Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o seksie przed osiemnastką?

Sortiqovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok serio to już jest wasza sprawa że popieracie seks przed osiemnastką, ale to nie zmienia faktu, że typowy 15stolatek wie tyle o miłości, co Tusk o rządzeniu państwem. Chcecie by się nastolatkowie rozmarzali jak króliki? Ok wasza sprawa, choć ja osobiście jakbym miał potomstwo to bym córki do chłopaka do 20stki nie dopuszczał i vice versa.

Nie jestem za PIS'em czy innym fanatycznym ugrupowaniem, ale nie podoba mi się że coraz więcej durnowatej mody z zachodu do nas dociera, w wyniku czego głupawka uskutecznia się.

Opublikowano

Ok serio to już jest wasza sprawa że popieracie seks przed osiemnastką, ale to nie zmienia faktu, że typowy 15stolatek wie tyle o miłości, co Tusk o rządzeniu państwem. Chcecie by się nastolatkowie rozmarzali jak króliki? Ok wasza sprawa, choć ja osobiście jakbym miał potomstwo to bym córki do chłopaka do 20stki nie dopuszczał i vice versa.

Nie jestem za PIS'em czy innym fanatycznym ugrupowaniem, ale nie podoba mi się że coraz więcej durnowatej mody z zachodu do nas dociera, w wyniku czego głupawka uskutecznia się.

Co ty masz do Tuska ? W necie go wyzywają to znaczy, że nic nie potrafi ? Czego wy się od niego spodziewaliście, zasiłku 10tyś. czy zarobków 100tyś. średniej krajowej?

Według twojej logiki typowy 15 latek jest niczym Barney z "Jak poznałem waszą matkę", który rucha codziennie.

Nie mówię, że Tusk jest idealny, ale skoro go wybrali na wyższe i lepiej płatne stanowisko to chyba mieli ku temu powód i swoje interesy, a z jełopami się ich nie robi.

@ Top

Myślę, że 16-17 lat to norma w Polsce, po prostu osoby, które to zrobiły mówią o tym dopiero po 18 co nie znaczy, że wtedy to zrobiły.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ty polski przyglupie zastanow sie nad swoim zyciem bo przez takich jak ty populacja ludzka sie zmniejsza bo nigdy nie.zaruchasz axahahas d****a by cie pogonila psie

Dziecko, wyłącz ten komputer... Populacja na świecie nie zmniejsza się i nic nie wskazuje na to, żeby nadal miała nie rosnąć.

Co do tematu to zależy od sytuacji, jak ktoś się kocha to czemu nie, ale nie w wieku np. 14 lat.

Co ty masz do Tuska ? W necie go wyzywają to znaczy, że nic nie potrafi ? Czego wy się od niego spodziewaliście, zasiłku 10tyś. czy zarobków 100tyś. średniej krajowej?

Według twojej logiki typowy 15 latek jest niczym Barney z "Jak poznałem waszą matkę", który rucha codziennie.

Nie mówię, że Tusk jest idealny, ale skoro go wybrali na wyższe i lepiej płatne stanowisko to chyba mieli ku temu powód i swoje interesy, a z jełopami się ich nie robi.

@ Top

Myślę, że 16-17 lat to norma w Polsce, po prostu osoby, które to zrobiły mówią o tym dopiero po 18 co nie znaczy, że wtedy to zrobiły.

Tusk był, bo większość zawsze podąża ślepo za osobą idącą przed nią. Bo przecież idzie przed nami. Nie broń tak Tuska, który próbował przez te wszystkie lata zatuszować to, że Państwo Polskie wydaje więcej niż jest w stanie zarobić przeistaczając nasz kraj w pobojowisko finansowe.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jak czytam niektóre komentarze, o tych gimbusiarskich miłościach, że to dla szpanu itp. to mam wrażenie, że niektórzy po prostu zazdroszczą, że Oni nie mięli okazji i długo mieć nie będą ;) 

Jeżeli ktoś to robi z głową, tj zabezpiecza się - to czemu nie. Debilizmem jest walić się jak domy w afganistanie a potem usuwać niewinne dziecko, bo by trzeba bylo złożyć wizyte 15 potencjalnym ojcom z trzech okolicznych wsi. Takie gówniary bym betonem zalewał. 

A co do miłości w młodym wieku - każdy dojrzewa w swoim tempie, zawsze można znaleźć starszą kobiete, jeżeli nie możemy znaleźć normalnych rówieśniczek ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

LEgalne - legalne. Nie mam nic przeciwko, do seksu nie potrzebna jest miłość, jeżeli partnerzy są odpowiedzialni to wszystko w porządku i c**j, bo w życie innych nie można się wpieprzać:)

Opublikowano

Seks powinno się uprawiać tylko po ślubie, bo inaczej tworzą się różne problemy - porzucenie, zdrada, niechciane ciąże, choroby weneryczne i tak dalej.Dzisiaj wielu młodych ludzi o tym zapomina i potem tego żałuje albo pozostaje z problemem do końca życia.

Opublikowano

Seks powinno się uprawiać tylko po ślubie, bo inaczej tworzą się różne problemy - porzucenie, zdrada, niechciane ciąże, choroby weneryczne i tak dalej.Dzisiaj wielu młodych ludzi o tym zapomina i potem tego żałuje albo pozostaje z problemem do końca życia.

Po ślubie też może być problem zdrady, porzucenia czy niechcianej ciąży (nie każdy chce mieć dziecko). Każdego te problemy mogą dotknąć. 

Opublikowano

Po ślubie też może być problem zdrady, porzucenia czy niechcianej ciąży (nie każdy chce mieć dziecko). Każdego te problemy mogą dotknąć. 

Tylko, że często np. taki młody chłopak - 17 lat, chce uprawiać seks z dziewczyną tylko dla przyjemności - często bez zabezpieczenia i potem ją zostawia z ciążą.

Opublikowano

Tylko, że często np. taki młody chłopak - 17 lat, chce uprawiać seks z dziewczyną tylko dla przyjemności - często bez zabezpieczenia i potem ją zostawia z ciążą.

No niestety, ale to jest tylko i wyłącznie wina tych młodych ludzi. Jak taki 17 latek pomyśli i się zabezpieczy to nie będzie później płaczu... A związki rzadko kiedy są na zawsze, więc to że ktoś zdradzi / zostawi to jest moim zdaniem rzecz na porządku dziennym ;) (niestety) Każdy powinien się z tym liczyć.

Opublikowano

Tylko, że często np. taki młody chłopak - 17 lat, chce uprawiać seks z dziewczyną tylko dla przyjemności

I co z tego? S*x jest w głównej mierze do rozmnażania i przyjemnosci.

Gdyby nie był dla przyjemnosci, łechtaczka nie była by najbardziej czułym narządem kobiety.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...