Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alceas.pl - Tego jeszcze nie widziałeś! Start dziś 17:00! (MEGA UPDATE) [Dedyk] [Medium]

Alceas☻

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tevan, to ty jeszcze bawisz sie w serwery metin2?

Co do serwera sie nie wypowiem bo na nim nie grałem, jednak chyba nie muszę go sprawdzać bo wiem jak to się skończy ;P

@ Online 3000, nieee no w takim razie zwracam honor skoro takie tłumy na serwerze xD

sygna.jpg

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tevan, to ty jeszcze bawisz sie w serwery metin2?

Co do serwera sie nie wypowiem bo na nim nie grałem, jednak chyba nie muszę go sprawdzać bo wiem jak to się skończy ;P

@ Online 3000, nieee no w takim razie zwracam honor skoro takie tłumy na serwerze xD

Widzisz, bawię się i wychodzi mi to całkiem dobrze ;)

Ps. pilnuj tam tej Shivy ;)

3k online? o.O To przecież licznik luj podkręcony w c**j.

Wiele razy pisałem odnośnie tego licznika, specjalnie dla Ciebie zrobię to jeszcze raz - trzeba być idiotą aby się nie zorientować, że jeżeli cztery słupki są na maksymalnym poziomie i liczba graczy się nie zmienia to to oznacza, iż licznik nie jest zrobiony, ale od Was nie można wymagać zbyt wiele, złodzieje ;)

Opublikowano

Widzisz, bawię się i wychodzi mi to całkiem dobrze ;)

Ps. pilnuj tam tej Shivy ;)

No właśnie widze, że super ci to idzie.

Pilnuje pilnuje, dziś było manwoo jutro ox, jak chcesz możesz wbić, odrobina szczęścia i wygrasz peta.

Tak wogóle dlaczego ciągle zmienasz nick? Nie chcesz by nadal cie gracze kojarzyli z lopesicem, lopesem, paweciem, tevanem? :D

sygna.jpg

Opublikowano

No właśnie widze, że super ci to idzie.

Pilnuje pilnuje, dziś było manwoo jutro ox, jak chcesz możesz wbić, odrobina szczęścia i wygrasz peta.

Tak wogóle dlaczego ciągle zmienasz nick? Nie chcesz by nadal cie gracze kojarzyli z lopesicem, lopesem, paweciem, tevanem? :D

Po prostu Fresh jest najlepszym z nich, tutaj każdy zna mój nick tylko Wy z exLiteGame jesteście tak zacofani ;)

Opublikowano

Po prostu Fresh jest najlepszym z nich, tutaj każdy zna mój nick tylko Wy z exLiteGame jesteście tak zacofani ;)

gdzie sa te kuferki ?! cale ch4 i ch2  m1 przeszedlem i ani jednego nie widzialem na oczy ... mam prawie po 8 kazdego a nie mam co z nimi zrobic bo najprawdopodobniej masz na serwie 1 kufer na 1 ch ;/ troche to lipne ...;/

ogolnie na serwie sie gra fajnie ale te kuferki i inne duperele sa niedopracowane ;/ wg mnie tych kuferkow powinno byc 15 + na kazdym ch (jak nie wiecej..)

Opublikowano

Polecam gra się przyjemnie, jest co robić, szkoda że liczba graczy w granicach 300 ale jeszce się wybije :)

Opublikowano

Polecam gra się przyjemnie, jest co robić, szkoda że liczba graczy w granicach 300 ale jeszce się wybije :)

jezeli zmienia expa i itemy do ulepszenia oraz drop syfu to pewnie sie zmieni ... aktualnie to nie wiem czy oplaca sie grac ..

od poczatku gry dropnalem jakies 80 bialych 75 niebieskich i uwaga 17 redek ... (tak tylko 17) w tym otwieralem ponad 1,5k malzy ...

na ulepszenie np tarczy lwiej +9 do tej lepszej potrzebuje po 50 kazdej perly ...(nie tylko na tarcze potrzebuje po 50 perel do brans i reszty rowniez..) z metkow zadko leca redki i to jeszcze po 1 szt .. (nie mam zamiaru miesiac lub dluzej robic eq .. takie cos mnie nie bawi)

drop pendzelkow (najmniej uzyteczne przedmioty ... ) jest dosc duzy ale po co komu to ? 

exp to tragedia od 100 lvl (do 90 da sie przezyc .. ale pozniej ... ) slyszalem od ziomka ze ponad 3h na podwojnym pd wbijal od 119 do 120 wiec pozdro ja tak sie nie bawie ..

drop z metkow to tez jakas parodia .. 1 na 15 metkow masz drop (z rekawica) lzy albo tego 2 ulepka .. (w wiekszosci przypadkow leca same poty ..)

z ,,bosa" na mapie 90 dropi 1 szt ulepka na kd (ale i tak potrzebuje 5 szt lez ....) na mapie 90 lvl sa 4 metki (mozna tak powiedziec) 2 zaby i 2 metki wiec jest lipa ;/

to co jest w prezentacji nie zgadza sie z tym co jest na serwie .. 

nie ma wszystkich kd .. (a zeby zrobic kd to nie wiem ile czasu bym tu spedzil ...) wejscie kd to jakies 60% 

nie wiem co jest na mapce 120 ale jakos lvl nie ida w gore ... (pewnie jest tragedia) 

jak wejsc na te dungeony ? 

dlaczego caly ranking nie dziala ?

mialo byc tak pieknie i wspaniale a wyszlo jak zawsze .. czyli lipnie ;/

dla osob ktore nie zauwazyly liczba graczy maleje im wiekszy lvl wbijaja ;// 

Opublikowano

Serwer jest z*******y.:) Administracja w porządku, jedynym problemem jest liczba graczy ale i tak tragedii nie ma :) POLECAM !

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Serwer jest z*******y. :) Administracja w porządku, jedynym problemem jest liczba graczy ale i tak tragedii nie ma :) POLECAM !

Wkrótce zacznie się obszerna reklama, więc liczba graczy wyraźnie wzrośnie.

czemu serwer off? czyżby padł ? :*

Wszystko działa ;)

Opublikowano

nie polecam, licznik podkręcony w 3 dupy. A w grze obecnie 100 osób max. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

nie polecam, licznik podkręcony w 3 dupy. A w grze obecnie 100 osób max. 

ja p******e.Serio  być geniuszem i myśleć,że gra 3000 osób nie wiedząc,że licznik nie podpięty :huh:.Co do serwera niby polecam bo ma parę ciekawych dodatków + główny administrator jest całkiem ok :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...