Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESSV

_LillyPL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A widać po tobie, że jesteś nędznym lizodupem który próbuje się wywyższyć/pokazac się starszym nazywając innymi dziećmi i określając ich wiek na podstawie nieprzychylnych opinii pod waszym serwerem.. jakieś dowodziki, ile mam lat? NIE? NIE WIESZ ILE MAM LAT, BO MNIE NIGDY NIE WIDZIAŁEŚ.. NIE MAM SIŁY JUŻ NA TAKICH LUDZI JESTEŚCIE TACY ORYGINALNI.. CO 2 OSOBA JAK DOSTANIE KRYTYKĄ POD SERWEREM TO WYZYWA OD 14-12 LATKÓW..

Ty jesteś jakimś baranem? 3 razy już w postach pisałem że krytykujemy a nie hejtujemy.. i dam głowę że to widziałeś.

Tak więc nadal nie wiesz co to jest hejt .. nic do ciebie nie dociera a na dodatek nadal brniesz w zakłamanie z nadzieją na poprawę sytuacji... i ty masz czelność okreslac wiek i oceniać innych ludzi?

K***a depresji dostane przez te teksty o wieku..

100000000000000000000 RAZ JUZ TE SAME TEKSTY SŁYSZAŁEM

NIE ZNACIE INNYCH?

UARGUMENTUJCIE WYPOWIEDŹ A NIE TYLKO JEŹDZICIE PO WIEKU..

Jeżeli będziesz nas wyzywał będę Cię zgłaszał. Uspokój się chłopczyku. Tak teraz się zachowujesz ,jak 12 letnie dziecko ,które chce pokazać że jest dorosłe i może WSZYSTKO .. Nie! Mylisz się kolego. Są starsi od Ciebie. A Ciebie wychowali tak abyś umiał pisać dobrze a w świecie jesteś jak piz*a pier*olona ,która nie może znaleźć przyjaciół , i dlatego wyżywa się na innych ludzi ,którzy chcą coś zrobić dobrze (i zobaczyć na krytykę [hejt także]) A widać że dzieciątko Xeq_ nie chce zrozumieć to co napisaliśmy. 

Wniosek: Xeq_ zachowuje się teraz jak 12 mniej.

@Blezur

Temat do zamknięcia. (_LillyPL_ też kogoś poszukuje aby zamknął)

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy ja Ci pojechałam w tym poście po wieku? No chyba nie jesteś dziewczynką, prawda? Te 2 pluginy od jakiegoś Ufo to nie są jedyne, jakie mieliśmy autorskie. Te akurat nie mogę nazwać autorskimi, ponieważ były napisane przez tego całego Ufo. Ja natomiast napisałam jeszcze 3 inne. Proszę Cię, nie wypowiadaj się już tutaj. Nie mam zamiaru się już kłócić, co mówię już po raz enty -.-

Proszę zamknąć temat.

P.S: @1361622928-U485574.pngEnther_ nie myśl, że my się poddajemy, bo tak nie jest. Pzdr.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Panowie, trochę kultury dla siebie. Wysyłając raporty bez braku kultury do administracji nie świadczy o niczym - wasze posty prowokują się do rozszerzającego spamu. Na uspokojenie odpoczniecie sobie trochę od pisania postów a temat zamykam na prośbę autora. ;)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...