Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś! Start dziś 17:00! (MEGA UPDATE) [Dedyk] [Medium]

Alceas☻

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no nowości fajne ale jak widzę tą Perfekcyjną Zmianke w ITEM SHOPIE  dzięki której masz perkejcyjne bony jakie chcesz to już nie będe tutaj niestety grał bo to się mija z celem. Super nowości ale troszkę nie przemyślane do końca niektóre sprawy.

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Maver, te perfekt zmianki to dropią dość często z skrzyneczek które możemy znaleść na ziemi i otworzyć za pomocą klucza :) Także naprawdę to co znajduje się w isie, można zdobyć w grze także isowcy nie mają zbyt wielkiej przewagi nad resztą graczy.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Maver, te perfekt zmianki to dropią dość często z skrzyneczek które możemy znaleść na ziemi i otworzyć za pomocą klucza :) Także naprawdę to co znajduje się w isie, można zdobyć w grze także isowcy nie mają zbyt wielkiej przewagi nad resztą graczy.

Wiesz nie chodzi mi o to że nie można tego zdobyć w grze bo w sumie to nawet tego nie wiedziałem, ale raczej troszkę za łatwo będzie bardziej o to mi chodzi ;( ;p

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Dodatki, które moim zdaniem powinny znaleźć się na większości serwerów. Brakuje mi tutaj jakiegoś rozwinięcia tematu. Tak czy inaczej polecam. :)

Opublikowano

znowu są te nie wiadomo jakie miasta z D*** ? czy normalne klasyczne jinoo / chunjoo / shinsoo ? bo tego nie widzę w prezentacji ?

skąd truta ?

skąd stalka ?

U kogo będzie ta reklama ?

Opublikowano

znowu są te nie wiadomo jakie miasta z D*** ? czy normalne klasyczne jinoo / chunjoo / shinsoo ? bo tego nie widzę w prezentacji ?

skąd truta ?

skąd stalka ?

U kogo będzie ta reklama ?

Są normalne królestwa.

Z metinów w red lesie 9 lub av2 z moobów (lepiej w red)

Metiny..tradycyjnie

Opublikowano

Nosz k***a a już pobierałem XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ej, kasztany. 
Weźcie se jaj nie róbcie i startujcie serwer bo inaczej będe musiał na Shive iśc a tego nie chcemy :(

37215277764282770396.png

Opublikowano

@Alceas☻

Może wypowiesz się na temat sytuacji, potwierdzisz bądź zaprzeczysz informację o wyłączeniu serwera na zawsze?
Ludzie czekają, a informacji jak nie było, tak nie ma!

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi,którzy nabierają się na reaktywację,tutaj serwer niecałe 2 dni po pierwszej odsłonie już wystartował od zera,i było niemal 100% pewne że max przysiądzie 50 graczy,aż zal dupe ściska jak się patrzy na takie amatorstwo.Z takimi umiejętnościami Alceas dowidzenia na hamachi.

Opublikowano

Żegnam czołem :) nie rób serwerów nie wypałów.... sory on wystartował na 1-4 Dni brawo dla ciebie :). Serwer PADŁ na dobre bo koleś nie zarabiał PRO Elo :)

Opublikowano

Witajcie.

Została podjęta decyzja o wyłączeniu serwera. Nie jest ona spowodowana bugami czy błędami, po prostu małą ilością graczy. Pliki zostały sprzedane Hooltrasowi, czyli Entergames, wielu z Was zapewne go zna i wie, że są w dobrych rękach, jeżeli ujrzycie serwer na plikach Alceasa wiedzcie, iż wystartuje on z potężną reklamą, jeszcze bardziej dopracowany i z jeszcze większą ilością graczy. Gracze którzy zainwestowali w IS tutaj będą mieli je zwrócone, więc spokojnie. 

Dzięki wszystkim za grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...