie wiesz nawet co to jest hejt. My krytykujemy - czyli uzasadniamy swoje zdanie.

Nieprawdy nie wygadujemy - została potwierdzona dowodami (wasza lista pluginow).

To znaczy ze masz nieodpowiedzialnych rodzicow, bo masz 14 lat i teoretycznie nie powinnaś przeklinać.

Ja p******e ... <facepalm> brak mi słów

Co ty nie powiesz koleżko.. ciekawy sposób określania inteligencji poprzez pisane posty

Najmądrzejszy się znalazł... jak ktoś nie napisze przychylnej opinii to odrazu głupek debil itd..

Bo myślicie że forum jest tylko od lizania dupy i pisania samych pozytywów?

Enther_ widać po Tobie ,że masz 14 - (czyli poniżej 14 lat [dla człowieka nieinteligentnego]). Prosiłbym Cię abyś już nie udzielał się w tym temacie ,ponieważ już wykorzystałeś nasz limit. Po za tym napisałem ,że chciałem zobaczyć jaki będzie hejt jak otworzymy serwer na parę dni z pluginami z neta. 

A co do poprzedniego postu o michal_miner ,widać że go nie znasz. Potrafi pisać znakomite pluginy ,tylko miał problemy przez co nie było pluginów na czas. 

#Edit.

Bo ludzie mi pisali jak z tb trzeba postępować. Wiedziałem ,że znajdzie się Głupiec który cały czas będzie siedział na temacie i nas Krytykował czego tylko nie zrobimy. Twoim zdaniem serwer nie będzie miał graczy ,tak? Zobaczymy... ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEnther_

Przepraszam Cię bardzo, chłopczyku, ale to jest moja sprawa i moich rodziców czy ja przeklinam, czy też nie. Ty do wychowywania mnie nie masz nic, więc proszę Cię... Nie "pal" głupich tekstów. Nie masz dowodów na to, że zmieniamy nazwy plugin.yml. O to mi chodziło mówiąc o kłamstwach -.- Nie będę się z Tobą kłócić. Napisałeś tą swoją "opinię" więc już możesz nie wracać do naszego tematu. Żegnam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...