Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto jest założycielem serwera bo mam pare pytań i wgl.

Liukaner

Launcher działa więc jeszcze pare poprawek i dostaniecie

Opublikowano

Launcher w drodze, pracuje nad nim Matixd a właściwie XopyIP :)

Chyba po powstaniu launchera gotowy, opłacony serwer oddam komuś bo nie mam czasu ;(

Opublikowano

Liukaner Moglbym prosic twoje gg lub skype lub fb?

Smsem kupiłeś gold membera ?

JAK BYK mam podane gg i skypa w profilu :D tylko że czas mam tak 2-4 w nocy by przy kompie posiedzieć a tak to telefon ;/

Opublikowano

Reklama strasznie zasyfiona, prawie nic nie da się przeczytać... i ta nazwa! ;_;

Nie wiem co jest w tym launcherze, więc nie mam okazji wejść na serwer, lecz z pozycji publikacji, to dno. 1/10

sygnatura.png

Opublikowano

Reklama strasznie zasyfiona, prawie nic nie da się przeczytać... i ta nazwa! ;_;

Nie wiem co jest w tym launcherze, więc nie mam okazji wejść na serwer, lecz z pozycji publikacji, to dno. 1/10

Czyżby celowa antyreklama?

Wakacje się skończyły wracaj do szkoły :) tam cię nauczą czytać.

Drugiej linijki twoich wypocin nawet nie da się skomentować, weź sobie to przeczytaj i sie zastanów co za pierdoły piszesz.

Niestety z powodu braku czasu muszę powierzyć komuś opiekę nad serwerem

http://www.mpcforum.pl/topic/1288993-oddam-serwer-pod-opieke-na-modach/
Opublikowano

Nigdy jeszcze nie grałem na modach (nawet na singlu) więc jak serwer mi się spodoba bd grać :)

EDIT:

Pobrałem i nie działa - Tzn. nie mam pojęcia jak to włączyć jak by ktoś pomógł dziękuje (launchera już zainstalowałem)

Opublikowano

Nigdy jeszcze nie grałem na modach (nawet na singlu) więc jak serwer mi się spodoba bd grać :)

EDIT:

Pobrałem i nie działa - Tzn. nie mam pojęcia jak to włączyć jak by ktoś pomógł dziękuje (launchera już zainstalowałem)

Zrob nowy folder bez spacji (w sciezce wgl nie moze byc spacji) tam wrzuc launchera i go odpal potem wpisujesz nick ilosc ramu i klikasz przycisk graj (ten obrazek strzalki w prawo) i pliki zaczna sie pobierac ;) po skonczeniu odpali sie minecraft i bd mogl wejsc na serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...