Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o seksie przed osiemnastką?

Sortiqovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe dlaczego wgl nikt o tym nie pomyslal...

myslalem ze ta odp chociaz bd w 1 odp. :)

Więc... Nie liczy się wiek,a dojrzałość,mądrość,a przede wszystkim ŚWIADOMOŚĆ,to co się robi...

@Semyaz Mozna dla przyjemności,ale jak poruchasz tak np 10-30 pań to już nigdy nie znajdziesz miłości (będziesz kawalerem aż do końca świata.)

tylko bd myślał: "MMM FAJNE CYCKI DAJ POSSAC PLISS"

@end

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli powyżej 15 roku życia i nie dla szpanu, to nie mam nic przeciwko. Zauważmy, że nie każdy szesnastolatek jest w równym stopniu dojrzały psychicznie i jeden zrobi to z osobą, którą kocha, a drugi dla samej przyjemności, czy popisu przed kolegami. To drugie zachowanie całkowicie potępiam. Niestety wśród dzisiejszej młodzieży góruje przekonanie, że czym wcześniej, tym lepiej, co wcale nie jest prawdą. No, ale cóż - każdy robi to na swoją odpowiedzialność i powinien być świadomy konsekwencji. Nie moja sprawa.

Opublikowano

Jeśli oboje chcą tego tak samo, obydwie strony nie mają żadnego „ale” i są w pełni świadomi co robią to droga wolna.

A jeśli chcą dla szpanu np. „Ej, Seba nie uwierzysz mi, ale wczoraj przeleciałem to laskę spod piątki...”, to polecam przemyśleć to sto razy i jeszcze raz zadać sobie pytanie po co? Jeśli nadal będzie się chciało to zrobić dla szpanu to zamiast iść do łóżka polecam iść kupić:

Dla mężczyzny:

22450_blomus_nexio_pojemnik_na_chusteczk

A dla kobiety odpowiednią „zabawkę”

Opublikowano

Ja tam specjalnie rucham się z kim po padnie bo mam eica i mam taki achivment tak jak w gta 5 żeby zarazić jak najwięcej kobiet przed oczywiście dedem ale nie ma respawnu.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Jak niektórzy piszą że 16 lat będzie dobrze to płakać mi się chce.. przecież wtedy się jeszcze dojrzewa, umysłowo i płciowo.. z resztą, temat nie ma najmniejszego sensu, bo 98% ludzi na tym forum to dzieci z autyzmem, napalone prawiczki, no i nawet nie wiedzą co to jest dziewczyna, według nich to tylko maszyna do ruchania..

napisał rocznik 99 xD

a co to za różnica? seks ma być przyjemnością, nieważne w jakim wieku.

Opublikowano

Seks przed slubem to powazny grzech.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A tak serio, dzieci robią dzieci. No spoko.

Co do tego seksu, to zależy tylko i wyłącznie od was, tylko najpierw się poważnie, ale to bardzo poważnie zastanówcie, czy na pewno chcecie. 

Opublikowano

Uważam że przed 18 jest to niestosowne, i na pewno robione "dla szpanu", nie z miłości. Osobiście twierdzę że seks można uprawiać tylko gdy dwie osoby bardzo się kochają.

plz. to przed 18 miłość nie istnieje, j*b 18 urodziny, i nagle potrafisz kochać?

Czemu nie, ale po jakimś czasie, kiedy jest się pewnym ?

167161466687770313241.png

Opublikowano

Każdy dojrzewa w zupełnie innym czasie. Jednym może to zająć 16 lat, innym do 21. Seks jest jedną z potrzeb człowieka, więc nie należy o niej zapominać.

Moim zdaniem, skoro masz okazję do pobawienia się z nią/nim/tym (niepotrzebne wykreśl) to to zrób, ale potem wyciągnij wnioski.

Czy przed "18" wolno? Pewnie, kto komu zakaże. Im wcześniej się połapiemy w różnych "sprawach" ;) tym łatwiej nam będzie w przyszłości. Problem jest jednak w czymś innym - myśleć trzeźwo tak, aby nie skończyć jako 18-letni ojciec/matka ze zje*aną przyszłością już na samym starcie.

To tak samo jak z alkoholem czy fajkami - wolno, ale nie w za dużych ilościach, a duża ilość w młodym wieku powoduje destrukcyjne zmiany nie tylko w organiźmie, ale także w psychice.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Uważam, że w okolicach 16 lat to jest ok.. z resztą - seks po 18. w bardziej rozwiniętych krajach (np. Wielka Brytania) to już coraz częściej rzadkość, pewnie za kilka (może kilkadziesiąt) lat będzie normalne, że 16 latek uprawia seks.

Opublikowano

Nie czytemcalego tematu, ale niedawno moi "kumple" (3gim) mowili, zeby podczas jak to oni mowia jeb*ania zlapac nogi dziewczyny i podniesc do gory, zeby bylo ciasniej xD

To.nawet nie chce wiedziec ile taka 15 latka miala w sobie penisow, ze jest taka rozjechana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...